- Konu Sahibi umutluyum1
-
Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum kendim için değil yurt dışında bir dayım ve abartmıyorum en az 10 defa denediler tüp bebek olayını ama her seferinde düşük yaptı ben onları buraya gelmeleri istedim ama bu doktora gittikten sonra muayeneler nasıl ve kaç günde bir oluyor çünkü onlar geri dönücekler ayda bir gelme yeterlimi
bana bu kişinin telefonunu özelden atabilir misin
0 535 960 49 71 AHMET BEY
Tel: 0 2 2 4XXX 361X24 81 canım numarası bu bı ara bakalım haber ver bana da
Ya numarayı kopyala yapıştır yaptım eksik olmuş. DevaLokman Bitki ile Şifa,Derde Deva,Bitki,Aktariye ve bitkilerle Tedavi Yöntemleri BURSA."Uludağ'dan tüm Dünyaya" internet sitesi
Arkadaşlar herkese merhaba ben hala inanamıyorum ama bende buraya Hamileyim diye yazabiliyorum Şükürler olsun sonunda. umarım Allah kucağımada almayı nasip eder Allah isteyen herkese nasip eder inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bir anatolia mağduru olarak(olay çıktı diye değil ben daha tedavideyken anlıydoum herşeyi ama mecburdum yarıda kesemedim daha ozaman anlıyordum mağdur olduğumu zoruma gidedn bukadar reklam yapılması tavsiye ed
ilmesiydi...ve son haber tuzu biberi oldu ben zaten dondurulmuşalrımı alıcaktım ve bomba haber beni haftalardır mahvetti...)keşke bende sizin kadar güvenseydim yeniden anatoliaya yada acıbademde bülent hocaya..
şuan okadar umutsuzumki asla yapamaz diye hiçbiryere diyemiyorum...
anatolia adı altında koca 2 prof .ne işlere karıştı karieyrleride geçmişleride ne hale geldi...
acıbadem tabi eski bri kurum ama yinede başına gelmeyen bilemez...
her hamile kalanda memnun değil yani...
ben martta tüpteyken 2 arkdaşım hamile kaldı ben kalmadım ama 2side asla kimseye tavsiye edemem diyordu...
ve son çıkan haberlerde nekadar haklı olduğumuzu gördük..
düşünün ben ve arkdaşım transferimzi oldu merdivenden inerken buraya bidaha gelmek nasip olamsın dedik...
çünkü yoğunluktan kalabalıktan bize paramızla psikolojimizle oynadılar,sırada hasta var diye kaldırdılar benim transferim zor geçti okdar kasılmama beni biraz bekletebilirlerdi değilmi?
belki bu değil sebep tutmamasında ama neden içim rahat olmasınki...
bizde biliyoruz kimse hayrına yapmaz para herkesin canı olmuş ama yineden büyük vebale girdiler..
allah seninde benimde tüm bebek isteyenlerin yardımcısı olsun..
kızlar bugün bende ilk defa doktor karşısına çıkıcam:S çok heyecanlıyım ilk gidicem tüp bebek için,bülent beye idiyorum,umarım herşey yolunda gider,....akşam mutlaka yazarım sizlere hepimizin allah yardımcısı olsun...
Tebrik ederim canım benimde bugün 4.günüm haftaya cuma test yaptırmayı düşünüyorum...bülent bey ve masklaktan memnun kaldım...mersinde bende talihsiz 3 defa tüp bebek yaptırdım...neden 3 defa orda denedim inan bende bilmiyorum...yalnıuz misafirhanesinden haberim yoktu...ne kadar ücreti vardı? ben arkadaşımda kalıyorum...
çok sevindim canım yalnız ben bülent hocanın yanında yumurta tıoplama için gittiğimde bir bayanla telefonda konuşuyordu...test yapmış 28 çıkmış galiba...pozitif yani çok sevindiğini söyledi...bana dönüp tek yumurtası vardı döllendi ve tuttu ...inşallah darısı sana dedi...bilmiyorum o sen miydin?
selam arkadaslar ben bulent beyın hastasıyım anatolıadayken 2 yıl once onun sayesınde ogluma kavustum 3 denemede oldu ama ben bulent hocaya guvendım şükür oldu sımdı 2 bebegı dusunmeye basladık ben yıne bulent beye gıtmek ıstıyorum ıstanbul bıze ters aslında kaygılarım var ama yınede bılgı almak ıstıyorum oraya gıdenlerden...oncelık le ucret e ıstıyorlar benım ılac ve devlet yardımı hakkım yok sehır dısından gıdenler nerede kalıyorlar...muayene ucretı ne kadar...yumurta toplama ve transferı kım yapıyor bulent beymı yoksa baska bır uzmanmı...ekıbın hastalara tavrı ve yaklasımı nasıl...yanı aklınıza gelen herseyı yazabılırsenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler...
canım bende mayıs ayı gibi başlayacağım inşallah....
Kızlar dün başladık tedaviye ilk iğneyi vuruldum kalçadan ve yeri çok ağrıyor. İlk tedavimde göbekten kendim yapıyordum iğneleri ve çok acımıyordu. Bu sefer iğneleri kalçadan yapacaklar ve daha ilk iğnemde bile yeri çok acıyor. daha 10 tane daha iğne var ve nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Nisanın 17 si veya 18i kesin istanbuldayım. 2. denememiz ama niyeyse moralmen çok kötüyüm sürekli ağlayasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?