• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Acıbadem Prof.Bülent Tıraşa Gidenler

Kızlar dün başladık tedaviye ilk iğneyi vuruldum kalçadan ve yeri çok ağrıyor. İlk tedavimde göbekten kendim yapıyordum iğneleri ve çok acımıyordu. Bu sefer iğneleri kalçadan yapacaklar ve daha ilk iğnemde bile yeri çok acıyor. daha 10 tane daha iğne var ve nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Nisanın 17 si veya 18i kesin istanbuldayım. 2. denememiz ama niyeyse moralmen çok kötüyüm sürekli ağlayasım geliyor.

Ya Allah askina cilt alti olandan iistesene! Tedavinin kendisi zaten zor bir de kas icine igneyle Ne kendine aci cektiriyorsun, istersen verirler iki igne arasinda fayda bakimindan hic fark yok. Ben doktoruma her igne verdiginde cilt alti mi diye ozellikle sordum. Doktor aci cekmiyor tabi!

menagonmu vuruluyon canım,,benim menagondu ve çok yakmıştı,ama sonra geçiyor yaa dert etme o kadar,en fazla 1 hafta ağrı yapar ondan sonra geçiyor,moralini düzelt ,umutlu ol,Bülent beyemi geliceksin?

evet canım bülent beye gelcem inşallah bugün tedavide 3. günüm 10 gün sürüyor herhalde bugünü saymazsam 7 gün sonra istanbuldayım. içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama yinede kaygılıyım . İğnelerin yeri çok ağrıyor ama bebişim olacaksa katlanırım bu kadar acıya önemli değil.

bugün yumurtalar toplandı kızlar 10 tane yumurta topldılar. bülent tıraşın bu kadarr çok tutulduğunuu bilmiyordum. o kadar çok hasatası vardı kii
bundan sonra hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin.

Tedavide olan bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun tedavileri hayırlı uğurlu olsun 3 deneme yaptım üçünüde bülent tıraş yaptı. İlki ankara anatolida idi diğer ikisi maslakta maslak acı badem gerçekten çok güzel bir hastane ve bütün ekip çok ilgili her an herkesi arayabilirsiniz 24 saat her soruya cevap veriyorlar. benimde yardım edebiliceğim birşey olursa sorularınızı cevaplayabilirim. Hepinizin Allah yardımcısı olsun...

Tedavide olan bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun tedavileri hayırlı uğurlu olsun 3 deneme yaptım üçünüde bülent tıraş yaptı. İlki ankara anatolida idi diğer ikisi maslakta maslak acı badem gerçekten çok güzel bir hastane ve bütün ekip çok ilgili her an herkesi arayabilirsiniz 24 saat her soruya cevap veriyorlar. benimde yardım edebiliceğim birşey olursa sorularınızı cevaplayabilirim. Hepinizin Allah yardımcısı olsun...

selam bende bülent beyin hastasıyım sayesınde oglumu kucagıma aldım 2 yasında oğlum var allaha şükür bulent hocadanda cok memnunduksımdı 2 bebegı düsünüyoruz fakat ıstanbul bıze ters ankara her açıdan uygundu ama ıstanbulda konaklama ımkanımız yok orayı hıc bılmıyoruz tedavıde 20 gun suruyor ama bulent hocaya gıdersemde kafam cok rahat olacak tedavıden sonra kafamda acabalarım olmayacak cunku 3 denemede pozıtıfı gormeme ragmen bulent hocaya guvenıyorum işini ıyı yapıyor yanı kısaca kafam karmakarısık ...bulundugum yerde takıplerımı buradakı hastanede yaptırıp yumurta toplama ve transfer ıslemınde gıtsemmı dıye dusunuyorum ama burdakı kadın dogum takıplerıne cok guvenemıyorum..ayrıca ılac yardımı devlet yardımı hakkım yok tedavı ucretlerı nasıl yazabılırsenız cok sevınırım...şımdıden tesekkurler.....

selam bende bülent beyin hastasıyım sayesınde oglumu kucagıma aldım 2 yasında oğlum var allaha şükür bulent hocadanda cok memnunduksımdı 2 bebegı düsünüyoruz fakat ıstanbul bıze ters ankara her açıdan uygundu ama ıstanbulda konaklama ımkanımız yok orayı hıc bılmıyoruz tedavıde 20 gun suruyor ama bulent hocaya gıdersemde kafam cok rahat olacak tedavıden sonra kafamda acabalarım olmayacak cunku 3 denemede pozıtıfı gormeme ragmen bulent hocaya guvenıyorum işini ıyı yapıyor yanı kısaca kafam karmakarısık ...bulundugum yerde takıplerımı buradakı hastanede yaptırıp yumurta toplama ve transfer ıslemınde gıtsemmı dıye dusunuyorum ama burdakı kadın dogum takıplerıne cok guvenemıyorum..ayrıca ılac yardımı devlet yardımı hakkım yok tedavı ucretlerı nasıl yazabılırsenız cok sevınırım...şımdıden tesekkurler.....

