Pekii bizim şimdi bu liseyi orta gibi 2 yılda bitirme şansımız varmıydı
Yani 4 yılı 2 yıa indirebilecekmiyiz Geçebilirsek tabi dersleri :ecrin_bebek:
normaldede kayıtta kitapları vermezler .. çünki daha ders seçme yapmadın ...a.smeraba bayanlar....
bende dun açık öğretıme kaydımı yaptırdım sosyal bölümler
ders kitaplarını vermedıler 1 ay sonra dedıler neden acaba?
normaldede kayıtta kitapları vermezler .. çünki daha ders seçme yapmadın ...a.s
ders seçiminden sonra kitaplarını alabilirsin ...buda kayıtlar bittikden sonra olur .
ilk sınav ocakda ..
netten kendiniz seçiyorsunuz ...çok tesekkur ederım... pekı ders seçme ıslemı nasıl oluyor acaba?
yalnız aktif falan yazmıyo ben bılgılerımı görebıldıgım ıcın öyle dıyorum yoksa aktıf degılmı?
yalnız aktif falan yazmıyo ben bılgılerımı görebıldıgım ıcın öyle dıyorum yoksa aktıf degılmı?
kıslar benim sayfamda aynı .aktıf yazmasına gerek yok ,sayfamız açıldımı yaten kaydımız tamam demektir,, yeni kayıt oldugumuz için ...Hımmm bende iice takılmıştım niye benim aktif değil hala diye
bende kimlik bilgilerimi görebiliyorum Ön kayıt yazıyor
AKTİF yazmııyor onun yernde
Zaten ders seçmek için menüde seçenek flnda yok
Benim yine bi yurtdışı var gitmeden seçimlerimi yapıp kitaplarımı yanıma alayım istedim ama bir türlü aktif olmadı boshayallersmile
ders seçmeden nasıl kitapları verdiler cevahircim ??Buda ii aebencim Bende şu dersleri göremedim seçimleri yapamadım diye telaş ediyordum
Kitaplarıda yanımda götürmek üzere ayırdım Dönünceye kadar çalışayım diye
Ama neyin ne olacağını bilmemekte tedirginediyor
ana derslerin kitaplarını vermişler ..... güzel ....Verdiler aeben
Hatta bende vermezler düşüncesiyle hazırlıksız gittim
Bir sürü kitap elimde çanta yok
Hatta hazılrıksız geldim deyince Görevli eski kayıt olduğun için verilir gibi bişey söyledi
kaç tane bilmem ezbere saymaya çalışayım
1-Din. 2-Dil ve Anlatım. 3-Tarih. 4-Coğrafya. 5-Matematik. 6-Fizik. 7-Kimya.
(Ezbere sayamadım listemi aldm elime)
8-İngilizce. 9-Türk Edebiyatı. 10-Girişimcilik. 11-Demokrasi ve İnsan hakları. 12-Sağlık Bilgisi 13-Biyoloji
Verdileri bunlar Yanlış anlamadıysam bi eksik kitap söyledi görevli sanki
ara, ara bakıcaz sayfamıza artık ...:1hug:yeni kayıt yaptıranların ders seçimi 20 gün sonraymış
anlaşılan kitaplarda ozaman ulaşır