Açık.öğ.. ortaokulu bitirip liseye başlayanların paylaşım alanı .

Cevabın için çok sağol canım ne olur bilmiyorum ek sınav olsa belki ama

Rica ederim 2. Üniversite olarak tarih okuyabilirsin istanbul aöf de.

Rica ederim 2. Üniversite olarak tarih okuyabilirsin istanbul aöf de.
Tarih :) ezber hafizam hic yok bulcam . İki ilgi alanim
Var birisi dinimiz digeri ic dekarasyon :) bununla ilgili bir bolum varmi ..

Tarih :) ezber hafizam hic yok bulcam . İki ilgi alanim
Var birisi dinimiz digeri ic dekarasyon :) bununla ilgili bir bolum varmi ..
Iç dekarasyon hakkında fikrim yokama Erzurum aöf de 2. Üniversite olarak çocuk gelişimi okuyabilirsin.

Cevabın için çok sağol canım ne olur bilmiyorum ek sınav olsa belki ama
Ahu simdi baktim canim mezunnolabilmek icin en az 8 donem
olmasi gerekiyormus canim . Kac donem
Oldu sana ?
Birde 24 saat 147 yi arayip soru sorabilirsin. yardimci oluyorlar .

Iç dekarasyon hakkında fikrim yokama Erzurum aöf de 2. Üniversite olarak çocuk gelişimi okuyabilirsin.
3 tane buyutmusum yeter daaaa

Bulcam calismak gibi bir hedefim yok canim sadece kendimi gelistirmek istiyorum ..

3 tane buyutmusum yeter daaaa

Bulcam calismak gibi bir hedefim yok canim sadece kendimi gelistirmek istiyorum ..
O zaman Erzurum aöf ve istanbul aöf sitesini incele derim en uygun bölümlere bakabilirsin.

O zaman Erzurum aöf ve istanbul aöf sitesini incele derim en uygun bölümlere bakabilirsin.
Tamam canim ama önce bi ilahiyata bismillah diyeyimde insallah ...39 yasimda kitaplara gomulup boyumun olcusunu bi alayimda:) ... Ders calismayali ceyrek asir oldu :)))

Tamam canim ama önce bi ilahiyata bismillah diyeyimde insallah ...39 yasimda kitaplara gomulup boyumun olcusunu bi alayimda:) ... Ders calismayali ceyrek asir oldu :)))
Yaş 41 . Hamdolsun ilahiyatdan mezun oldum ....

Selam arkadaşlar. Ben bisey sorcam ben yeni kayıt oldum siteyecgirdim aktif olduğum gozukuyo ama ders seçme diye bisey yok menüde neden acaba bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…