acik ogretimde okuyanlar

Bende meslek lisesiyim iki yillik dikey gecis oluyo evet ama acik ogretime illa ygs ye girmen gerekiyo o yuzden dedim

Izmirde oturuyorum ilcesinde hatta hangi univrsite olur ataturk dediniz ya
rastgele bir okula atar sizi sınav için . yılda 4 sınava girersiniz . Kayıt için üniversiteye gitmenize gerek yok üniversitenin bürosundan yapıyorsunuz kaydınızı. Ben Anadolu üniv. de okuyorum.

İki tane açık öğretim var diye biliyorum biri Anadolu Üniversitesi Eskişehir biri Atatürk üni Erzurum. . Benim erzurumda akrabalarım var gitmem gerekir acil bişey lazım olur diye orayı tercih edicem. Kitaplarımı kendim alır çalışırım napim.. .önce ösym nin sitesinde n sonra üni nin sitesinden kayıt yaptırılıyor. Gerekli Belgeler kargoyla gönderiliyor diye biliyorum. . Bakalım hakkımızda hayırlısı.. sınav senede 4 kez..

Bu arada yaşadığım yerde üninin bürosu yok.. internetten kayıt oluyormuş diye duydum.. böyle bir şey duydunuz mu?

Nasil yani disardan okuyanlar ya eskisehir yada erzuruma mi gitmek zorunda sinav icin uzak olanlar icin cok zor

Atatürkü bilemem ama Anadolu üniversitesinde sitenin kendisinden kayıt yapılmıyor sadece 2. senede ders ekle sil işlemi yapıyorsun. Üniversite ile hiç işin olmuyor . Atatürkün harç ücreti Anadoluya göre daha fazla bide sanırım anadoluda açıköğretim çocuk gelişimi kapatıldı diye biliyorum

Ben izmirdeyim acikdan sinava girsem nerde girebilirim anlamadim

Kizlar internetden bakmak istiyorum ama bi turlu istedigim sonuc olmadi link atarmisiniz siz acik ogretim tercih ve bolum klavuzlarini

Ben aöf Edebiyat bölümü 3. sınıf okuyorum. Ygs de 4 yıllık bölümlerin bazıların puan önemli ama çok yüksek bi puan istemiyor tabi. İlk kayıt için büroya gitmeniz lazım çünkü diplomanızı falan götürmeniz gerekiyor, size öğrenci kartı verilecek. Yılda 4 kere sınava gireceksiniz. Size yakın lise ve üniversitelerde sınavlara girersiniz. Yılda iki kere harç yatırırsınız 205 ytl. İzmir de aöf bürosu çoktur.

Ben anadolu univ acik ogretimde okudum.her sehirde giriliyodu.ataturk artik vizeleri de okulda yapicak diye duydm sen iyice arastir.hangi bolum istiyosun?

Eğer kitaplarınızı almayacaksanız sadece internetten ders ekle-sil işlemlerinizi yaparsınız, harcınızı bankaya yatırırsnız büroya gitmenize gerek kalmaz. Ama kitapları almadan nasıl ders çalışacaksınız ?

Şimdi baktım Konak, Bornova, Basmane bi sürü aöf bürosu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…