arkadaşlar lütfen yardım edin bana dink. öğretmenliği geliyor fakat ben pek istemiyorum yani öğretmenlik olur ama dink. değil sanki başım açık ayrıca görülen dersleri blmyrm rahat edebilirmiyim bilmyrm okulöncesi veya sınıf gelmiyor sadece bu geliyor öğretmenliklerden iktiisat ve sağlık yönetimi arasındayım bir de sizce ne apayım 4 yıl snrada dink. ataması ii olur mu ya da ben yapabilirmiyim ki? syledim ben açık biriyim öyle de yaşıorum.tavsiyelerinizi bekliyorum
Bencede açıksın diye yadırganmazsın,kimene yani
Ama yerinde olsam iktisat,sağlık yönetimini tercih ederdim
dkab okuyup da açık çok kişi gördüm, bunların yarısı dönem ortasında kapandıama açık devam eden de gördüm hatta okızla konuşmuştum sadece bazı derslerde uygun giyiniyorlarmış, benim takıldığım nokta şu sırf ataması var diye insan sevmediği içinin sinmediği bir bölümü tercih etmemeli.. sonuçta o senin hayatını oluşturacak
(özel mesaj atamıyorum)
aslında hepsi birbirinden çok farklı alanlar, sağlıkın geleceği net değil diyorsun o konuda tam bilgim yok ama sınıfın geleceği inan hiç yok ben sınıfı tavsiye etmem çünkü uzmanlaştığın bir alan yok ve yüzlerce sınıfçı atama bekliyor.. sağlık konusunda kendine güveniyorsan tercih edebilirsin hastane ortamı senin için sorun olmuyorsa yaz, ataması konusunda fikrim yok.. dinkültürü zor bir meslek bence çünkü okul dışında da ne zaman bu bölümü okuduğunu öğrenseler sana türlü türlü sorular sorabilirler bilgi açısından ama sen sevmiyorsan bunalırsın bu durumdan.. ayrıca ilahiyat ve bu bölümün atamasının artması hükümetten kaynaklanıyor biraz siyasi , gelecekte neler olur bilemeyiz
bir de neden kendini sadece bukadar alanda sınırlıyosun merak ettim
sınıfın ataması iyi diyen hiç haber seyretmiyor olsa gerek, atanamayan öğretmenlere netten bi bak istersen ne kadar bekleyen sınıf öğretmeni var, branş öğretmeni olsa dershanede çalışır veya özel ders verir ama sınıf öğr. böyle bir imkan da yok.. yine de sen bilirsin severek yapacaksan kpssye de iyi hazırlanırsın bir sorun olmaz..
diğer konularda yazmıştım bence sosyal hizmet düşünebilirsin önü açık bir meslek (sadece öneri)
açıksın diye yadırganmazsın canım ama sağlık yönetimi geliyorsa tereddütsüz tercih et derim ben sana bölümü çünkü maaşı da ataması da iyi oluyor genelde. tabi öenmli olan senin nereyi istediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?