Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

Merhabalar acik liseliler
😤 bitiremedik gitti su kredileri
2 sinav 2 de oturum kacirinca cok uzadi benimki 😔

Merhabalar acik liseliler
😤 bitiremedik gitti su kredileri
2 sinav 2 de oturum kacirinca cok uzadi benimki 😔

biter cevahirim bende kaçırdım senin kadar ama bu 4. senem ve bitecek inşallah ..

hafta sonu için tüm sınava gireceklere başarılar dilerim

Kizlar ben 6 senedir bitirememisim cok savsaklamisim herhalde derste calisamiyorum daha bi dunya kredim var napicam ben yardim edin

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Kızlar ben mezum oldum bu dönem
darısı başınıza
bu sene üniversite sınavına girmedim kızım girdigi için onu yalnız bırakmayım diye
seneye inşallah ..

Biraz geç oldu ama arkadaşın ne yaptı,meslek lisesinde de okula gitme zorunluğu var.

malesef kaydolmadı canım yaa çok ısrar ettim ama cesaret edemedim, hele ki okula gitme zorunluluğunu duyunca daha da korktu...

meslek lisesi yerine düz liseyi tercih etsin . senede sadece 3.4. kere sınava girecek hepsi bu . başka zorunlugu yokki:26:

kızlar kayıt yenileme başladı mı?18 yaşından büyük olanlar mı jayit yenileyebilirler
7. 14 temmuz arasında kayıt yenileme yapılıyor .... yaş olayını tam bilmiyorum ..147 NUYU ARAYIP TÜM SORULARINIZA CEVAP ALABİLİRSİNİZ ...
kızlar kayıt yenileme bugün başlamış.hangi bankaya para yatiracam.ne yapicam bana anlatabilir misiniz?
BURDA AYRINTILI ANLATIYOR KAYIT YENİLEME İŞLEMİ ....
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=109

meslek lisesi yerine düz liseyi tercih etsin . senede sadece 3.4. kere sınava girecek hepsi bu . başka zorunlugu yokki:26:

çok uzun yıllar geçince sanırım cesareti yok hiç..bende çok ısrar ediyorum ama çok korkuyor..aslında bi başlasa korkmaması gerektiğini anlıcak ama...cesareti kırık...

kızlar kayıt yenileme son tarihi 14 temmuzmuş ben kaçırdım...benim gibi olan varmı.
147 yi arayıp uzatılma talebinde bulundum sizde arayın veya aciklise@meb.gov.tr mail atalım arkadaşlar.

kızlar kayıt yenileme son tarihi 14 temmuzmuş ben kaçırdım...benim gibi olan varmı.
147 yi arayıp uzatılma talebinde bulundum sizde arayın veya aciklise@meb.gov.tr mail atalım arkadaşlar.

kötü olmuş seviyom :26: genelde uzatırlar .. inşallah yle olur ..
böyle durumlar için şu aklınızda olsun .. gidip kayıt yenilemeden her ihtimale karşı bankaya parayı yatırın . sonrasında gün geçsede kayıtı yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…