Canım merhaba bende birşey sormak istiyorum Acıbadem maslakta ngs den kaç günde geliyor ve hastanede mi yoksa dışarıya mi gönderiliyor ? Ve şimdi sağlıklı gelip gelmeyeceği belli değilken ilk adette yine de kontrole gidiyor muyuz ?
O kadar tatlı anlattnz ki kelebek gibi oldmYani eşimle artk bu sefer bütün imkanları kullanacağz dedik ne gerekirse, aklımızda günün sonunda soru işaretleri kalmasın istiyoru sonuç ne olursa olsun.. 7si de kalsa 7sini de gönderelim istiyoruz biz. Zaten olumlu geldiği an bana histereskopi yapılacak yapışıklık için jel ve spiral diye bir uygulamadan bahsettiler. Onlar da 2 ay rahimde kalacak ve sonraki hsg de rahim istenilen gibiyse transfer olacak. Nerden baksak minimum nisan bizim transfer
Allahım hepimizin gönlüne göre versin, yaşadıklarımız hep olumlu dönsün inşallah
Çok teşekkür ederimmm
Çok teşekkür ederim cevap için genetiğe gidince 1 ay daha uzuyor demek ki süreç normalde 2 regl 3 oluyor inşallah sağlıklı gelirler de önemli değil artık napalım inşallah sizde tez zamanda kavuşursunuz sağlıklı şekilde bebeğinize aminTest sonucu gelme süresi 10-18 civarı değişiyor. Çok erken cevap alan arkadaşımız da oldu, benim gibi 20 günü bulan da.. Lab. yoğunluğuna göre değişiyor herhalde.
Kendi bünyelerinde de genetik lab varmış dışarıya da gönderiyorlarmış; yoğunluk durumuna göre. Bana öyle demişlerdi ama benimkiler Genetiks diye bir lab.a gönderilmişti. Genelde duyduğum kadarıyla da Genetiks’e gidiyor.
Cevap gelmeden ilk Regl geliyorilk reglde kontrole gitmiyorsunuz, ilk reglden sonra cevap geliyor, inşallah sağlıklıyı bulursanız cevaptan sonraki Regl ile (yani opudan sonra 2. Regl oluyor) gidiyorsunuz kontrole.
Çok güzel özetlemişsiniz siz tecrübelisiniz bu konuda benim pgt yapılmadığından
Siz ne yaptınız en son 1 tane embriyo güzel gelmişti ne zaman transfer hayırlısı ile
Çok teşekkür ederim cevap için genetiğe gidince 1 ay daha uzuyor demek ki süreç normalde 2 regl 3 oluyor inşallah sağlıklı gelirler de önemli değil artık napalım inşallah sizde tez zamanda kavuşursunuz sağlıklı şekilde bebeğinize amin
İnşallah bende teşekkür ederim iyi geceler diliyorumAynen öyle transferin 1-2 ay gecikmesini mesele etmeyin sağlıklı embriyoyu bulmak çok önemli. Çok teşekkür ederim amin cümlemize
Çok güzel özetlemişsiniz siz tecrübelisiniz bu konuda benim pgt yapılmadığından
Siz ne yaptınız en son 1 tane embriyo güzel gelmişti ne zaman transfer hayırlısı ile
Yaaaa 3günlük mucize bir ömür yanınızda olsun inşalla, gönlünüze göre olsun herşeyZaman o kadar çabuk geçiyor ki. Ben de taaa Mart’ta başladım ve ilk transferimi olalı daha 3 gün oldu ☺
Kayıp zamanlar için üzülmeyin, herşeyin hayırlısı. Vakti zamanı geldiğinde olacak zaten. Allah yolunuzu açık etsin en kısa zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin
Olabilecek en kısa ve en doğru zamanda inşallah
5. Gun embrıyosu,ılk denememız,genetık yapılmadı cunku ılk denemede sanırım yapılmıyomus yada bıze gerek gormedıler bılmıyorum,dondurulmusÖncelikle hayırlı olsun süreciniz inşallah pozitif bir sonuçla taçlanır
Yaşınız kaçtı kaçıncı denemeniz kaç embriyonuz var ve kaçıncı gündeler dondurulmuş embriyomu transfer olacak ve genetik yapıldı mı embriyolara çok soru sordumbende transfer düşünüyorum da transfer sürecinde neler yapıldı hangi ilaçlar ve testler süreci biraz paylaşırsanız sevinirim
Canım bende ıgne devam ettı hatta transfere kadar kullandım ve transferden sonrada kullanıcam ama kısıden kısıye degısıyo tedavı surecı o yuzden kımse kımseye krıter degıl malesefHerkese merhaba bende Bülent Bey'in hastasıyım ilaçların 8. Gunundeyim Çarşamba toplanacak büyük ihtimal sonrasinda iğne devam edecek mi
Canım benimde hormonlar yüksek cikti diye hemen transfer yapmadık rahim dinlensin dedi doktor yaş kaç senin5. Gun embrıyosu,ılk denememız,genetık yapılmadı cunku ılk denemede sanırım yapılmıyomus yada bıze gerek gormedıler bılmıyorum,dondurulmusyarın transferım olucak ınsallah cok heyecanlıyım bakalım Valla canım surec kısa gıbı gelıyo ama ıgnelerı vurulurken aslında bayagı uzun,mesela suan yarın transferım var ayy ne cabuk geldı dıyosun ama aslında 2 aydır beklıyorum cunku ıgnedır ılactır bıtmedı,bı de benım hormonun yuksek cıktıgı ıcın 1 ay bekledık o yuzden o da yordu acıkcası benı ama hersey allahtan Insallah sızde bır an once tedavıye baslarsınız ve hepımız bebegımızı kucagımıza alırız
Ay hadi inşallah ya olacak olacak kesin mesajı şimdi okurken içime bir sevinç doldu inanın olacak hayırlı olsun çok güzel bir haber bu çok sevindimÇarşamba günü transfer oldum
Bekleme sürecindeyim bakalım hayırlısıyla pozitif olursa çok sevineceğim☺
Yaaa bana sorusunu yeni okuyorum oysa diğer mesajda cevapladım bileBu arada siz ne yaptınız transfere kesin karar verdiniz mi transfer süreci başladı mı?
