Sevgili arkadaşlar günaydın.. benim düz meslekte kaydim vardı sonra açık meslek lisesine geçmek istedim.. ve 1 aylık hamileyim.. okumakta istiyorum ilerde belki bir isim olur eşim falanda kabul etmişken işte bu hamilelik çıktı yaş 32.. yapabilir miyim sizce açık meslek lise sizce nasıl ve haftanın kaç günü yuz yüze eğitim ve saatleri kaç.. ne olur bi yardımcı olun akıl verin..
Merhaba ben aciklise mezunuyum belki yardimci olabilirim diye yazmak istedim
Kac krediniz var kac yillik kaydiniz oldugunu yazsaniz daha yardikci okabilirdik ama soyle soyleyeyim
Benim mezun oldugumdan bu yana bi degisiklik olmadiysa
Duz lisede 2.5 yilda mezun olabilirsiniz ama meslekte 4 yil zorunlu aciktan muhasebe okumak istediginizi yazmissiniz
Eger daha yeni baskafiysaniz mszuniyete krediniz cok kaldiysa meslek lisesine gecmek mantikli ama
Eger mezuniyete az kalmis ise bence mezun olup iki yilda muhasebe ikumak daha mantikli
Universite puanlarinin cok yuksek olmadigi bi memlekettwyseniz muhasebeyi kazanmaniz cok zor degil puanida cok fazla degil cunku
Meslek lisesinin egitimine gelince bazi yerlerde haftada sonlati bir gun yuzyuze ders olur bazisinda aksamlari okuyor
Sorumlu ogretmenin ayarladigi programa bagli
Ben liseyi duz olarak okudum 2.5 yilda bitirdim
Bircok arkadasim aciktan imamhatip okuyup 4 yilda bitirdiler benim ilahyat yada kuran kursu ogreticiligi gibi bi hedefim olmafigi icin 2.5 yilda bitirmek daha mantikli geldi
Umarim dogru karari verirsiniz basarilar dilerim