Bebeğimi kaybettim dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi doktor. Hala inanamıyorum nekadar acıymış bir kere içine düştünmü artık eskisi gibi olmuyormuş....canım çok yanıyor bunu ikinciye yaşıyorum

Bebeğimi kaybettim dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi doktor. Hala inanamıyorum nekadar acıymış bir kere içine düştünmü artık eskisi gibi olmuyormuş....canım çok yanıyor bunu ikinciye yaşıyorum
Uzulme demek kolay Allah sabirversin kardesim! Bizim de imtihanimiz buymus, ne desem bos, ben de ayni yerde 2. Ivf ama 3. Transferimi yasadim birkere de dondurulmuslari denemistim, hic iki cizgiyi gorememmekte cok zor! Cocugu olan ailelerle gorusmek istemiyorum bana aciyacaklar ya da benim onlari kiskanacagimi zannedecekler diye. Simdi 3. Denemede test gunune1 hafta kaldi adet sancisi gibi agrim var bu da olmadibuyuk ihtimalle, neden bilmiyorum? Artik durmali miyim bilmiyorum! Bu sefer oyle cok agrili oldu ki yumurta toplandiktan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum?

Uzulme demek kolay Allah sabirversin kardesim! Bizim de imtihanimiz buymus, ne desem bos, ben de ayni yerde 2. Ivf ama 3. Transferimi yasadim birkere de dondurulmuslari denemistim, hic iki cizgiyi gorememmekte cok zor! Cocugu olan ailelerle gorusmek istemiyorum bana aciyacaklar ya da benim onlari kiskanacagimi zannedecekler diye. Simdi 3. Denemede test gunune1 hafta kaldi adet sancisi gibi agrim var bu da olmadibuyuk ihtimalle, neden bilmiyorum? Artik durmali miyim bilmiyorum! Bu sefer oyle cok agrili oldu ki yumurta toplandiktan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum?

Allah yardımcın hepimizin yardımcısı olsun umarım bebeğin sana sımsıkı tutunur canım ben hala sersem gibiyim yarın alıcaklar bebeğimi birde 1 haftadır böyle bekletiyorlar bebğeim yaşamıyor ama içimde umarım Allah daha büyük imtihanlarla karşılaştırmaz bizde umarım zamanı geldiğinde bu duyguyu yaşarız umarım şuanda bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur ve hiçbir zaman bırakmaz seni

Kızlar acıbadem maslak ta tedavi görüpte aşağıdaki sorularıma cevap verebilecek olan var mı başka bir merkez de 2 basarısız tüp bebek denemem var :(

histeroskopi kac tl ?

embriyo dondurma için ücret alıyorlar mı?

IMSI ile micro enjeksiyon yontemini standart olarak uyguluyorlar mı yoksa normal tüp bebek dölleme yöntemini kullanıyorlar?

Embriyoskop (embriyo izleme yöntemi, hiç açmadan kamera ile takip ediyorlar embriyo gelişimini) var mı?

Kızlar acıbadem maslak ta tedavi görüpte aşağıdaki sorularıma cevap verebilecek olan var mı başka bir merkez de 2 basarısız tüp bebek denemem var :(

histeroskopi kac tl ?

embriyo dondurma için ücret alıyorlar mı?

IMSI ile micro enjeksiyon yontemini standart olarak uyguluyorlar mı yoksa normal tüp bebek dölleme yöntemini kullanıyorlar?

Embriyoskop (embriyo izleme yöntemi, hiç açmadan kamera ile takip ediyorlar embriyo gelişimini) var mı?

Merhaba
Ben Acibadem Maslakta 2 kere ICSI yaptirdim bir tanede dondurulmus transferim oldu. Bence iyi bir hastane ben Tansu Kucuk ile calistim. Cok tecrubeli bir doktor. Histeroskopi yaptirmadim ama sormustum 2500 TL dediler. Embriyo dondurma ve cozdurme icin standart bir ucretleri var o da 990 TL hadi 1000 TL diyelim. Cozerken de ayni parayi aliyorlar. ICSI ve IMSI paket icinde demislerdi bana ama siz genede sorun sonradan bir karisiklik cikmasin. IMSI'yi gerekli gordukleri hastalara yapiyorlar ben yapilsin diye israr etmistim sonra yaptilar, yani esinizde ciddi bir sperm bozuklugu yoksa yapmiyorlar. Embriyo izleme yontemleri oldugunu zannetmiyorum cunku benim blastlari olustururken 4. gun yorulmasinlar diye acmiyoruz demislerdi bu demektir ki acilmadan goremiyorlar. Yarin test olacagim umarim pozitif cikar.
Bol sanslar!

