- 8 Ağustos 2008
- 103
- 0
- 40
merhaba sorunu geç gördüğüm için kusura bakma meslek 8 dönemle bitiriliyor yani 4 yılla düz lisede kredilerini tamamlarsan 2,5 yılda bitiriliyor diye biliyorum bu arada hayırlısı olsun umarım senin için iyi olanı seçersin
yakında başlar hondacım ...netten açık lise yaz tüm sorularına cevap bulursun canım .kızlar merhaba bende açıkööğretim okuyorum bu sene meslek lisesine kayıt yaptıracam kuaförlük bölümünü düşünüyorum aranızda giden varmı bu bölüme bide kayıtlar nezaman kızlarkaydirigubbakcemile5
bende istiyorum ama yüz yüze igitimime sürekli gidemem o yüzden normal liaya yazılıcam galiba .Merhaba kızlar benimde bir sorum olacak. bende inşallah diplomamı alırsam açıkliseyede devam etmek istiyorum. çevremde herkes meslek lisesini öneriyor. ama ben karar veremedim yüzyüze eğitim aslında bencede başarı açısından iyi olr gibi geliyor.
birde yüzyüze eğitim hafta sonları galiba bir de bölüm olarakta karar veremiyorum. tabi ben birde çevremdeki okullarda hangi bölümlerin eğitimi var ona bakıyorum açıkçası yakın olması benim için önemli sanırım seçersem çocuk gelişimi olacak .. allah yardımcımız olsun belli bir zamandan sonra okumakta zor...
ben inşallah temmuzda kayıt olacam düz liseye meslek lisesinde yüz yüze egtim şart bende imamhatipi stiyordum ama malasef çoçukla zor iş
kayıtlar başladı kıslar ....arkadaşım bana d ayardımcı olurmusun ortauyı yenı bıtırdım 31 yasındayım lise ye gıtmek istıyorum ama duz mü meslekmı anlayamadım meslekte okula gıdılıyomu meslek mı seçmem gerek yanı ne yapmam gerek bılmıyorum bana bılgı verırmısın lutfen
o kredileri almassak aceba diger derslerden aldımız kredilerle geçebiliyormuyuz ...???meslek lisesini seçersen hafta sonu bazı derslerden derse gireceksin eger gitmessen o dersin kredisini alamıyorsun
tebrikler cevahirim ..kaydirigubbakcemile5Ben kaydımı oldum hemen kayıtlar başlayınca
Hadi hayırlısı bakalım boshayallersmile
bende düzliseye kayıt olucam cevahirim .Tşkr ederim aeben
İnan nasıl olacak bilmiyorum Zorlamaz inşlhboshayallersmile
Sen kararsızsın ama ben direk düz lise..
Derslere gitmeyi fln yapama diye düşündüm
bende düzliseye kayıt olucam cevahirim .
meslek liselerinde birebir katılımlı dersler zorunluymuş . eger katılmassan o dersden kredi alamıyormuşun . birde dersler çok ters saatlerdeymi . hafta sonları yada akşam gibi yani benim gitmem imkansız gibi bişi.
o yüzden düz liseye kayıt yaptıracagım ..
ama olsun liseli olacagız anacım ..kaydirigubbakcemile3
birde cevahirim ben geçen sene eşimi liseye kayıt ettirmiştim ..
dersler ve krediler baya zor haberin olsun ....sempatiksalakcinni o yüzden ben bu sene alıştırmalıyım yane .
190 krediyi doldurmak gerekli mezuniyet için ....
eşim 3 sınavada girdi ama çalışma imkanı yok ne çıkarda bahtına .salladı hep ... 1 senede 22 kredi topladı ...:umursamaz:
orta ögretim gibi bir ders digerini kurtarmıyor ortalama yok yani . her dersden 45' i geçersen kredi alabiliyorsun ....
zor bir yıl bizi bekliyor ...
ders seçme zanında yazışalım geçen seneden deneyimim var . elimden geldigince yardımcı olurum .....
kızlar kayd olurken hangi alanı seçiyorsunuz benim kafamda genel kültür var ama iyi düşünmek lazım
matamatik kimya fizik gibi dersleri sevmiyorsanız genel kültür yada sosyal bilimler derim ben şuan sosyal bilimler okuyorum kredileri daha fazla ama alan derslerini mutlaka görmelisiniz onun için kredi fazla diye bundayım ama genel kültürde alan yok ona göre seçin
çalışmak lazım başka yolu yok ...Hayırlı olsun aeben
Bende akşam kayıdım aktif oldumu acaba diye baktım hala olmamış
Aktif olunca öğrenci kimliği alıcaz değilmi
Amaaaan asıl konu dersleri napıcaz yada kendi adıma konuşayım napıcam eyvahedigeldismile
canım tekrar aynı kişinin mesajını degerlendirmek için en az 10 kişiydi sanırım ..başlalarının mesajını degerlendirmen lazım ..a.sBen niye bu kadar tırsak oldum acaba ki
bu arada ben senin msjlarını değerlendiremiyorum nedese
Sanki bi değerlendirmişimde 2. için izin vermiyor gibi pencere çıkıyor karşıma
Geçende olmuştu aynı şeyde değerlendirdimde farkında değilim herhalde demiştim
Ama şimdi yine aynı oldu