Tüp Bebek Merkezleri Acıbadem Prof.Bülent Tıraşa Gidenler

canım önce genel muayene olur ücretli tabi...gelirken yaptırdığı testler tahlilleri geitirsin...tedaviye başlayınca önce ilaçlar verilir 2-3 günde bir tahlil ve ultrason bakılır...yumurtalıklar ne halde diye...doktor varsa ilaç takibini yurt dışında da yaptırabilir ...ama bu işten anlayan ve acıbademle irtibatlı doktor olacak...yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince toplanır...tabi ilaç takibi yurtdışında olursa 2-3 gün öncesinden gelir türkiyeye...bu da hastanın durumuna göre 15-20 gün sürer ilaç takibi...sonra yumurtalar toplanır...3-5 gün arasında transfer yapılır...2-3 gün türkiyede kalır transferden sonra...yurtdışına gidebilir...

arkadaşlar bende aranıza katıldım eşimin sperm sayısı ve hareketi iyi ama,morfoloji 0.şuanda ağlayarak yazıyorum bunları.1.sayfadan itibaren okudum paylaşımlarınızı.tüp bebekiçin bende acıbadem maslak hastanesini düşünüyorum.mersinde yaşıyorum bende.bugün özel mersin tüp bebek merk.de yaptırdık spermiogramı.özellikle orayı seçtik görmek istedim.iyiki de gidip görmüşüm kesinlikle düşünmeyeceğim biryer.

Arkadaşlar herkese merhaba ben hala inanamıyorum ama bende buraya Hamileyim diye yazabiliyorum Şükürler olsun sonunda. umarım Allah kucağımada almayı nasip eder Allah isteyen herkese nasip eder inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım çok sevindim tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza....

Thorbank canım çok çok teşekkkür ederim darısı isteyen herkesin başına umarım benimde kucağıma almak nasip olur bebeğimi . Allah sanada ve isteyen herkesede yaşatır bu duyguyu canım öpt kendine çok iyi bak.

Çok geçmiş olsun ama umudunu kaybetme canım. Malesef bu tür hadiseler oluyor.

masallar;
haftaya ben de bülentbeye başlıcam noldu senin durumun memnunmusun?
bilgi verirmisin?

canım çok geç gördüm yazını,o dediğin kişi ben değildim,benim ilk tetsim 95,25 çıkmıştı,o da benim gibi şanslı biri sanırım,sen ne yaptın,devam ediyormusun bülent beye?

hepinizin bülent tıraşla ilgili yorumlarını okudum , çünkü bugün kendisine muayene oldum ve yarın tedaviye başlayalım dedi. bende internetten bi bakayım dedim bu doktora. Genelde yorumlar iyi ama yinede bu iş kader işi. Allahım nasib etmeyecekse istersen amerikada yaptır. Tedavi süreci ve sonucu hakkında hepinizi bilgilendirecem. Rabbim hayırlısını versin inş. Thor brlki mayısta da başlayabilirim, görüşürüz belki karşılaşabiliriz yanii... Ama netten bilgi alış verişini bırakmayalım oldumu . Allahım hepimizin kalbine göre versin.

Lonely girl ben de Acibadem Maslakta tedavi goruyorum ama Tansu Bey'de. Laboratuvarlari cok iyi onemli olan da bu zaten doktor ikinci planda. Ben simdi stimmdeyim haftaya yumurtalar toplanacak Allah nasip ederse, 2. Denemem insallah bu sefer olur. Bol sanslar

benim de 2. denemem olacak. Tedaviye bu ay mı diğer ay mı başlayacağımız bugün belli olacak Saat beşte doktora gidicem . Kararlaştıracağız . Tedaviye bu ay başlarsak nisanın 17si 18i gibi yumurtalarım toplanır. diğer ay başlarsak mayısın 14ü 15i gibi istanbulda olurum. Kısmet yarın başlayıp başlamayacağımı söylerim. Hayırlısı ama çok kaygılıyım çoooookkkk.:18:

selam arkadaslar ben bulent beyın hastasıyım anatolıadayken 2 yıl once onun sayesınde ogluma kavustum 3 denemede oldu ama ben bulent hocaya guvendım şükür oldu sımdı 2 bebegı dusunmeye basladık ben yıne bulent beye gıtmek ıstıyorum ıstanbul bıze ters aslında kaygılarım var ama yınede bılgı almak ıstıyorum oraya gıdenlerden...oncelık le ucret e ıstıyorlar benım ılac ve devlet yardımı hakkım yok sehır dısından gıdenler nerede kalıyorlar...muayene ucretı ne kadar...yumurta toplama ve transferı kım yapıyor bulent beymı yoksa baska bır uzmanmı...ekıbın hastalara tavrı ve yaklasımı nasıl...yanı aklınıza gelen herseyı yazabılırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler...

Kızlar dün başladık tedaviye ilk iğneyi vuruldum kalçadan ve yeri çok ağrıyor. İlk tedavimde göbekten kendim yapıyordum iğneleri ve çok acımıyordu. Bu sefer iğneleri kalçadan yapacaklar ve daha ilk iğnemde bile yeri çok acıyor. daha 10 tane daha iğne var ve nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Nisanın 17 si veya 18i kesin istanbuldayım. 2. denememiz ama niyeyse moralmen çok kötüyüm sürekli ağlayasım geliyor.

selam ,hayırlısı olsun,ne güzel bir evladın varmış Allah bağışlasın,bende Bülent Beye gittim Acıbadem de,çok memnun kaldım,bende şehirdışında gittim ama biz yakınız İstanbula gittik geldik aynı gün içinde,sadece transferden sonra arkadaşımda kaldım,opu ve transferin hepsini Bülent hoca yaptı,herşeyle o ilgilendi,ilk muayenede 270 Tl verdik,opu da 4250 TL; ilaçlarımda 1550 tuttu,hepsi bu kadardı,,gerçi ben ekim 2011 de yaptırdım ,zam gelmişmidir bilmiyorum ama,ekiptende çok memnun kaldım hepsi çok iyiydi sağolsunlar,ama Bülent Hoca benim için 10 numara:))acaip pozitif biri,onun sayesinde umutsuz ve korkulu olmadım çok şkür,şuan 24 haftalık hamileyim,önce Allahıma sonra doktoruma güvendim,Allahım ellerimi boşçevirmedi çok şükür,,darısı başına inşallah

menagonmu vuruluyon canım,,benim menagondu ve çok yakmıştı,ama sonra geçiyor yaa dert etme o kadar,en fazla 1 hafta ağrı yapar ondan sonra geçiyor,moralini düzelt ,umutlu ol,Bülent beyemi geliceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…