Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

Evet en son kredi 35 ilk sinavim ama sınavlar 45 üzerinden mi hesaplanıyor onu anlamadım bilen varsa yardim lutfen
Normal lisede yani örgünde geçme notu 50 ama açıkta 45 diye tahmin ediyorum.

Bu son sinavda 45 uygulandi yine
Bundan sonra 50 den devam edecek
Cok sukur bende bitirdim diplomayi hak ettim
Ahuu14 31 kredide cok iyi Tebrikler
Aeben burlardamisin. Diploma puanin kacti?

Çok teşekürler sizin kide hayırlı olsun darısı basıma artik

Arkadaşlar merhaba ben ders secimi yapacam da mat 2 ve 3 u
ayni anda seçmek istiyorum da mümkün bu

Hep burdayim cevahirim ama bu
Linkden bildiri gelmeyince bende cevap yazamadim :KK43: gec gordum
Kusuruma bakmayin :KK66:

Diploma puanim sanirim 65 ti :))

İnanirmisiniz henuz gidip diplomami almadimm fakattttt;
Un. Sinavina girdim kizlar 220 puan aldim :KK66: okul puani eklenince ne olur bilmem ...

İlahiyat onlisans dusunuyorum
İnsallah :KK66:..,

Cevahirim senide tebrik ederim. Ünv. Sinavina girdinmi ?

Kaç kredi Alman gerek iyimi 31 kredi peki.
Bulca merhaba canim . Sana bir sorum daha olacak . Senin bu konularda bilgin pek cok masallah ..
İlahiyat onlisans bitince yada devam ederken ( insallah kazanirsam tabi ) 2 . Bir onlisans yada lisans icin tekrar ünv. Sinavina girmemmi
gerekecek yada bu yil girdigim sinav gecerli olurmu :KK66:..

Bulca merhaba canim . Sana bir sorum daha olacak . Senin bu konularda bilgin pek cok masallah ..
İlahiyat onlisans bitince yada devam ederken ( insallah kazanirsam tabi ) 2 . Bir onlisans yada lisans icin tekrar ünv. Sinavina girmemmi
gerekecek yada bu yil girdigim sinav gecerli olurmu :KK66:..
Bu yıl ilahiyata yerleşir iseniz anadolu Üniversitesi için,Erzurum Atatürk Üniversitesi aöf ve istanbul üniversitesi aöf bölümlerine 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerine kayıt zamanı sınavsız hakkınız 2. Üniversite ile kayıt olabilirsiniz.Bu yıl girdiğin sınavla sadece ilahiyata yerleşirsin 2. Üniversiteyide mi düşünüyorsun :KK48:dersler ağır gelmesin sonra.

Bu yıl ilahiyata yerleşir iseniz anadolu Üniversitesi için,Erzurum Atatürk Üniversitesi aöf ve istanbul üniversitesi aöf bölümlerine 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerine kayıt zamanı sınavsız hakkınız 2. Üniversite ile kayıt olabilirsiniz.Bu yıl girdiğin sınavla sadece ilahiyata yerleşirsin 2. Üniversiteyide mi düşünüyorsun :KK48:dersler ağır

gelmesin sonra.
Rabbim izin verirde ilahiyata gerer bitirirsem 2. Niye olmasinki :KK66:...

Dogru anlamismiyim . Bu yil Eskisehire yerlesirsem insallah diger unilere kayit hakkim var . Ayni unuversiteye yok ...
Okurken yada ilahiyatdan mezun olup olmamak fark edermi .
Diyelimki 3 yil sanra mezun oldum .5. Yil tekrar sinava girmeden Eskisehir yada Erzurum, İstanbul baska bir boluma kayit imkanim
Olacakmi ?

Kizim yeniden sinava gireceksin anne dedide bende bir sana sorayim dedim .:KK66:

Son düzenleme:
Rabbim izin verirde ilahiyata gerer bitirirsem 2. Niye olmasinki :KK66:...

Dogru anlamismiyim . Bu yil Eskisehire yerlesirsem insallah diger unilere kayit hakkim var . Ayni unuversiteye yok ...
Okurken yada ilahiyatdan mezun olup olmamak fark edermi .
Diyelimki 3 yil sanra mezun oldum .5. Yil tekrar sinava girmeden Eskisehir yada Erzurum, İstanbul baska bir boluma kayit imkanim
Olacakmi ?

Kizim yeniden sinava gireceksin anne dedide bende bir sana sorayim dedim .:KK66:
Kısmet olursda anadolu aöf yerleşir iseniz aöf okumak için tekrar sınava girmene gerek yok,aöf ilahiyata yerleşir iseniz kayıt zamanı Eylül gibi olur yine hemen ardından eylül ayında 2. Üniversite kapsamında istanbul aöf ve Erzurum aöf bölümüne kayıt yaptırsın mezun olmana gerek yok aynı anda iki aöf bölümü okursun tabi okullar farklı olacak.
Diyelim ki şimdi değil 3.5 yıl sonra 2. Aöf okumak istedin yine sınavsız olarak okuyabilirsin,ama ilahiyatı İlitama tamamlamak istersen dgs sınavına girip ya örgün Eğitimden ya da uzaktan eğitim ile tamamlarsın 4 yıllık ilahiyat mezunu olursun.

Kısmet olursda anadolu aöf yerleşir iseniz aöf okumak için tekrar sınava girmene gerek yok,aöf ilahiyata yerleşir iseniz kayıt zamanı Eylül gibi olur yine hemen ardından eylül ayında 2. Üniversite kapsamında istanbul aöf ve Erzurum aöf bölümüne kayıt yaptırsın mezun olmana gerek yok aynı anda iki aöf bölümü okursun tabi okullar
farklı olacak.
Diyelim ki şimdi değil 3.5 yıl sonra 2. Aöf okumak istedin yine sınavsız olarak okuyabilirsin,ama ilahiyatı İlitama tamamlamak istersen dgs sınavına girip ya örgün Eğitimden ya da uzaktan
eğitim ile tamamlarsın 4 yıllık ilahiyat mezunu olursun.
İlitami cok isterdim aslinda. Kendimi islam Konusunda gelistirmek asil amacim . Calismak gibi bir niyetim yok .. ama dgs icin ümidim yok malesef :KK43: matematikden hic anlamam :KK43:..

İlitami okuyan yakin bir arkadasim var bu sene mezun
insallah ..

Bilgiler icin cok tesekkur ederim .Allah razi olsun ...

Aeben hazır seni. Bulmusken sormak istediğim bir şey var benim simdi ilk senem açıköğretim de ve ben seneye YGS ye girmek istiyorum bu konuda bir fikrin var mi ??

Aeben hazır seni. Bulmusken sormak istediğim bir şey var benim simdi ilk senem açıköğretim de ve ben seneye YGS ye girmek istiyorum bu konuda bir fikrin var mi ??
Ahucum sinava girersin ama onemuzdeki sene liseyi bitirmis olacakmisin ???
Eger bitiremezsen bosuna girmis olursun :KK43:..

Onceki yillarda en kisa 2.5 yilda bitirilebiyordu . Simdi durumlar nedir tam bilmiyorum ...

Egerki onumuzdeki yil diplomaya hak kazanirim diyorsan gir canim :KK66:

X