Bak o konuda haklisin, ilaca bogabilir:))Evet oldum bitti bilem
Evet sadece eStrofem başka ilaç yok şimdilik..ama bence bi iğne bi jel bişi geliyor 16 sından sonra..Bülent bey öyle ucuza bırakmaz beni
Eeee daha daha nasılsınız?
Beni bugün sürekli hıçkırık tutuyorhem de ilki çok şiddetli oluyor, sesli hiç böyle birşey yaşayan var mı? Diyaframım mı büyüyor nedir?
Nossun valla iiiyim ben
Bugün benim için klasik sütlü Perşembesüt geliyor hayat duruyor! kaynat yoğurt yap kefir yap falan filan.
Çok hamarat bi tip değilim o yüzden Perşembe’lere başka program koymuyorumSabahtan öğlene kadar sütle uğraşıp akşama kadar da ne uğraştım heeee diye düşünerek dinleniyorum
Sen nasılsın bakalım sigarasızlık nasıl gidiyor? İçmiyorsan tabi
Aslında kolay bişii yogurt yapmak.. benim için belki de ..kefirinde tadını sevmediğim için hiç girişmedim ben o işe ama çok faydalıymıs. O da eksik kalsın..kaç kilodan yapıyorsun da bu kadar yarım gününü alıyorNossun valla iiiyim ben
Bugün benim için klasik sütlü Perşembesüt geliyor hayat duruyor! kaynat yoğurt yap kefir yap falan filan.
Çok hamarat bi tip değilim o yüzden Perşembe’lere başka program koymuyorumSabahtan öğlene kadar sütle uğraşıp akşama kadar da ne uğraştım heeee diye düşünerek dinleniyorum
Sen nasılsın bakalım sigarasızlık nasıl gidiyor? İçmiyorsan tabi
Yok hatta pazartesi gidiyorum 15inde dönücem..huzurlu bir 10 gün gibi tek başıma bir tatilcik..bence iyi gelecek banaBak o konuda haklisin, ilaca bogabilir:))
16sina kadar beklemedesin. Bayramda seyahat etmende filan mahsuru var miymis?
Aaaaa... olsun hayırlısı böyleymiş diyelim.nasılsa donmuşların var..iyi olacak herşey eminim.bak göreceksinBenim durumlar karisti,baska bir saglik probleminden dolayi transfer isini biraz erteleme olacak gibi gorunuyor,once diger operasyonu olmam gerekiyor.. embriyolar beklesin donecem ben onlara
Ben de arada mariferliyim..bazen de o kadar kötü yapıyorum ki kendime şaşıyorum.. artık alıştık herkese anlatıp gülüyoruz..mesela bir kısır nasıl bu kadar kötü olabilir aklım almıyor gibiOo supersin, ben o tur seylerde catering hizmeti aliyorum. Kendim hic beceremem,40 yasindan sonra mutfaga giren biri olarak zaten anca yemek yapabiliyorum , yogurt,kefir, kek,pasta, borek cok iddiali benim icin
Bardaktan suyu tersten iç var bi deSen ilk olabilirsin:)) ben yasamadim ,hic de duymadim..
Ama gecsin diye kese kagidina nefes ver,seni biri korkutsun , limon sik gibi cesitli yontemleri deneyecen artik.heyecan mi basti
Benim durumlar karisti,baska bir saglik probleminden dolayi transfer isini biraz erteleme olacak gibi gorunuyor,once diger operasyonu olmam gerekiyor.. embriyolar beklesin donecem ben onlara
Sen ilk olabilirsin:)) ben yasamadim ,hic de duymadim..
Ama gecsin diye kese kagidina nefes ver,seni biri korkutsun , limon sik gibi cesitli yontemleri deneyecen artik.heyecan mi basti
Ay iyi ki sordun ben de kendimi zor tuttumHayırdır neyin var çok özel değilse?
Kbb ile ilgili bir durum var,oncelik ona verildi su anda.Hayırdır neyin var çok özel değilse?
En guzeli,transfer oncesi tatil.. dondugunde rahatlamis olarak hazirsin her seye..Yok hatta pazartesi gidiyorum 15inde dönücem..huzurlu bir 10 gün gibi tek başıma bir tatilcik..bence iyi gelecek bana
Yok ozel degil zaten, araya kendini sikistirdi kulak ve burun konkalarimAy iyi ki sordun ben de kendimi zor tuttum
Ay inşallahhhYok valla ucu da minicik çok kolaydı.
Eşim normalde bakamıyor bile ben yaparken, bunu birlikte pek bir seromonili yaptıkGaliba bu sefer olacağını düşünüyor sürece dahil olmak istedi ileride “ah annene o iğneleri nasıl zor yaptık senin için” falan diye atar tutar artık
Yok ozel degil zaten, araya kendini sikistirdi kulak ve burun konkalarim
Once o isi halledip sonra transfer isi gundeme gelir./
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?