- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 39
Yaaaa , bukadar konu ve mesaj içinde beni hatırlaman ve bu verdiğin moral, nasıl kıymetliİnşallaah❤❤
Çok teşekkürler
Darısı başına inşallahbak benim de bir sürü yumurta içinden 1 tanecik sağlıklı embriyom kalmıştı senin de güzel haberlerini alacağız inşallah
Canım hayırlı olsun bak gördün mü inşallah katlanarak artsın sağlıkla da kucağına al inşallahTelefon trafiğinden buraya ancak yazıyorum:
Pozitif
Ama değerim düşük biraz 68,8 ☺
Pazar’a kadar iğne üstü oturmaya devam
Superrrrrrr gozunaydin canim rabbim hayirlisiyla devam ettirmeyi saglikla evladina kavusmayi nasip etsin artar o deger daha cok erken ❤❤❤❤Telefon trafiğinden buraya ancak yazıyorum:
Pozitif
yaaaaa çok sevindim.Sizi en başından beri takip ediyordum umut oldunuz.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Canım hayırlı olsun bak gördün mü inşallah katlanarak artsın sağlıkla da kucağına al inşallah
Superrrrrrr gozunaydin canim rabbim hayirlisiyla devam ettirmeyi saglikla evladina kavusmayi nasip etsin artar o deger daha cok erken ❤❤❤❤
Seni nerelerde buldum kiz :))) çok çok tebrik ederim senden haber gelmiş mi bakmak için 40 üstü grube giriyordum sürekli niye ordan yazmadın canımmmmm çok çok tebriklerTelefon trafiğinden buraya ancak yazıyorum:
Pozitif
Amin insallahAmin canım çok teşekkür ederim inşallah
İnşallah senin işlerin de yoluna girsin en kısa zamanda darısı başına olsun❤
Amin İnşallah canım tekrar tebrik ederimÇok teşekkür ederiminşallah
Darısı başınasenden de öncelikle genetikten iyi haberler sonra da devamını bekliyoruz ❤ Ben o haberi aldığım gün bugün olduğumdan daha mutluydum
Seni nerelerde buldum kiz :))) çok çok tebrik ederim senden haber gelmiş mi bakmak için 40 üstü grube giriyordum sürekli niye ordan yazmadın canımmmmm çok çok tebrikler
E Elexus ahali haber bekler diyorum sana :))cok sukur guzel haber geldi ve katlanarak artacak.Seni nerelerde buldum kiz :))) çok çok tebrik ederim senden haber gelmiş mi bakmak için 40 üstü grube giriyordum sürekli niye ordan yazmadın canımmmmm çok çok tebrikler
Tabi ki sen kurdun canim, sen birlestirdin.. baska merkeze gitsen bile acibademi aldatmaz:))Ahahhaha burası benim ilk mahallem
Çok teşekkür ederim çok tatlısınbugün gündüz biraz yoğun geçti aslında akşam yazacaktım ama buradan arkadaşlar sormuş merakta bırakmayayım dedim
Bir yandan da değer düşük ya çok emin de olamadım aslında
Tabi ki sen kurdun canim, sen birlestirdin.. baska merkeze gitsen bile acibademi aldatmaz:))
Evet yaaa ilk ignecinin eve geldigu gunleri hatirliyorumBurası benim için kıymetli ama ben açtım diye değil güzel arkadaşlar buldum burada o yüzdene tabi bir de tedaviye başlamadan önceki saflığımı cehaletimi falan hatırlatıyor bana hoşuma gidiyor
Acıbadem’de tedavimi olamasam da gebelik testimi orada yaptırdım biliyorsungönülden bağlıyım
kaçıncı gününüzde 68 çıktı ki?Telefon trafiğinden buraya ancak yazıyorum:
Pozitif
kaçıncı gününüzde 68 çıktı ki?
Canım geç tutunma olmuştur dolayısıyla kana da geç geçmiştir iyi düşün iyi olsun üzme kendini hiç bir şekilde bebişin etkilenmesinHoşgeldiniz keyifbozan zaten keyiften yıkılıyordum şahtım şahbaz oldumşaka bir yana özel değilse neden böyle bir nick aldınız? Çok merak ettim.
9. günümde çıktı 68. Baya da bi gün yani bakınca. Ama hayırlısı artık napalım
Canım geç tutunma olmuştur dolayısıyla kana da geç geçmiştir iyi düşün iyi olsun üzme kendini hiç bir şekilde bebişin etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?