- Konu Sahibi umutluyum1
-
bende maslak acıbadem de bülent beye giden hastalardan biriyim . 22 nisanda transferim oldu ve şu an hamileyim. Ben Bülent beyden çok memnun kaldım ve özellikle yumurta toplamaya da transfere de bülent beyi istiyorum dedim. Sağ olsun ikisinede girdi. Bir kaç hemşireden memnun kalmadım ama önemli değil. Doktorum benle çok iyi ilgilendi ya o bana yeter. RAbbim isteyen herkese nasib etsin kızlar hepinizin duacısıyım.
arkadaşlar ben tedavimi bülent hocada acıbademde devam ediyorum bugün yumiş toplama işlmim oldu ve gayet güzel bir ortam ben herşeyden memnun kaşdım diğer dr lardan hemşirelerden heps,nden allah razı olsun nasip olursa cuma günü transferim var ve ben yine size sonucu yazrım okişşşş
burayı tercih edecekseniz içiniz rahat olsun
bende geçen ay bülent beyde denedim tüp bebeği ama malesef yine tutmadı bu 3.denemem ilk 2sini başka hastanede denemiştim. bülent bey gerçekten mükemmel bir insan şuanda hastanede dondurulmuş embiriyolarım var ama bülentbey genetik testler istedi herşeyimiz incelenmeden transfer yapmayacağını söyledi çünkü gerçekten çok zor günler geçiriliyor acılar agrılar bir yana negatif sonucu duyunca insan resmen yıkılıyor dilerim RABBİM den dileyen heerkeze tattırsın bu duyguyu hepimizin ALLAH yardımcısı olsunnnnnnnn....
canım hep sana dua ettim ogünden buyana rabbim hayırlısını versin sonuç ne olursa olsun senin en güzel mucizen zaten yanında Allahım ona sağlıklı mutlu bir ömür versin..salı test günün sanırım seni arıyacaktım transferin nasıl geçti kolay olmuştur inşl
sagol canım saat 15 30 da aldılar benı beklemekten mahvoldum ama bulent hoca kac kez gelıp acıklama yaptı hem bana hem esıme tese lerden dolayı beklettık dıye gonlumuzu aldı transfer kolay oldu...yarın test gunum ama sanırım olmadı hayatcım...ne yapalım hayırlısı buymus demekkı sükür rabbım bır tane verdi...
ada neden öyle düşünüyorsun umudunu yitirme lütfen benim eşimde yıkama sonrası çıkan 3-5 kötü morfolojili sperm le embiyolarım döllendi transferim oldu 1 tane dondurulumuşum bile kaldı ve şuan hamileyim bu bi mucize benim için 3. tüp bebek denemem bu benim bütün doktorlar olmaz kök hücreyi bekleyin dediler hep ama bülent hoca ışığım oldu c.tesi kese görmeye gideceğim allah nasip ederse olmasaydı tutmasaydı da yine gideceğim tek yer orası idi
hislerimde yanılmadım zübeyde olmadı çok üzgünüm ama elden gelnbısey yok...benı acıbademe goturen tek neden bulent hocanın orada olması ıdı bunu hocayada soyledım ..labaratuarı ıyı ımıs....ama acıkcası ekıbınden cok memnun kalmadım transfer gunu 6.5 saat bekletmelerını bırazda organızasyon yetersızlıgı olarak göruyorum...ayrıca sonuc ıcın aramadılar bıle ..2 gun gectı beklıyorum sadece tedavıyı yapıp gondermek olmazkı takıpte etmek lazım degılmı..ama yınede tekrar denemeye karar versem sadece ve sadece bülent hoca için oraya gıderım....
canım çok üzüldüm ama yinede sen çok şanslı bir annesin zaten oyüzden çok üzülme canım benim Rabbim yavrunla çok güzel bir ömür geçirmenizi nasip etsin sağlıkla mutlulukla..............bende genetik tahlikleri yaptırdım sonuçları bekliyorum bir ayı bulucak sonuçlar hakkımda hayırlısı bakalım
bende maslak acıbadem de bülent beye giden hastalardan biriyim . 22 nisanda transferim oldu ve şu an hamileyim. Ben Bülent beyden çok memnun kaldım ve özellikle yumurta toplamaya da transfere de bülent beyi istiyorum dedim. Sağ olsun ikisinede girdi. Bir kaç hemşireden memnun kalmadım ama önemli değil. Doktorum benle çok iyi ilgilendi ya o bana yeter. RAbbim isteyen herkese nasib etsin kızlar hepinizin duacısıyım.
ada neden öyle düşünüyorsun umudunu yitirme lütfen benim eşimde yıkama sonrası çıkan 3-5 kötü morfolojili sperm le embiyolarım döllendi transferim oldu 1 tane dondurulumuşum bile kaldı ve şuan hamileyim bu bi mucize benim için 3. tüp bebek denemem bu benim bütün doktorlar olmaz kök hücreyi bekleyin dediler hep ama bülent hoca ışığım oldu c.tesi kese görmeye gideceğim allah nasip ederse olmasaydı tutmasaydı da yine gideceğim tek yer orası idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?