• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık biri için dinkültürü öğretmenliği?? :(

ayysu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
412
2
0
Zonguldak
arkadaşlar lütfen yardım edin bana dink. öğretmenliği geliyor fakat ben pek istemiyorum yani öğretmenlik olur ama dink. değil sanki başım açık ayrıca görülen dersleri blmyrm rahat edebilirmiyim bilmyrm okulöncesi veya sınıf gelmiyor sadece bu geliyor öğretmenliklerden iktiisat ve sağlık yönetimi arasındayım bir de sizce ne apayım 4 yıl snrada dink. ataması ii olur mu ya da ben yapabilirmiyim ki? syledim ben açık biriyim öyle de yaşıorum.tavsiyelerinizi bekliyorum:5:

Bencede açıksın diye yadırganmazsın,kimene yani
Ama yerinde olsam iktisat,sağlık yönetimini tercih ederdim :34:

arkadaşlar lütfen yardım edin bana dink. öğretmenliği geliyor fakat ben pek istemiyorum yani öğretmenlik olur ama dink. değil sanki başım açık ayrıca görülen dersleri blmyrm rahat edebilirmiyim bilmyrm okulöncesi veya sınıf gelmiyor sadece bu geliyor öğretmenliklerden iktiisat ve sağlık yönetimi arasındayım bir de sizce ne apayım 4 yıl snrada dink. ataması ii olur mu ya da ben yapabilirmiyim ki? syledim ben açık biriyim öyle de yaşıorum.tavsiyelerinizi bekliyorum:5:

canım din kültürü atamaları çok ii çok düşük puanlarla atanıyolr ben ilköğrt mat öğrt okuyorum bizim alcağımız puanın yarısını alsalar atanıyolar 4 yıl sonra nasıl olur bilemem ama çok da değişceğini sanmıyorum ayrıca bizim lisedeki bayan dinkültürü hocası açık saçlı bakımlı kadındı kimsede ona yanlış gözle bakmadı yani sırf bu fikirler için eleme bu seçeneği derim ben

neden kapalılar dahamı uygun olurlar hicde degil bende ilahiyat fakultesi dusunmustum bir ara gayette acık bir bayanım acık oldugun icin ahkam kesmeye calısanlarda anca konusur isleri bu bos bos konusmak bosver

Son düzenleme:
Bencede açıksın diye yadırganmazsın,kimene yani
Ama yerinde olsam iktisat,sağlık yönetimini tercih ederdim :34:

tatlım onların geleceği net değil . tedirginliğim ondan ama dink. ataması da çok ii ve düşük. ayrıca ben ordaki arkadaşların yadırgayacağını sanmıyorum zaten ama ben kendimi o kadar kapalının arasında garip hissederim die düşünüyorum.

dkab okuyup da açık çok kişi gördüm, bunların yarısı dönem ortasında kapandı:1: ama açık devam eden de gördüm hatta okızla konuşmuştum sadece bazı derslerde uygun giyiniyorlarmış, benim takıldığım nokta şu sırf ataması var diye insan sevmediği içinin sinmediği bir bölümü tercih etmemeli.. sonuçta o senin hayatını oluşturacak :45:

dkab okuyup da açık çok kişi gördüm, bunların yarısı dönem ortasında kapandı:1: ama açık devam eden de gördüm hatta okızla konuşmuştum sadece bazı derslerde uygun giyiniyorlarmış, benim takıldığım nokta şu sırf ataması var diye insan sevmediği içinin sinmediği bir bölümü tercih etmemeli.. sonuçta o senin hayatını oluşturacak :45:

haklısın ama şöyle söyleyeyim öğr. istyrm sınıf gelse yazacam ama gelmiyor:( dink. de çok sinmiyr içime bilmiyorum ne yapacağımı ben kapanmam okulda da buyuk konuşmayayım ama hiç öyle i düşüncem yok. sağlık yönetimi de yazmayı düşünyrm ama ilerisi belli değil işte..

(özel mesaj atamıyorum :43:)
aslında hepsi birbirinden çok farklı alanlar, sağlıkın geleceği net değil diyorsun o konuda tam bilgim yok ama sınıfın geleceği inan hiç yok ben sınıfı tavsiye etmem çünkü uzmanlaştığın bir alan yok ve yüzlerce sınıfçı atama bekliyor.. sağlık konusunda kendine güveniyorsan tercih edebilirsin hastane ortamı senin için sorun olmuyorsa yaz, ataması konusunda fikrim yok.. dinkültürü zor bir meslek bence çünkü okul dışında da ne zaman bu bölümü okuduğunu öğrenseler sana türlü türlü sorular sorabilirler bilgi açısından ama sen sevmiyorsan bunalırsın bu durumdan.. ayrıca ilahiyat ve bu bölümün atamasının artması hükümetten kaynaklanıyor biraz siyasi , gelecekte neler olur bilemeyiz

