Açık mutfak

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Arkadaşlar merhaba
Ev arıyoruz açık mutfak evler daha uygun ama ben istemiyorum hiç
Kullanan arkadaşlar varmı açık mutfak artısı eksisi nedir
Teşekkür ederim

Canim ben kullaniyirum hiç artisini gormedim her zaman dolapların içi duzenli olmak zorunda ayrıca misafir geldiğinde gözü onunde oluyor herşey her zaman düzenli yaparım diyorsan tut derim

koku olur bi kere, ne kadar iyi bi davlumbaz olursa olsun.
misafir gelse salonda yatsa erkenden girip işini yapamazsın.
aman bulaşıklar kalıversin desen evi pis gösterir.

bence hiç bulaşma...

Canim ben kullaniyirum hiç artisini gormedim her zaman dolapların içi duzenli olmak zorunda ayrıca misafir geldiğinde gözü onunde oluyor herşey her zaman düzenli yaparım diyorsan tut derim
Teşekkür ederim

Mutfağın dağınıkken biri gelse kapısını örter çıkarsın ama açık mutfakta hep düzenli tutma stresi yaşarsın heryer yağ oluyor nekadar aspiratör çalışsa da mutfak yani, yediğin içtiğin kokusu üstüne siner kış günü otuturken havalandıramazsın vs vs

Eğer mutfakta ayrı oturma alanında ayrı pencere varsa ve arası duvarla kapatilabilecekse alın derim. Arayı kapatır daha rahat kullanırsınız. Sonra imkânınız genişleyince büyük olanlardan alırsınız.

Arkadaşlar merhaba
Teşekkür ederim

Ben de daha bu haftasonu taşındım. Çok şükür ayrı mutfak. Ama burada genelde evler ayrı mutfak değil. Bence çok saçma. Yemeğin kokusu her yere sinecek, en ufak bir dağınıklık göze batacak, onu da geçtim çocuk varsa kapısını kilitleyip rahat edebileceğin bir durum da söz konusu değil. Ben oğlumu düşündüğüm için biraz daha fazla para verip ayrı mutfak tercih ettim. Baktığımız bir evde emlakçı abi duvar yaptırıverirsin nolcak falan demiş de kiraya çıktığım eve de duvar yaptırmak, o kadar masraf yapmak saçma geliyor bana.

Arkadaşlar merhaba
Teşekkür ederim

Valla 3 gün öncesine kadar çok memnundum
Ama şimdi mutfakta bi gider kokusu oluştu salon da iptal :D
Yemek yapınca da kokuyor biraz salon
Onun dışında gayet iyi aslında

ben öyle bir evde yaşıyorum hem avantajı hem dezavantajı var. avantajı bi misafir geldiğinde sohbetten kopmuyorsun ya da kalabalık yemeğe misafirin geldi diyelimki hemen mutfağa git gel pratik oluyor, eşimle yemekleri de salondaki masamızda yiyoruz onu mutfak tarafına doğru aldık mesela o anlamda günlük kullanımda da çok pratik ama onun haricinde koku ve temizlik en büyük sorun. her gün pırıl pırıl dolapların silinmiş heryerin tertemiz olması gerekiyor. yoksa oturduğun yer ne kadar temiz olsa mutfak da ufak bi dağınıklık sanki tüm ev dağınıkmış pismiş gibi gösteriyor. ayrı mutfaklı bir eve çıkmayı istiyorum ben de artık.

Çok gelenin gidenin yatılı misafirin olmuyorsa çok güzel
Daha pratik ve görüntü olarak daha çok seviyorum ben

Hiç sevmiyorum acik mutfağı ..benim mutfak kapalı ama kapısı yok uzun ve dar olduğu icin kapi takilamiyor onda bile insan rahatsız oluyor

Back
X