haftada 4 günmü .bilmiyorumkismile kaldı denene meslek bölümü...canım lise forumu var ben ordan biraz araştırmıştım.
meslek lisesine haftada 4 gün gitmek mecburiymiş, yoksa devamsızlıktan kalınıyormuş.
Hakkında hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile5
benin çocuklarım büyüdü canım 3 taneler ama en küçügü 10 yaşında tek sorun eişimden izin haftada 3.4 gün zor benim için ..:1no2:ben inşallah temmuzda kayıt olacam düz liseye meslek lisesinde yüz yüze egtim şart bende imamhatipi stiyordum ama malasef çoçukla zor iş
tam araştırmadım ama yoklama varmış yani gitmediginde kalıyormuşun ...hafta sonu gitmek
şartmı yüz yüze egtimde gitmesen ne olur arada sırada gitsen mesala ?
Ben daha karar veremedi düz mü meslek lisesimi çünkü biz küçük bir ilçede oturuyoruz buradayüz yüze egtim alma şansın yok
:1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:Geldim geldim Bende Liseliyim ya artık sırnaşık şey
Ama düz yada meslek hiç bi fikrim yok henüz bilmiyorumkismile
merhaba bende açık meslek lisesinde okuyorum yüzyüze eğitim haftasonu oluyor cumartesi gidiyorum okullada ilgili biraz son senede staj var mecburi katılım var ama derse göre devamsızlık hakkıda oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir başka sorunuz varsa yardımcı olabilirm
bakıyorum artada bir ama meb deki .eski sayfam artık yok açılmıyor sizinlilerde öylemi kıslar ??Kızlar açıkilköğretim diplomalarınızla ilgili gelişmeleriniz varmı?
Birde lise için bu sene kayıt olamıyoruz henüz değilmi ?
bakıyorum artada bir ama meb deki .eski sayfam artık yok açılmıyor sizinlilerde öylemi kıslar ??
bu sene yeni kayıt alınmıyor liseye gelecek sene yeni kayıtlar ....:umursamaz:
diplomalar verilmeye başlamış gidip alayım en iyisi ..
imam hatip istiyordum ama çok uzak bu sorun yaratır bana bilmiyorumkismile
ana sayfada 2. Dönem diplomaları dagıtılıyor yazıyor.. Hafta içi gidip soracagım .[sıze=2]evet aeben benimde açılmıyor [/sıze]
[sıze=2]ordan diploma ile ilgili bilgi kontrol etmek istedim ama olmadı. Açılmadı.[/sıze]
[sıze=2]diploma için giidp sorduğumda halkeğitim ay sonu dağıtılacak demişti [/sıze]
merhaba liseye geçmeme 3 dersim kaldı kara kara düşünüyorum ama yüzyüze zor evli çocuklu kadın için aslında başarı şansı çok daha yüksek olur gibi geliyo ama..meslek kaç yılda bitirilebiliniyo kaç dönemden oluşuyo.düzle ilgili fikriniz vardır 4 yıldamı bitiyor