- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi nilsumnill
Konuyu dagitmak istemem ama o nasil yapiliyor peki?Kokutmaya yaradı sadece.
Ben saçıma kemik iliği yapıyorum 7 aydır, o daha faydalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu dagitmak istemem ama o nasil yapiliyor peki?Kokutmaya yaradı sadece.
Ben saçıma kemik iliği yapıyorum 7 aydır, o daha faydalı.
On onbes??? Bizimki uc disin kokusunu zor cıkarıyodu senden cıkmis olması mucize bana kalırsa hahahahahYaaa demee ajjfjdhd
Ben 10 15 sarımsağı ayıkladım, rendeledim, zetrinyağıyla birlikte kafamda 1 saat beklettim. O kokusu çıkmadı bir türlü. Çıktı sandım taaa ki yağmur yağana ve benden o leş koku yayılan kadar çıkaranlara hayret ediyorum, o koku o saçtan nasıl çıkar ya
İnternette bloglar var oradan bakabilirsiniz. Kısaca kasaptan kemik alıp onu iliği çıkana kadar kaynatıyorsunuz, sonra suyunu süzüp içine vitamin ampulleri kırıp tek kullanımlık olacak şekilde donduruyorsunuz. Banyo yapmadan önce de bir tanesini benmari usulü eritip içine herhangi bir saç maskesi koyup kafanıza sürüyorsunuz. Benim boşluklarım vardı, doldurdu onları. Bayağı iyi yani.Konuyu dagitmak istemem ama o nasil yapiliyor peki?
Ben bilmiyordum ki ahahahaOn onbes??? Bizimki uc disin kokusunu zor cıkarıyodu senden cıkmis olması mucize bana kalırsa hahahahah
Doktor niye haşlasin ya?Gidicem evet doktor da beni haşlayacak kesin bir güzel
Tesekkur ederim Benim de belli bir boya ulastiktan sonra dokulmelerim artiyor. O yuzden hoc sac uzatamiyorum. Tekrar tesekkurler.İnternette bloglar var oradan bakabilirsiniz. Kısaca kasaptan kemik alıp onu iliği çıkana kadar kaynatıyorsunuz, sonra suyunu süzüp içine vitamin ampulleri kırıp tek kullanımlık olacak şekilde donduruyorsunuz. Banyo yapmadan önce de bir tanesini benmari usulü eritip içine herhangi bir saç maskesi koyup kafanıza sürüyorsunuz. Benim boşluklarım vardı, doldurdu onları. Bayağı iyi yani.
Önemli değil, umarım faydası olurTesekkur ederim Benim de belli bir boya ulastiktan sonra dokulmelerim artiyor. O yuzden hoc sac uzatamiyorum. Tekrar tesekkurler.
Ah evet evetsirkeyi suyla karistirmayip direkmi surdunuz?
dr a gidene kadar sabunla falan yikamayin yuzunuzu sabun kurutur iyice caniniz daha cok yanarAh evet evet
Boşlukları doldurdu demişsiniz de geçici bir dökülme miydi yaşadığınız, yoksa boşluklar uzun zamandır var mıydı??İnternette bloglar var oradan bakabilirsiniz. Kısaca kasaptan kemik alıp onu iliği çıkana kadar kaynatıyorsunuz, sonra suyunu süzüp içine vitamin ampulleri kırıp tek kullanımlık olacak şekilde donduruyorsunuz. Banyo yapmadan önce de bir tanesini benmari usulü eritip içine herhangi bir saç maskesi koyup kafanıza sürüyorsunuz. Benim boşluklarım vardı, doldurdu onları. Bayağı iyi yani.
Dana kemiği mi kuzu kemiği mi?İnternette bloglar var oradan bakabilirsiniz. Kısaca kasaptan kemik alıp onu iliği çıkana kadar kaynatıyorsunuz, sonra suyunu süzüp içine vitamin ampulleri kırıp tek kullanımlık olacak şekilde donduruyorsunuz. Banyo yapmadan önce de bir tanesini benmari usulü eritip içine herhangi bir saç maskesi koyup kafanıza sürüyorsunuz. Benim boşluklarım vardı, doldurdu onları. Bayağı iyi yani.
ziyanı yok haşlarsa haşlasın. Doktor sonuçta size yardım edecek olan o. En fazla "sürmeyin bir daha yüzünüze öyle şeyler" der o kadar. Bence siz şimdi bir dermatoloğa gidin bir baksın. Çok geçmiş olsun şimdiden.Gidicem evet doktor da beni haşlayacak kesin bir güzel
Zamanla dökülmüştü ama bi en az 5 yıldır vardı. Onları çıkardı.Boşlukları doldurdu demişsiniz de geçici bir dökülme miydi yaşadığınız, yoksa boşluklar uzun zamandır var mıydı??
Dana kemiğiDana kemiği mi kuzu kemiği mi?
Birde misal sac boyutunuz ne ne kadar dondurup bir kullanimlik diye ayiriyorsunuz. Bende ona göre paylastirirm birde neyin içinde donduruyorsunuz. Ilık mu suruyorsunuz soguk mu ? Ne kadar bekletiyorsunuz?
Ayy ne sordum ya
Haftada bir mi yaptınız?Dana kemiği
Ortalama 50 ml olarak ayırıyorum tek kullanımlık için.
Önce kemiğin suyunu biraz dinlendiriyorum, çok soğuk olmasına gerek yok elinizle tutabilecek kadar olsa yeter. Sonra içine vitaminleri kırıp kavanozlara paylaştırıyorum ve dolaba kaldırıyorum. Samimi bir şekilde tek tavsiye ettiğim saç maskesi budur, 1 aydan sonra sonuçlarını görüyorsunuz.
Evet haftada 1 kez yapıyorum. Çünkü fazlası saçı yoruyor. Ama iyi yani saç çıkarma olayı olarak. Gerçekten güzel bir maske, hatta tavsiye ettiğim tek maskedir saç konusunda.Haftada bir mi yaptınız?
Cok teşekkür ederim bende sarimsak uyguladim 3 4 kez ama çıkmadı kokusu artık kendimden tikaindim bıraktım. Bunu uygulayayim. İnternette denk gelmistim ama birebir duymam beni mutlu ettiDana kemiği
Ortalama 50 ml olarak ayırıyorum tek kullanımlık için.
Önce kemiğin suyunu biraz dinlendiriyorum, çok soğuk olmasına gerek yok elinizle tutabilecek kadar olsa yeter. Sonra içine vitaminleri kırıp kavanozlara paylaştırıyorum ve dolaba kaldırıyorum. Samimi bir şekilde tek tavsiye ettiğim saç maskesi budur, 1 aydan sonra sonuçlarını görüyorsunuz.
İşe yarar inşallah :) önemli değil :)
Cok teşekkür ederim bende sarimsak uyguladim 3 4 kez ama çıkmadı kokusu artık kendimden tikaindim bıraktım. Bunu uygulayayim. İnternette denk gelmistim ama birebir duymam beni mutlu etti