Teşekkür ederim canım cvp için:) Ben daha önce 2 tüp 1 de dondurulmuş transferim var Umut tüp te dondurma ücretsiz İMSİ standart yapıyorlar extra ücret istemiyorlar burda dondurma çözme ücretliymiş :(

Teşekkür ederim canım cvp için:) Ben daha önce 2 tüp 1 de dondurulmuş transferim var Umut tüp te dondurma ücretsiz İMSİ standart yapıyorlar extra ücret istemiyorlar burda dondurma çözme ücretliymiş :(

Ama eminim Umutta birsuru tahlil istemislerdir onlarda tutmustur bayagi. Ben cok pahali bir yer diye duydum. Ben ilk deneme icin Cider uyesi oldugum icin 3600 ikinci deneme icin de 3600 verdim. 3. kere de orada denersen 3200 aliyorlarmis. Dondurmak icin de 990 TL aliyorlar. Kisa protokol oldugum icin ilac da 1500 TL civarinda tuttu. Sen Umutta ne kadar harcadin?

Ama eminim Umutta birsuru tahlil istemislerdir onlarda tutmustur bayagi. Ben cok pahali bir yer diye duydum. Ben ilk deneme icin Cider uyesi oldugum icin 3600 ikinci deneme icin de 3600 verdim. 3. kere de orada denersen 3200 aliyorlarmis. Dondurmak icin de 990 TL aliyorlar. Kisa protokol oldugum icin ilac da 1500 TL civarinda tuttu. Sen Umutta ne kadar harcadin?

Umarım yarın pozitif sonuç alırsın:)

Bir kaç test istenmişti onlarıda devlet hastanesınde yaptırmıstım ucretsiz, İlk muayenede sadece eşimden sperm tahlili istendi onu orada yaptırdım 200tl.
ilaçlar, dondurma işlemi hepsi dahil 4250 tl ye yaptırmıştım geçen sene ama su an fiyatlar 5250 tl olmuş.
Ben 1.denemede kısa, 2. denememde uzun protokol yaptırdım. fiyat aynıydı. uzun protokol ve embiryoskop ile embiryolarım iyi gelişmişti. 5. gun transferi yapıldı ama negatifti sonuç.
Şimdi histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum.Doktorum son görüşmemde bana akapuknktur ve diyetisyen önerdi kendi bünyelerinde bir dr Murat berksoy 2 aylık yeme- içme konusunda diyet veriyormuş birsürü de tahlil istiyormuş dr berksoy, ne yapacağım bilmiyorum henüz karar veremedim diyetin, akupunktur un ne kadar etkisi olabilir ki zaten zar zor tup bebek parasını denkleştiriyoruz :( diyetisyen sadece muayene ucreti 250tl miş bunun tahlilleri vs var daha :(
akupunkturun seansı 150tl miş paket program 4 seans mış galiba..
diyetin akupunkturun ne kadar faydası olur şüpheliyim :(

Birde umutta raporun yoksa ssk vs hiçbir işe yaramıyor transfer sonrası ilaçları receteli olsa bile ssk gecersiz :( acıbadem de sosyal güvence ssk vs nin faydası varmı ?

Son düzenleme:
akupunkturun seansı 150tl miş paket program 4 seans mış galiba..
diyetin akupunkturun ne kadar faydası olur şüpheliyim :(

Birde umutta raporun yoksa ssk vs hiçbir işe yaramıyor transfer sonrası ilaçları receteli olsa bile ssk gecersiz :( acıbadem de sosyal güvence ssk vs nin faydası varmı ?[/QUOTE]

Akupunkturu ben de sordum bir de muayene ucreti varmis 300 tl yani orada olan bir hasta olsam zaten bir suru tahlilden gecmisim bu ne muayenesi ne ayip? Her seansta 180 tl 1000 tl verip butun stresinden nasil arinabilirsin ki insanin icine oturur? Demekki Umut gibi Bir hastanede bile bayagi negatif sonuc oluyormus bu isler kismet tabi. Bence kesinlikle histeroskopi yaptir, yapilan islem rahmi yeniliyor ve hamile kalma oranini artiriyormus ama tecrubeli bir doktor yapsin benim doktorum tansu bey 19yildir bu isi yapiyor ve ona cok guveniyorum. Acibademde sigorta gecmiyor galiba. Bende negatif sonuc alirsam histeroskopi yaptirp son bir kere daha deneycegim, belki de denemem bilmiyorum ruh halime bagli.

dün bülent hocaya muayene oldum 15 mayısta tekrar baslıyoruz zaman kaybetmeyelım dedı maslak acıbadem bülent tıraş yenı bır umut yolu...

Back
X