bir de neden kendini sadece bukadar alanda sınırlıyosun merak ettim

(özel mesaj atamıyorum :43:)
aslında hepsi birbirinden çok farklı alanlar, sağlıkın geleceği net değil diyorsun o konuda tam bilgim yok ama sınıfın geleceği inan hiç yok ben sınıfı tavsiye etmem çünkü uzmanlaştığın bir alan yok ve yüzlerce sınıfçı atama bekliyor.. sağlık konusunda kendine güveniyorsan tercih edebilirsin hastane ortamı senin için sorun olmuyorsa yaz, ataması konusunda fikrim yok.. dinkültürü zor bir meslek bence çünkü okul dışında da ne zaman bu bölümü okuduğunu öğrenseler sana türlü türlü sorular sorabilirler bilgi açısından ama sen sevmiyorsan bunalırsın bu durumdan.. ayrıca ilahiyat ve bu bölümün atamasının artması hükümetten kaynaklanıyor biraz siyasi , gelecekte neler olur bilemeyiz

bir de neden kendini sadece bukadar alanda sınırlıyosun merak ettim

bu kadar alan derken? başjka ne önerirsin cnm en iileri bunlar dierleri zaten ibf .sağlık yönetmi okursam kendimi sürekli geliştirmem lazım. sınıf kafamı çok karıstırıyor gerçekten ataması ii diorlar ama ?

sınıfın ataması iyi diyen hiç haber seyretmiyor olsa gerek, atanamayan öğretmenlere netten bi bak istersen ne kadar bekleyen sınıf öğretmeni var, branş öğretmeni olsa dershanede çalışır veya özel ders verir ama sınıf öğr. böyle bir imkan da yok.. yine de sen bilirsin severek yapacaksan kpssye de iyi hazırlanırsın bir sorun olmaz..
diğer konularda yazmıştım bence sosyal hizmet düşünebilirsin önü açık bir meslek (sadece öneri)

Son düzenleme:
açıksın diye yadırganmazsın canım ama sağlık yönetimi geliyorsa tereddütsüz tercih et derim ben sana bölümü çünkü maaşı da ataması da iyi oluyor genelde. tabi öenmli olan senin nereyi istediğin

sevmedikten sonra kapalı olsan da verimli olamassın canım
bence sevdiğin bir işi yap...baksana şimdiden kendini baskı altında hissediyorsun...
hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaallah....

sınıfın ataması iyi diyen hiç haber seyretmiyor olsa gerek, atanamayan öğretmenlere netten bi bak istersen ne kadar bekleyen sınıf öğretmeni var, branş öğretmeni olsa dershanede çalışır veya özel ders verir ama sınıf öğr. böyle bir imkan da yok.. yine de sen bilirsin severek yapacaksan kpssye de iyi hazırlanırsın bir sorun olmaz..
diğer konularda yazmıştım bence sosyal hizmet düşünebilirsin önü açık bir meslek (sadece öneri)

kesinlikle önü açık katılıyorum sana ama sıralamam yetmiyor malesef.haklısın sınıfta ben de yle düşünyrm ama ne bileym hocalarım falan öğr.liklerden ataması en ii olan sınıf diorlar. :26:

açıksın diye yadırganmazsın canım ama sağlık yönetimi geliyorsa tereddütsüz tercih et derim ben sana bölümü çünkü maaşı da ataması da iyi oluyor genelde. tabi öenmli olan senin nereyi istediğin

sağlık yönetiminde öyle değil işte. kpss ataması bile yok malesef..

Önemli olan açık olman değil. Benim lisedeki din bilgisi öğretmenim de açık çok cici bir bayandı. Hatta kısa kollu bile giyerdi. Ama asıl önemli olan nokta bu konunun sana hitap edip etmediği. Sevdiğin bir bölümü yazarsın iş bulmak için 2-3 yıl uğraşırsın, o zaman sürede zorlanırsın. Ama sevmediğin bir bölümü seçersin, heme iş bulursun ömür boyu sevmediğin işi yapmanın sıkıntısını yaşarsın.

Bu hükümetle din kültürü mezunları açıkta kalmaz. Polis, memur, sınıf öğretmeni gibi bilimum işlere özel kontenjan bile açarlar bence :51:

Yadırganmamalısın aslında. Seçeceğin bölüm İslam dini ve ahlakı öğretmenliği değil, din kültürü öğretmenliği.
Ama kesin bir şey söyleyemem... Ne de olsa Türkiye burası.

Öğretmenliğinde çok fazla ataması yok çok yüksek puanlar istiyorlar(torpilin yoksaa) . Sağlık sektöründe açıkta kalmazsın ama kamu olmazsa özel olur iş bulursun yani :61:

Son düzenleme:
Back