Cevabın için çok sağol canım ne olur bilmiyorum ek sınav olsa belki amaAhucum sinava girersin ama onemuzdeki sene liseyi bitirmis olacakmisin ???
Eger bitiremezsen bosuna girmis olursun..
Onceki yillarda en kisa 2.5 yilda bitirilebiyordu . Simdi durumlar nedir tam bilmiyorum ...
Egerki onumuzdeki yil diplomaya hak kazanirim diyorsan gir canim
Rica ederim 2. Üniversite olarak tarih okuyabilirsin istanbul aöf de.İlitami cok isterdim aslinda. Kendimi islam Konusunda gelistirmek asil amacim . Calismak gibi bir niyetim yok .. ama dgs icin ümidim yok malesefmatematikden hic anlamam ..
İlitami okuyan yakin bir arkadasim var bu sene mezun
insallah ..
Bilgiler icin cok tesekkur ederim .Allah razi olsun ...
Tarih :) ezber hafizam hic yok bulcam . İki ilgi alanimRica ederim 2. Üniversite olarak tarih okuyabilirsin istanbul aöf de.
Iç dekarasyon hakkında fikrim yokTarih :) ezber hafizam hic yok bulcam . İki ilgi alanim
Var birisi dinimiz digeri ic dekarasyon :) bununla ilgili bir bolum varmi..
Ahu simdi baktim canim mezunnolabilmek icin en az 8 donemCevabın için çok sağol canım ne olur bilmiyorum ek sınav olsa belki ama
3 tane buyutmusum yeter daaaaIç dekarasyon hakkında fikrim yokama Erzurum aöf de 2. Üniversite olarak çocuk gelişimi okuyabilirsin.
O zaman Erzurum aöf ve istanbul aöf sitesini incele derim en uygun bölümlere bakabilirsin.3 tane buyutmusum yeter daaaa
Bulcam calismak gibi bir hedefim yok canimsadece kendimi gelistirmek istiyorum ..
Tamam canim ama önce bi ilahiyata bismillah diyeyimde insallahO zaman Erzurum aöf ve istanbul aöf sitesini incele derim en uygun bölümlere bakabilirsin.
Yaş 41 . Hamdolsun ilahiyatdan mezun oldum ....Tamam canim ama önce bi ilahiyata bismillah diyeyimde insallah...39 yasimda kitaplara gomulup boyumun olcusunu bi alayimda:) ... Ders calismayali ceyrek asir oldu :)))