- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Ayy gerçekten eşim de kendini kanser zannediyordu ilk zamanlar, hatta internetten araştırıyordu. Çok şükür geçti gitti iki üç günde. İnşallah herkese şifa olur. Kim kullandıysa geçmedi diyeni duymadım. Başka hiçbir şey kullanmana gerek kalmaz inşallah Allah ın izniyle geçecektir.Ayy canin bilmem mi benimde kaniyordu ben hatta teyzem kolon kanseriydi oturdum agladim bende oyleyim diye allah korusun ama bu illette cok kotu ya evde bir halimi gorsen
Hayır süt kabız yapmazSut daha kabiz yapmaz mi?
Canim annem senelerce cekti. Patlicani kaynatip biraz suyunu kenara ayir icmek icin. Ve o kaynattigin suyun uzerine oturur gibi yap dayanabiliyosan 15 yada 20 dk oyle dur.İyi gunler kizlar
Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
Hayır süt kabız yapmaz
kantoron yagı iç iyi geliyor ve ılık suya otur ..Magnezıne calsine toz var nu iç ii geliyor geçmiş olsun.İyi gunler kizlar
Ben 19 yasindayim ve afedersiniz basur sorunum var 1 haftadir öldurdu beni ne iyi gelir afedersiniz tuvaletede cikamiyorum bugun dahada kotu oldum sabahtan beri sanci cekiyorum son care hastaneye gidecem ama kendim yapabilecegim birsey var mi lutfen yardimci olun?
Canım bu konuda bilgim yok malesefTeşekkur ederim cnm kesinlikle ilk işim o olacak hangi bolume gıdecem poliklinikte?
Tesekkur ederim canimAyy gerçekten eşim de kendini kanser zannediyordu ilk zamanlar, hatta internetten araştırıyordu. Çok şükür geçti gitti iki üç günde. İnşallah herkese şifa olur. Kim kullandıysa geçmedi diyeni duymadım. Başka hiçbir şey kullanmana gerek kalmaz inşallah Allah ın izniyle geçecektir.
Kesinlikle birde ben zaten kabizliktan oldugunu biiyorum o yuzden belki kendim hallederim diye dusundum.. fitil daha mi etkili?Titanoreine diye bi krem kullandım ben fitilide var inan çok rahatlatıyor. Tabi bu konuda insan doktora gitmekten çekiniyoe
Tesekkur ederim canim denetecem dayanacam artikCanim annem senelerce cekti. Patlicani kaynatip biraz suyunu kenara ayir icmek icin. Ve o kaynattigin suyun uzerine oturur gibi yap dayanabiliyosan 15 yada 20 dk oyle dur.
Tesekkur ederim canim bu tozu nasil kullanacam?kantoron yagı iç iyi geliyor ve ılık suya otur ..Magnezıne calsine toz var nu iç ii geliyor geçmiş olsun.
İncir yiyemiyorum malesef ama kayisinin her turlusunden faydalandim iki gundurKayısı. .
İncir. .
Bol su ..
Doktor. .
Saol canimcanimgecmis olsun..en etkili cozum ise fitil
Tamam canim tesekkur ederimEvet öyle derler ama ben gecen gün 3 bardak soguk süt içtim arka arkaya wc e zor yetiştim :)) siz sütü bir süre sıcak için ve boş süt için. yulaf koymayın bakalım.
Zaten kabızlık olayını çözün ki hemoroidiniz daha da azmasın.
musli içeren kahvaltılıklardan alın bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?