Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

merhaba kıslar .......a.s.

açık ögretimde ortaokulu bitirdik sıra lisede ....:lepi:

sorularımızı ve paylaşımlarımızı artık burda yapalım ...:1hug:

hangi liseya kayıt yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
düzmü yoksa meslek liselerinemi?

bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirlermi?.
meslek liselerinin mecburi katılımı nedir .?
benim iki dersim kaldı verecek kasım 3 sınavım var..6-ingilizce.6-matematik.8-ingilizce.8-matematik..umarım bitiririm bu dönem..banada ışık tutun bende liseyi okumak istiyorum.ama hangi okul hangi bölüm..adana dayım bu arada

benim iki dersim kaldı verecek kasım 3 sınavım var..6-ingilizce.6-matematik.8-ingilizce.8-matematik..umarım bitiririm bu dönem..banada ışık tutun bende liseyi okumak istiyorum.ama hangi okul hangi bölüm..adana dayım bu arada

sementacım merhaba, sanırım orta okuldasın . veririn canım merak etme.:KK6:
2. dönemde liseye kaydını yaptırırsın inşallah :KK16:

açıklisede 2 şeçenek var yanlış bilmiyorsam .
biri mesleki açık liseler digeride düz liseler .. mesleki liselerin kredilerinin yarısını okula gidip egitim aldıgın için ordan alıyorsun . geri kalanınıda sınavlarda alıyorsun .
düz liselerde ise sınavlara girerek kredini tamamlayıp mezun oluyorsun .

bu hafta sonu ek sınavlara girecek arkadaşlara başarılar dilerim :KK16:

sementacım merhaba, sanırım orta okuldasın . veririn canım merak etme.:KK6:
2. dönemde liseye kaydını yaptırırsın inşallah :KK16:

açıklisede 2 şeçenek var yanlış bilmiyorsam .
biri mesleki açık liseler digeride düz liseler .. mesleki liselerin kredilerinin yarısını okula gidip egitim aldıgın için ordan alıyorsun . geri kalanınıda sınavlarda alıyorsun .
düz liselerde ise sınavlara girerek kredini tamamlayıp mezun oluyorsun .
ay teşekkür ederim canımm..peki meslek lisesine kayıt yaptırdığımda hangi bölümlerden önerin olur?

ay teşekkür ederim canımm..peki meslek lisesine kayıt yaptırdığımda hangi bölümlerden önerin olur?

bu sana kalmış . benim böyle bir amkanım yok birebir okula gidemem o yüzden düz liseyi bitiriyorum . egerimkanım olsaydı imam ahtibi tercih edecektim . fakat benim çalışmak gibi bir niyetim yok . sedece kendimi geliştirmek ve ün. de ilahıyatı denemek için .

öyle bir niyetin varsa meb açik lise linkinden incelersin meslek lseleri bölümünü . kendine uygun olan bir bölüm seçersin .:KK16:

merhaba kızlar ben düz liseden imam hatipe kayıtımı yptırdımm:KK76:
yüz yüze eğitimim 1 ekim salı günü başlıyo kısmetse inşlh bizde üniv.li oluruzzzzzzzzzz:26:
kızlar bilen varmı dersler ne zaman seçilecek:44:

merhaba kızlar ben düz liseden imam hatipe kayıtımı yptırdımm:KK76:
yüz yüze eğitimim 1 ekim salı günü başlıyo kısmetse inşlh bizde üniv.li oluruzzzzzzzzzz:26:
kızlar bilen varmı dersler ne zaman seçilecek:44:

Henuz2.ek sınavlar bitmedi sınavlar geçsin .
Ama meslek liseleri farklı olabilir.

Benimde gönlümde imam hatip var ama olmuyor iste.
Kaçıncı senendi açık lisede?

Henuz2.ek sınavlar bitmedi sınavlar geçsin .
Ama meslek liseleri farklı olabilir.

Benimde gönlümde imam hatip var ama olmuyor iste.
Kaçıncı senendi açık lisede?
anladım benim 3.cü dönemim bitti bu 4.cü dönem kayıt yaptırdım sordum sene başında geçişler oluyormuş anlıcan ben daha yeniyim
inşlh hayallerime kavuşurum tek tekk:26:senin kaçıncı senen neden geçemiyorsun sen

anladım benim 3.cü dönemim bitti bu 4.cü dönem kayıt yaptırdım sordum sene başında geçişler oluyormuş anlıcan ben daha yeniyim
inşlh hayallerime kavuşurum tek tekk:26:senin kaçıncı senen neden geçemiyorsun sen

dönemlerimiz aynı cenrem bende 3. dönemi bitirdim 4. döneme başlıycam . canım ben 3 yavrulu bir anayım . yaşımda 38. bunlardan geçtim ankara dayıum ve çok yakın bir im. lisesi yok yanımda . vede en önemlisi birebir egitim için okula gitmek lazımki bu pek mümkün görünmüyor benim için . fazla ytogun biriyim . eşim çok sıcak bakmıyordu geçen senelerde . ama şöyle bişi var liseden mezunda olsan imam hatibe kayıt olabiliyorsun . netden baktım bugün dilekçe için son gün . seneye belki yaptıra bilirim imh . kaydımı nasip ..

