Aşk olsun cevahirim hep buralardaydik niye bir tik edip sormadim 15 krediyle sinavami girilir
Benim
İlk girdigim sene 3 sinav vardi simdi ek 2-3 sinav daha ekleniyor birde artik 35 kredilik ders sdcile biliyor ..
Olsun bakalim gec olsun guc olmasisenide mezun edicez insallah .. Bu arada ben hala gidip diplomami almadim bankaya harc yatirmak icin oyalandim bir turlu olmadi bankamatik harci kabul etmedi . Telofonla sordum ogrendimki arti diploma harci yokmus bankamatik ondan kabul etmemis
bugün sınav giriş yerleri açıklandı canımAeben öncelikle sorulara cevap verdiğin için tessekur ederim aol onlayn sorulari hangi linkten cozuyorsun verirmisin birde simavggiriş belgesi hala yaninlanmadi benim halk eğitime gitmem gerekiyor mu?
merhana bemde acik ogretim avrupa programina dahil oldum 8. sinif icin kitaplar cok grc grldi kasimda. ocskta sinavvar. acaba kac unitrden sorumluyuz?Ahu dun bir arkadas icin girmistim ( ben ilgileniyorum ders secimiyle )
Gordumki daha is takvimi belli degil. Sadece sinav tarihleri belli . İlk sinaviniz ocagin basinda yanlis hatirlamiyorsam . Sinava giris belgeniz bu tarihden 1-2 hafta önce kendi ( ders secmek icin girdiginiz ) kendi sayfanizda yayinlanir sizde ciktisini alirsiniz onunla sinava gieresiniz ...
Kayit yaptirip ders şectiysen halk egitime gitmene gerek yok ..
Onlayn teslar icinda bu sayfanin icinde sag üst koşede ...lhttp://www.google.com.tr/url?q=http://www.aol.meb.gov.tr/&sa=U&ei=3gGMVNjhCMH1UL-Rg-AE&ved=0CAwQFjAA&usg=AFQjCNEcc27qbfTkeblRDvUS6lkrZ7qnNQ
uc sinava girecegim acaba ilk sinavda kac uniteden ornegin matematik gin ilk sinavda kac unitesinden sirumluyuz? bu cok inemli benim icinlutfen bi fikir veren ciksinmerhana bemde acik ogretim avrupa programina dahil oldum 8. sinif icin kitaplar cok grc grldi kasimda. ocskta sinavvar. acaba kac unitrden sorumluyuz?
Canim ayrinti bilgiyi 147 nolu telefonu arayarak ogrene bilirsin ...uc sinava girecegim acaba ilk sinavda kac uniteden ornegin matematik gin ilk sinavda kac unitesinden sirumluyuz? bu cok inemli benim icinlutfen bi fikir veren ciksin
Sultancim 8. Sinif demissin . Henuz acik lise degilsin sanirim dimi ?ilkogretim ?merhana bemde acik ogretim avrupa programina dahil oldum 8. sinif icin kitaplar cok grc grldi kasimda. ocskta sinavvar. acaba kac unitrden sorumluyuz?
sağolsun ama kayıt yenileme çok erken keşke biraz daha uzatilsaydi aynı gün nasıl olur kiEvet insaallah iyi kredi almisizdirrr
Simdi hangi dersten kaldığımi öğrenmeden ders Secmem zor olurAyni gun olunca ne oluyor
Sanırım siz yanlış yerden bakıyorsunuz,kayıt yenileme daha başlamadı,aöl de ki yazan tarih kayıt yenileme tarihi 16 Şubat _6 Mart tarihi arası.sağolsun ama kayıt yenileme çok erken keşke biraz daha uzatilsaydi aynı gün nasıl olur ki
Kayit yenileme 16 ' sinda basliyo yanlisiniz var galibaYa kayıt yenileme 13 şubat ve sınav sonuçları 13 şubat biz ne yapacaz off
Evet ben karistirmisim çok rahatladim vee 31 kredi almisimmKayit yenileme 16 ' sinda basliyo yanlisiniz var galiba