Ne kadar uzun ve yorucu geçtiğini ezber ettim ben 1 yıl olacak neredeyse Acıbadem de uğraşıyorum inşallah güzel haberler alırsınız5. Gun embrıyosu,ılk denememız,genetık yapılmadı cunku ılk denemede sanırım yapılmıyomus yada bıze gerek gormedıler bılmıyorum,dondurulmusyarın transferım olucak ınsallah cok heyecanlıyım bakalım Valla canım surec kısa gıbı gelıyo ama ıgnelerı vurulurken aslında bayagı uzun,mesela suan yarın transferım var ayy ne cabuk geldı dıyosun ama aslında 2 aydır beklıyorum cunku ıgnedır ılactır bıtmedı,bı de benım hormonun yuksek cıktıgı ıcın 1 ay bekledık o yuzden o da yordu acıkcası benı ama hersey allahtan Insallah sızde bır an once tedavıye baslarsınız ve hepımız bebegımızı kucagımıza alırız
Ay hadi inşallah ya olacak olacak kesin mesajı şimdi okurken içime bir sevinç doldu inanın olacak hayırlı olsun çok güzel bir haber bu çok sevindim
Bende başladım sürece bir dahaki ay inşallah
Yaaa bana sorusunu yeni okuyorum oysa diğer mesajda cevapladım bile
İnşallah bir dahaki ay başka grup açarsınız siz orda buluşuruzolmaz mı
28 canım senın kacCanım benimde hormonlar yüksek cikti diye hemen transfer yapmadık rahim dinlensin dedi doktor yaş kaç senin
D vıtamını ve folık asıt alıyorum d vıtamınını ıkı kere aldım ama folık asıtı hergun alıyorum bu zaten bılındık bısey,onun dısında vajınal jel verıldı sabah aksam onu uyguluyorum crınone adı,estrofem kullanıyorum sabah aksam ve progestan ıgne vuruluyorum,gectıgımız carsamba gebelık asısı yapıldı dısardan aldım ılacı,bu ıgnelere ve ılaclara transferden sonra 10 gun daha devam edıcekmısım hepsı bu kadar canım yınede baska sormak ıstedıgın bısey varsa bıldıgım kadarını anlatırımNe kadar uzun ve yorucu geçtiğini ezber ettim ben 1 yıl olacak neredeyse Acıbadem de uğraşıyorum inşallah güzel haberler alırsınız
Herkes alsın o mutlu haberleri çok emek veriyoruz sonucu pozitif olur inşallah hepimizin
Serum falan varya o kısımları biraz anlatırsanız hangi gün yaptılar mesela takviye neler yapıldı gibi
Teşekkür ederim progesteron iğne hergün mü ve kalçadan olan mı bu . Jel ve progesteron sonuç belli oluncaya kadar mı kullanılacakD vıtamını ve folık asıt alıyorum d vıtamınını ıkı kere aldım ama folık asıtı hergun alıyorum bu zaten bılındık bısey,onun dısında vajınal jel verıldı sabah aksam onu uyguluyorum crınone adı,estrofem kullanıyorum sabah aksam ve progestan ıgne vuruluyorum,gectıgımız carsamba gebelık asısı yapıldı dısardan aldım ılacı,bu ıgnelere ve ılaclara transferden sonra 10 gun daha devam edıcekmısım hepsı bu kadar canım yınede baska sormak ıstedıgın bısey varsa bıldıgım kadarını anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?