yeni kayıt yaptırmiş olmalı ..kayıt yenilemeler dün başladı ayın 18 de....bende sey sorucam kayıt yenılemeyı yenı kayıt dönemınde yaptı bır tanıdıgım ne zaman ders secımı yapılıyor onu beklıyor sız bılıyormusunuz yenı kayıt donemınde kaydını yenıledıkten sonra baska bır ıslem yamasına gerek varmı ders secmeyı mı bekleyecek
Meslek liselerinde zorunlu stajda var ama staj sonrası,yazılı sınav ve sözlü sınav oluyorlar,açık meslek lisesinde de zorunlu staj var,beceri sınavından geçemezlerse mezun olamaZlar(stajdan) yani değişen pek birşey yok düz lise ve meslek lisesi arasında.bende sana katılıyorum meslek lisesi yüz yüze eğitimden dolayı zor geliyor fakat kredi açısından daha kolay. kuzenim açık imamhatibe gidiyor toplam alması gereken kredi 212 yanlış hatırlamıyorsam düzünde 192 yüz yüzeden aldıgı kredi 102 sınavdan 110. biz 192 krediyi sınavda geçmeye çalışıyoruz...
bu yıl sınavları kaçırdım doğum bebek vs. den dolayı meslek lisesine geçiş yapmak istiyorum çocuk gelişimine karar verdim hemde eylenceli olur diye.bu kezde eşim bebek küçük diye sorumluluk almıyor. seneye diye söz verdi bakalım.
Ortak dersler kac krediMeslek liselerinde zorunlu stajda var ama staj sonrası,yazılı sınav ve sözlü sınav oluyorlar,açık meslek lisesinde de zorunlu staj var,beceri sınavından geçemezlerse mezun olamaZlar(stajdan) yani değişen pek birşey yok düz lise ve meslek lisesi arasında.
Gecen sene mezun oldum . Bu sene degismis olabilir .kızlar meraba ben bi sınavda en fazla kaç kredi alınıyo onu merak ediyorum geçen sene sadece iki sınava girebildim ve toplam 43 kredim var düz lise okuyorum bu iyimi kötümü sizce ?. cevaplayın lütfen.
Her dersin kendine gore kredisi var , ders secerken gorebilirsin :)Ortak dersler kac kredi
tamam canm çok teşekkür ediyorum.Gecen sene mezun oldum . Bu sene degismis olabilir .
Gecen yil her sinavdan en fazla
30 kredi alabiliyordun .. Yil sonu ek sinavlardada 20 di sanirim .
Tabi 30 kredinin hepsini alman icin tum dersleri gecmen lazim .
Duz mu, meskekmi ona sen karar vereceksin tabiki . Şu iyi diyemem ..
Kaç yilda bitirdiniz birde nazil calistiniz verimli olmak için yardimci olurmusun lütfenGecen sene mezun oldum . Bu sene degismis olabilir .
Gecen yil her sinavdan en fazla
30 kredi alabiliyordun .. Yil sonu ek sinavlardada 20 di sanirim .
Tabi 30 kredinin hepsini alman icin tum dersleri gecmen lazim .
Duz mu, meskekmi ona sen karar vereceksin tabiki . Şu iyi diyemem ..
4. Senenin ilk sinavinda mezun oldum .. İlk seneler giremedigim 3-4 sinav oldu .. Onlarada katilsaydim 3 yilda mezun olmustum ...Kaç yilda bitirdiniz birde nazil calistiniz verimli olmak için yardimci olurmusun lütfen
2 senede bitmez diyorlar,8 dönem şartı varmış,internette sitelerde soran olmuş,en asgari 2.5 yıl ile 3 yıl arası diyorlar.Ahu şanslisiniz ,benim donemlerimde en fazla 30 kredi secilebiliyordu , ayrica son yillarda Sene sonuna ek sinavlar eklendi :)
2 senede bitirmen mumkun
Evet benim okudugum donemler oyleydi en kisa 2,5 yilda bitiyordu . Ama gordugum kadariyla degisiklikler var ...2 senede bitmez diyorlar,8 dönem şartı varmış,internette sitelerde soran olmuş,en asgari 2.5 yıl ile 3 yıl arası diyorlar.
Aeben biz birde bu sistemin ilk baslayisuna denk geldik Dogru bilgiler alamadik ilk yil ozellikle
Benim ilk sinavlarda ders secimlerim cok kotu
Hem secmeli almisim Hemde 30 krediye doldurmamis 13-15 krediyle donem dersi secmisim
Ama detaylari bilemedik. Bana kadikoy halk egitimden bile net bilgiler verememislerdi. Birde arada giremedigim sinavlar Boyle olunca uzadi.
Matematikler de muaf Sen bitirdin kurtuldun benimki bu sinavda inslh.
Ben bu secmeli ders nasip oluyor hic anlamıyoruAeben biz birde bu sistemin ilk baslayisuna denk geldik Dogru bilgiler alamadik ilk yil ozellikle
Benim ilk sinavlarda ders secimlerim cok kotu
Hem secmeli almisim Hemde 30 krediye doldurmamis 13-15 krediyle donem dersi secmisim
Ama detaylari bilemedik. Bana kadikoy halk egitimden bile net bilgiler verememislerdi. Birde arada giremedigim sinavlar Boyle olunca uzadi.
Matematikler de muaf Sen bitirdin kurtuldun benimki bu sinavda inslh.
Secmeli ders ; senin icin zorunlu geçmen gereken dersler disinda, kredini yükseltmek icin seçtigin dersler ahu ...Ben bu secmeli ders nasip oluyor hic anlamıyoru