ara ara aldıgın derslerini vede durumunu yazarsan sevinirim benim içinde öngörü olur :KK16:

dönemlerimiz aynı cenrem bende 3. dönemi bitirdim 4. döneme başlıycam . canım ben 3 yavrulu bir anayım . yaşımda 38. bunlardan geçtim ankara dayıum ve çok yakın bir im. lisesi yok yanımda . vede en önemlisi birebir egitim için okula gitmek lazımki bu pek mümkün görünmüyor benim için . fazla ytogun biriyim . eşim çok sıcak bakmıyordu geçen senelerde . ama şöyle bişi var liseden mezunda olsan imam hatibe kayıt olabiliyorsun . netden baktım bugün dilekçe için son gün . seneye belki yaptıra bilirim imh . kaydımı nasip ..

ara ara aldıgın derslerini vede durumunu yazarsan sevinirim benim içinde öngörü olur :KK16:
maşallah cnm ne güzel 3 yavrun varmış alalhım bağışlasın size evlatlarını
benim cocuğum yok ondan bi zorluğum olmuyo ama inan ki keşke çocuğum olsaydı da düz liseye gitseydim:KK25:
haklısın çocuk olunca zor bide uzakmış sana ne yapıcan sende doğal olarak düz liseye gidiyorsun olsun bak gene geçebilirmişsin lise bitince ben unu bilmiyordum ii bi fikir buda..yazarım tabiiki cnm yazmazmıyım

Merhabaaaa kizlarrr 2ek sinav sonucu aciklandi ve arkadasiniz MEZUN )))))))))))))))) darisi butun isteyenlerin basina...bakalim ek tercihleri bekliyorummmm..bakalim 5 ekim ile 25 ekim arasiymis...belkide kayit tarihini kacirmamis ve Sosyal hizmetler ogrencisi olarak bu sene baslayabilirimmmm

kizlar sizi unutmam ama artik Aof Alanina paylasim yaparim belki ...<3 hepinizi opuyorummmmmm

Merhabaaaa kizlarrr 2ek sinav sonucu aciklandi ve arkadasiniz MEZUN )))))))))))))))) darisi butun isteyenlerin basina...bakalim ek tercihleri bekliyorummmm..bakalim 5 ekim ile 25 ekim arasiymis...belkide kayit tarihini kacirmamis ve Sosyal hizmetler ogrencisi olarak bu sene baslayabilirimmmm

kizlar sizi unutmam ama artik Aof Alanina paylasim yaparim belki ...<3 hepinizi opuyorummmmmm
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
tebriklerr cnmmmmmmmmmmmmmmm darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeee
artık üniversiteli olarakkk ordanda mezun olmak dileğiyle:KK54::KK54::KK54:

Tebrikler saziyem :KK9:
Rabbim gönlüne göre versin ek sınavlar sesin sansin oldu.

Bende 16kredi almisim ek sınavlardan. Kredim153 oldu .:)

Tebrikler saziyem :KK9:
Rabbim gönlüne göre versin ek sınavlar sesin sansin oldu.

Bende 16kredi almisim ek sınavlardan. Kredim153 oldu .:)

Cnm sen benim gibi 4cu donemr gecmedin mi nasil oluyoda ek sinava girdin ben girmedim yani anladim :44::44:

Cnm sen benim gibi 4cu donemr gecmedin mi nasil oluyoda ek sinava girdin ben girmedim yani anladim :44::44:

Cemrem sanırım yanlış anladık birbirimizi.:)
Benim 3 senem bitti 4 seneye başladım ondan demistim 4.donem diye. Sınav donemi olarak 9.doneme geçtim.

Cemrem sanırım yanlış anladık birbirimizi.:)
Benim 3 senem bitti 4 seneye başladım ondan demistim 4.donem diye. Sınav donemi olarak 9.doneme geçtim.
ayyy cnm ben hakkaten yanlış anlamışım doğru 4 değince ben sınav olarak anladımmm
oo seninde bişeyin kalmammış hadi bakalım 2.ci üniver. li sen olacaksın sırada ki sensinnnn:KK34:

ayyy cnm ben hakkaten yanlış anlamışım doğru 4 değince ben sınav olarak anladımmm
oo seninde bişeyin kalmammış hadi bakalım 2.ci üniver. li sen olacaksın sırada ki sensinnnn:KK34:

Sagolasin cemrem.
Bu sene mezun olurum Allahın izniyle. Fakat kızımda univ.sınavına girecek o yüzden bu sene sınava girip girmemekte kararsızım

kızlar erkek arkadasım açıkliseye kaydı oldu ve alan yok diye kayıt etmişler.derslerini falan da seçtik. ama üniversiteye gideceği zaman nasıl bölüm seçecek? alanı yok?

kızlar erkek arkadasım açıkliseye kaydı oldu ve alan yok diye kayıt etmişler.derslerini falan da seçtik. ama üniversiteye gideceği zaman nasıl bölüm seçecek? alanı yok?

Alan yok artık .147dende ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kızımdan hatırladığım. un.sınavında zaten girmet isteginiz oturumları siz seciyorsunuz.

arkadaşlar 123 kredim var. Zorunlu derslerden ingilizceler kaldı-5-6-7-8 .Bu dönem H.Z Muhammet in hayatını 1-2-3-4- temel dini bilgiler seçtim. inşallah seneye mezun olurumi sonra 2 yıllık açıkogretim ilahiyat fakultesini düşünüyorum.Rabbim izin veriirse inşallah.

X