bende açığım ve din kültürü öğrt yazdım.az bi puanla tak yerleşiyosun.Sınıf öğrt okuyup evde oturmaktan iyidir.Sonuçta öğretmensin diğer öğretmenlerden bi farkın yok.
ve geldi din kültürü öğrt. 1. sınıfım.ama açık olduğum için inanılmaz rahatsızım.hocalar çok iyiler sağolsunlar ama bir türban meselesi anlatılırken yada size nerede okuduğunuzu duyan birisi garip garip baktığında çok rahatsız oluyorum.hocalar bana bir şey demiyor ama koca sınıfta 2 kişi den biri sizseniz açık olarak hoca bir şey demese bile üzerime alınıyorum tesettür konusunda.kendimi iyi hissetmiyorum
Bende dinkültürü okumayı düşünüyorum..fakültenin genel havası nasıl mesela derse ara veriliyormu namaz vakti namaz kılmak için veye kendini mezhih ilan edip sana teplik yapmayı buyuran oluyor mu ve arapça zor mu..
Bende dinkültürü okumayı düşünüyorum..fakültenin genel havası nasıl mesela derse ara veriliyormu namaz vakti namaz kılmak için veye kendini mezhih ilan edip sana teplik yapmayı buyuran oluyor mu ve arapça zor mu..
arapça zor onu söyleyeyim imam hatip çıkışlı değilsen zorlanırsın ama koca sınıfta 5 kişi imam hatipli.genel hava güzel namaz vaktine zaten kalmiyoruz öğle namazı zaten yemek arası saatine denk geliyor.ikindi zamanı ise ders bitiyor zaten.manevi havası ağır ben kendimi huzursuz hissediyorum oraya yakışmadığımı düşünüyorum.hocalar bir şey demesede.hocalarımız çok tatlılar onu da söyleyeyim her konuda yardımcı oluyorlar.
benim kaygım dindar güzüken bazı kişiler, yaratandan ötürü sevmez birini kendine benzediği için sever. ben laik biriyim pek seveceklerini sanmıyorum. derslerde kasıtlı bırakmasa hocalar sıkıntı yok. atanınca alan değiştirim diye tasarlıyom olmadı müdür olurum olmadı yardımcısı.. düz lise çıkışlıyım
benim kaygım dindar güzüken bazı kişiler, yaratandan ötürü sevmez birini kendine benzediği için sever. ben laik biriyim pek seveceklerini sanmıyorum. derslerde kasıtlı bırakmasa hocalar sıkıntı yok. atanınca alan değiştirim diye tasarlıyom olmadı müdür olurum olmadı yardımcısı.. düz lise çıkışlıyım
derslerden bırakacaklarını sanmıyorum ben onlarla aynı olmasada görüşlerimi söylüyorum.imam hatip mezunuyum ben.ilerde ne yaparım bilmiyorum ama yaşım genç olsaydı tekrar sınava girerdim
ben de genç sayılmam , bitirin başladığınız işi öğretmenlik güzel meslek hükümet kalıcı atamalar devam eder diye düşünüyom. bilgi paylaştığın için tşkr ederim.
Topiği baştan sona kadar okuyamadım ama şunu söyleyeyim ben de açık bir dinkültürü öğretmeniyim. e tabi toplumun büyük kısmı yadırgıyorama ben din bukadar suistimal edilirken aydın Atatürkçü din dersi öğretmenlerine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.sen kimseyi takma yolun açık olsun..
Buarada ben fakültede tektim..zorlandım ama başım dikti.şimdi ise mesleğimi çoğu kişiden daha iyi yaptığımı düşünüyorum..öğrenciler mutlu..ben de mutluyum..