Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

Ahucum sinava girersin ama onemuzdeki sene liseyi bitirmis olacakmisin ???
Eger bitiremezsen bosuna girmis olursun :KK43:..

Onceki yillarda en kisa 2.5 yilda bitirilebiyordu . Simdi durumlar nedir tam bilmiyorum ...

Egerki onumuzdeki yil diplomaya hak kazanirim diyorsan gir canim :KK66:
Cevabın için çok sağol canım ne olur bilmiyorum ek sınav olsa belki ama :KK43:

İlitami cok isterdim aslinda. Kendimi islam Konusunda gelistirmek asil amacim . Calismak gibi bir niyetim yok .. ama dgs icin ümidim yok malesef :KK43: matematikden hic anlamam :KK43:..

İlitami okuyan yakin bir arkadasim var bu sene mezun
insallah ..

Bilgiler icin cok tesekkur ederim .Allah razi olsun ...
Rica ederim 2. Üniversite olarak tarih okuyabilirsin istanbul aöf de.:nazar::nazar:

Tarih :) ezber hafizam hic yok bulcam . İki ilgi alanim
Var birisi dinimiz digeri ic dekarasyon :) bununla ilgili bir bolum varmi :-)..
Iç dekarasyon hakkında fikrim yok:KK70:ama Erzurum aöf de 2. Üniversite olarak çocuk gelişimi okuyabilirsin.

Cevabın için çok sağol canım ne olur bilmiyorum ek sınav olsa belki ama :KK43:
Ahu simdi baktim canim mezunnolabilmek icin en az 8 donem
olmasi gerekiyormus canim . Kac donem
Oldu sana ?
Birde 24 saat 147 yi arayip soru sorabilirsin. yardimci oluyorlar .

Iç dekarasyon hakkında fikrim yok:KK70:ama Erzurum aöf de 2. Üniversite olarak çocuk gelişimi okuyabilirsin.
3 tane buyutmusum yeter daaaa :KK70:

Bulcam calismak gibi bir hedefim yok canim :KK66: sadece kendimi gelistirmek istiyorum :KK66:..

3 tane buyutmusum yeter daaaa :KK70:

Bulcam calismak gibi bir hedefim yok canim :KK66: sadece kendimi gelistirmek istiyorum :KK66:..
O zaman Erzurum aöf ve istanbul aöf sitesini incele derim en uygun bölümlere bakabilirsin.:21::21:

O zaman Erzurum aöf ve istanbul aöf sitesini incele derim en uygun bölümlere bakabilirsin.:21::21:
Tamam canim ama önce bi ilahiyata bismillah diyeyimde insallah :KK66:...39 yasimda kitaplara gomulup boyumun olcusunu bi alayimda:) ... Ders calismayali ceyrek asir oldu :)))

Tamam canim ama önce bi ilahiyata bismillah diyeyimde insallah :KK66:...39 yasimda kitaplara gomulup boyumun olcusunu bi alayimda:) ... Ders calismayali ceyrek asir oldu :)))
Yaş 41 . Hamdolsun ilahiyatdan mezun oldum ....

Selam arkadaşlar. Ben bisey sorcam ben yeni kayıt oldum siteyecgirdim aktif olduğum gozukuyo ama ders seçme diye bisey yok menüde neden acaba bilen varmi

X