- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
26 temmuzda sanırım tercihler başlayacak o zmn istediğin sınavsız geçiş bölümü hangisi ise tercih edeceksin tercih sonuçlarında eğer yerleştirilirsen kaydını gidip bürodan yaptıracaksın
Kayıt için size en yakın aöf bürosuna gideceksiniz. İsterseniz 444 10 26 hattını arayıp istediğiniz tüm sorulari sorabilirsiniz.Diyelimki ben ygs girdim aof tercih ettim eee kayit icin nereye gitmem lazim ve beni yonlendirmeleri icin kimden bilgi almam lazim
bende meslek lisesi mezunuyum hiçbir sınava girmeden sadece kayıtla 2 yıllık bir bölüm okuyabiliyor muyum?ben sınavsız geçtim. Meslek lise mezunları sınavsız geçiş yapabilir.
mezun olduğun bölümün 2 yıllık açıköğretimi varsa evet okuyabilirsin. Mesela imam hatip in 2 yıllık açıköğretimi ilahiyat.bende meslek lisesi mezunuyum hiçbir sınava girmeden sadece kayıtla 2 yıllık bir bölüm okuyabiliyor muyum?
lys şart değil açıköğretim için ama 180 yeterli olup olmadığı okumak istediğin bölüme bağlı kaç puan ile alındığına bakacaksın.Ygs den 180 puan alinca acikogretim tercih yapiyor muyuz yoksa illa lys yede girmek sartmi
peki bu yılki kayıtlar geçti mi en yakın ne zaman biliyor musunuz? Evet var grafik fotoğraf okudum onlar varmezun olduğun bölümün 2 yıllık açıköğretimi varsa evet okuyabilirsin. Mesela imam hatip in 2 yıllık açıköğretimi ilahiyat.
üniversite sınavına girmediysen yada sınavsız geçişe başvurmadıysan geçti malesefpeki bu yılki kayıtlar geçti mi en yakın ne zaman biliyor musunuz? Evet var grafik fotoğraf okudum onlar var
Formasyon alıp kpss e girerek kadrolu çalışabilirsiniz.Turk dili Edebiyati acikogretimden okuyunca atama icin kpss ye giriliyormi normal okullarin oldugu gibi yoksa kpss olmuyomu acikogretimden okuyunca
kendi bölümün için sınavsız geçiş olur 2 yıllık için.Bende meslek lisesiyim iki yillik dikey gecis oluyo evet ama acik ogretime illa ygs ye girmen gerekiyo o yuzden dedim
3 yerde var.Anadolu üniversitesi.Erzurum atatürk üniversitesi.İstanbul üniversitesi.İki tane açık öğretim var diye biliyorum biri Anadolu Üniversitesi Eskişehir biri Atatürk üni Erzurum. . Benim erzurumda akrabalarım var gitmem gerekir acil bişey lazım olur diye orayı tercih edicem. Kitaplarımı kendim alır çalışırım napim.. .önce ösym nin sitesinde n sonra üni nin sitesinden kayıt yaptırılıyor. Gerekli Belgeler kargoyla gönderiliyor diye biliyorum. . Bakalım hakkımızda hayırlısı.. sınav senede 4 kez..
Çocuk gelişimi açıldı 2 yıllık.Okul öncesi öğretmenliği kapatıldı.Atatürkü bilemem ama Anadolu üniversitesinde sitenin kendisinden kayıt yapılmıyor sadece 2. senede ders ekle sil işlemi yapıyorsun. Üniversite ile hiç işin olmuyor . Atatürkün harç ücreti Anadoluya göre daha fazla bide sanırım anadoluda açıköğretim çocuk gelişimi kapatıldı diye biliyorum
ygs sınavsız geçiş başvurusu yapmadıysanız ösym den tercih ve kayıt hakkınız bulunmuyor.2017 ygs başvurularını beklemek zorundasınız.bende meslek lisesi mezunuyum hiçbir sınava girmeden sadece kayıtla 2 yıllık bir bölüm okuyabiliyor muyum?
Eğer tercihte yerleşir iseniz anadolu üniversitesine önce anadolu üniversitesi üzerinden ön kayıt yapıyprsun sonra harç yatırıp en yakın aöf bürosuna gidip kaydını tamamlıyorsun.Diyelimki ben ygs girdim aof tercih ettim eee kayit icin nereye gitmem lazim ve beni yonlendirmeleri icin kimden bilgi almam lazim
Bu yıl kontenjanlar azaltılıyormuş girmek zorlaşıyor aöf ye.mezun olduğun bölümün 2 yıllık açıköğretimi varsa evet okuyabilirsin. Mesela imam hatip in 2 yıllık açıköğretimi ilahiyat.