- Konu Sahibi bebexgximveben
a.s.Benim doğum hikayemi yazmam biraz geç oldu ama ancak toparlanabildim 09.08.2008e doktorumuz randevu vermişti 11.30 gibi evden çıktık hastaneye gittiğimiz gibi eşim yatışımı yaptı bu arada hemşirede odaya çıkardı beni hemen serum takıldı damar yoklunu açmak için 1.30da ameliyata alacaklarını söylediler ama acil bi hastadan dolayı biraz beklemek zorunda kaldık.O kadar heycanlıydım ve sitresliydimki karnım kas katı kesildi sanki hemşire kendini rahat bırakmalısın bu şekilde doğuma alamayız seni dedi neyse sonda taktılar ve artık az kalmıştı saat 3 gibi sedyeyi getirdiler ameliyathanenin önünde eşim elimi bıraktı ve öptükten sonra bekliyoruz dedi emeliyathanenin kapısı kapandığında gözlerim doldu ağlar gibi oldum neyse ben epidural olamam diyesenağlama düşünüyodum tekrar sordular tam uyumak mı istiyosunuz bende evet dedim ve o anda hepinize dua ettim:Saruboceq: kızlar damardan narkozu verdiler yavaş yavaş gözlerimin karardığını hissettim uyandığımda felaket bi ağrı vardı çığlıklarım dışardan duyuluyomuş o an bebeğim hiç aklıma gelmedi tek hatırladığım aşırı ağrılar ameliyathaneden çıktımhayal meyal hatırlıyorum eşim diyo:sm_cool: o kadar öptüm sakin ol şimdi geçicek çok güzel bi oğlumuz oldu aynı sana benziyo falan ben hiç takmamışım hemen ağrı kesici yapmışlar kendime geldiğimde bebeğim kucağımda meme emiyodu çok açtı gözlerim o kadar kararıyodu ki yüzünü görememiştim ancak bi kaç saat sonra görebildim ertesi gün hastaneden çıktık çok güzel bi duygu Allah herkese nasip etsin ilk başlarda çok güzel yatıyodu ama artık geceleri hiç uyumuyo çok zor ama güzel gercekten.
umarım çok uzun yazıp başınızı ağrıtmamışımdır,oğlum uyanacak diye çok hızlı yazdım eksik veya hatalı olan yazılarım için kusura bakmazsınız .:1hug:a.s.
umarım çok uzun yazıp başınızı ağrıtmamışımdır,oğlum uyanacak diye çok hızlı yazdım eksik veya hatalı olan yazılarım için kusura bakmazsınız .:1hug:a.s.