Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

:KK70:
Bende çalışıyorum ama hiç anlamıyorum.yami hepsinden muaf mı oldun CNm.
ingilizce ve matemetikden genelde muaf olarak geçtim .. diger derslerden aldıgım krediler yetti, sonuçda 192 krediyi tamalamak gerek ...ama meslek lisesine gidiyorsan kredi işi daha kolay . onlarda benim aldıgım yarısı kadar kredi yetiyor .yüz yüze dersleri onlar için kredi hükmünde ...

ingilizce ve matemetikden genelde muaf olarak geçtim .. diger derslerden aldıgım krediler yetti, sonuçda 192 krediyi tamalamak gerek ...ama meslek lisesine gidiyorsan kredi işi daha kolay . onlarda benim aldıgım yarısı kadar kredi yetiyor .yüz yüze dersleri onlar için kredi hükmünde ...
Anladım cnm 3 kere dersten kalınca muaf mı oluyoruz

maalesef sizin soylediginiz gibi degil mesleki acik ogretim de sizin aldiginiz kredinin aynisini hatta daha fazlasini istiyorlar ayrica ben bir meslek lise ogrencisi olarak iki lise birden bitirmis oluyorum yani hem milli egitimin verdiği ortak dersleri hemde alan derslerimizi veriyoruz buda bize cok cok zahmetli oluyor ustelik birde evli olursak yani hicte o kadar kolay degil belirtmek istedim. Hoscakalin.

maalesef sizin soylediginiz gibi degil mesleki acik ogretim de sizin aldiginiz kredinin aynisini hatta daha fazlasini istiyorlar

ayrica ben bir meslek lise ogrencisi

olarak iki lise birden bitirmis oluyorum
yani hem milli egitimin verdiği ortak
dersleri hemde alan derslerimizi
veriyoruz buda bize cok cok zahmetli
oluyor ustelik birde evli olursak yan

hicte o kadar kolay degil belirtmek

istedim. Hoscakalin.
Canim söylemek istediğim şuydu ; tabi bildigim oyle değişti ise bilemem tabiki ..
Meslek liseleri ve duz liselerin toplam kredileri ayni sayılır lakin sınavdan alacakları kredi az . Meslek liseleri yüz yüze egitimden kredi alıyorlar .sınavdan alacakları kredi duz liseler kadar degil .
Atiyorum ikisi icinde 200 kredi lazımda mezun olmak icin meslek liseleri bunun 100 unu sınav kredisinden yarısını yüz yüze egitimden alıyorlar . Duz liseler ise 200 kredi yide sınav kredisinden almak durumundalar .
Dediğim gibi benim bildigim boyle değişti ise bilmiyorum .

Birde Allah kolaylık versin size . Evli birde çocuklu iseniz yüzyuze egitim baya zor .ben cesaret edememiştim , kolaylıklar dilerim .

aeben Merhaba Sen bitirdinmi liseyi
Benimki bu sinavida tam kredi ile gecebilirsem bitecek inslh
Bu meslek lisesine gecis yeni kayittami kayit yenilemedemi oluyordu
Mesela ben bu sinavda bi kac kredi eksigiyle kalirsam gecis yapabilirmiyimki
Kredi ve vermem gereken ders sayisinda yenilikler cikarmi bana

aeben Merhaba Sen bitirdinmi liseyi
Benimki bu sinavida tam kredi ile gecebilirsem bitecek inslh
Bu meslek lisesine gecis yeni kayittami kayit yenilemedemi oluyordu
Mesela ben bu sinavda bi kac kredi eksigiyle kalirsam gecis yapabilirmiyimki
Kredi ve vermem gereken ders sayisinda yenilikler cikarmi bana
cevahirim geçiş konusunda çok ayrıntılı bir bilgim yok canım 147 yi arayıp ayrıntılı ve kesin bilgi alabilirsin ..
geçiş yapmak için mezun olmana gerek yok sanıyorum

evet canım ben mezun oldum ..birkaç gün sonrada diplomamı alıcam inşalla . darısı başınıza ..

Hayirli olsun aeben Evet inslh bu sinav sonuclari ile innnslh bende haketmis olurum diplamayi
Uzerine devam ediyormusun
cevahirim geçiş konusunda çok ayrıntılı bir bilgim yok canım 147 yi arayıp ayrıntılı ve kesin bilgi alabilirsin ..
geçiş yapmak için mezun olmana gerek yok sanıyorum

evet canım ben mezun oldum ..birkaç gün sonrada diplomamı alıcam inşalla . darısı başınıza ..

Canim söylemek istediğim şuydu ; tabi bildigim oyle değişti ise bilemem tabiki ..
Meslek liseleri ve duz liselerin toplam kredileri ayni sayılır lakin sınavdan alacakları kredi az . Meslek liseleri yüz yüze egitimden kredi alıyorlar .sınavdan alacakları kredi duz liseler kadar degil .
Atiyorum ikisi icinde 200 kredi lazımda mezun olmak icin meslek liseleri bunun 100 unu sınav kredisinden yarısını yüz yüze egitimden alıyorlar . Duz liseler ise 200 kredi yide sınav kredisinden almak durumundalar .
Dediğim gibi benim bildigim boyle değişti ise bilmiyorum .

bende sana katılıyorum meslek lisesi yüz yüze eğitimden dolayı zor geliyor fakat kredi açısından daha kolay. kuzenim açık imamhatibe gidiyor toplam alması gereken kredi 212 yanlış hatırlamıyorsam düzünde 192 yüz yüzeden aldıgı kredi 102 sınavdan 110. biz 192 krediyi sınavda geçmeye çalışıyoruz...
bu yıl sınavları kaçırdım doğum bebek vs. den dolayı meslek lisesine geçiş yapmak istiyorum çocuk gelişimine karar verdim hemde eylenceli olur diye.bu kezde eşim bebek küçük diye sorumluluk almıyor. seneye diye söz verdi bakalım.

kızlar internetten kayıt yenileme parası yatırabiliyormuyuz 147 yi arıyorum hep meşgul...bide atmden para yatırma saati falan varmı 5 den sonra olurmu.

kızlar internetten kayıt yenileme parası yatırabiliyormuyuz 147 yi arıyorum hep meşgul...bide atmden para yatırma saati falan varmı 5 den sonra olurmu.
bende sey sorucam kayıt yenılemeyı yenı kayıt dönemınde yaptı bır tanıdıgım ne zaman ders secımı yapılıyor onu beklıyor sız bılıyormusunuz yenı kayıt donemınde kaydını yenıledıkten sonra baska bır ıslem yamasına gerek varmı ders secmeyı mı bekleyecek

bende sana katılıyorum meslek lisesi yüz yüze eğitimden dolayı zor geliyor fakat kredi açısından daha kolay. kuzenim açık imamhatibe gidiyor toplam alması gereken kredi 212 yanlış hatırlamıyorsam düzünde 192 yüz yüzeden aldıgı kredi 102 sınavdan 110. biz 192 krediyi sınavda geçmeye çalışıyoruz...
bu yıl sınavları kaçırdım doğum bebek vs. den dolayı meslek lisesine geçiş yapmak istiyorum çocuk gelişimine karar verdim hemde eylenceli olur diye.bu kezde eşim bebek küçük diye sorumluluk almıyor. seneye diye söz verdi bakalım.
herşey istedigim gibi olur inşallah seviyom .. netden sanırım yok ama tam bilmiyorum ...canım bankamatiklerden yatırmak çok kolay belli bir saatde yok ....

X