Acı elma yağı,adaçayı yağı

Yaaaa kızlar pamuk içeri kaçmıyomu ki???
yaaa çıkmassa...

canım gazlı bezde kullanabilirsin bunun için yani bi parça dırarıda kalacak şekilde koyarsın kolay olur hemde aklın orda kalmaz:)ama kaçsada kaçacagı en son yer gene vajina içi merak etme ters biyere kaçamaz :))

bu arada inş bütün kullananlar hemencik hamiş kalırız.allahım yüzümüzü güldürür.tabii hamiş arkadaşlarımızında hayırlısıyla bebeklerini kucagına almayı nasip etsin inş

annemın 12 yıl olmayan ve cvp vermeyen tedavısı...

12 yıl sonra kullandıgı elma yagı..

ve sonuc ben dunyaya gelmısım...

ve benden sonra 3 kuzu daha..

elma yagı kullanmanın yan etkısı oldugunu sanmıyorum...

denemekte fayda var derım ben...

canım şimdi dikkatlı okudumda demekki annenin zamanındada bu varmış annen nasıl kullanmış acaba cvb verirmisin

canım şimdi dikkatlı okudumda demekki annenin zamanındada bu varmış annen nasıl kullanmış acaba cvb verirmisin

anneme direk sormaya utanırım ama ögrenecegım..

annemın 12 yıl suren butun tedavılerı husranla sonuclanmıs. elma yagı için mucizem der hep.. öylesıne kullanmıs ve ıl denemede hamıle kalmıs..

sizler icin ögrenecegım mrk etmeyın..

anneme direk sormaya utanırım ama ögrenecegım..

annemın 12 yıl suren butun tedavılerı husranla sonuclanmıs. elma yagı için mucizem der hep.. öylesıne kullanmıs ve ıl denemede hamıle kalmıs..

sizler icin ögrenecegım mrk etmeyın..

evet canım bizler için sor çünkü yazacağın her kelime bizler için çok önemli kaydirigubbakcemile5

saol canım bekliyorum cvbını umutlu99 un dedigi gibi yazdıgın her kelime bizim için çok önemli.

çedenecim cvb bekliyoruz senden hadi nerelerdesin canım

merhaba arkadaşlar bu yazıyı okuyunca bende yapmaya karar verdim benim kendiliğinden ara ara düşüklerim oldu 4 defa tüp bebek denedik ilki ikizler düşükle sonuçlandı ve diğer öbürleride tutmadı dr lar hiç birşey yok olmaması için diyor ama bir türlü durmuyor bebek. bende belki iltihap vardır diye birde yazıları okuyunca bana mantıklı geldi şuanda adetim tam 2 hafta geçikti ama hamilelik yok birtürlü adet sökmüyor kahverengi lekem var ama sökmedi şimdi denesem acaba olurmu yoksa iyice adet kesilincemi deneyim bilgi verir seniz çok sevinirim teşekkürler

merhaba arkadaşlar bu yazıyı okuyunca bende yapmaya karar verdim benim kendiliğinden ara ara düşüklerim oldu 4 defa tüp bebek denedik ilki ikizler düşükle sonuçlandı ve diğer öbürleride tutmadı dr lar hiç birşey yok olmaması için diyor ama bir türlü durmuyor bebek. bende belki iltihap vardır diye birde yazıları okuyunca bana mantıklı geldi şuanda adetim tam 2 hafta geçikti ama hamilelik yok birtürlü adet sökmüyor kahverengi lekem var ama sökmedi şimdi denesem acaba olurmu yoksa iyice adet kesilincemi deneyim bilgi verir seniz çok sevinirim teşekkürler

canım şimdi ben sana ne diyeyimki ben hep adet bittikten sonra die duydum bence bekle adetin iice sökülsün bitsin ondan sonra yap zarar verecek bişi degil onu biliyom ama sonra ters tepmesin ii olcajn derken iice kötü olmasın.kaç gündür öle kahverengi gibi geliyo benim bi keresinde 4-5 gün kahverengi igib geldi sonra iice söküldü sabret sökülsün bitsin öl yap canım daha ii olur bence

canım şimdi ben sana ne diyeyimki ben hep adet bittikten sonra die duydum bence bekle adetin iice sökülsün bitsin ondan sonra yap zarar verecek bişi degil onu biliyom ama sonra ters tepmesin ii olcajn derken iice kötü olmasın.kaç gündür öle kahverengi gibi geliyo benim bi keresinde 4-5 gün kahverengi igib geldi sonra iice söküldü sabret sökülsün bitsin öl yap canım daha ii olur bence

canım 2 gün geldi şimdi iyice kesilmiş bende anlamadım bir türlü bu işi

canım o zman kan tahlili yaptır ve dra git bence yapma sen bunu önce dra git bi problem olmasın sonra

kıslarr, bunu pamuk gazlı bez uğraşana kadar tampona koyup yapsak olmazmı ki..?

olabilir canım neden olmasın ben tampon kullanmadıgım için hiç dnemedigim için böyle yapmayı tercih ettim içine girdikten sonra olur tabii önemli olan içerde olması

inş hepimiz hamiş kalırız bu ay hadi hayırlısı kullanan arkadaşlardaki degişiklikler ve gözlerine farklı gelen şeyler varmı mesela bende kullandıgım ilk 5 gün kahverengi akıntı geldi gece gündüz sonraki 2 gün normale döndü ve şimdi çok az yani normal geliyo akıntılarım önceden çok fazla gelirdi afedersiniz altıma kaçırıyo gibi olurdum şimdi normal geliyo inş bu ay bebişimde gelir yoksa gene bi hüsran ve hayal kırıklıgı olacak benden çok eşimin umutları tükenecek. rabbim bütün bebek isteyenlerin yüzüne gülsün. amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

bende kullanmaya başladıgımın 2.günü koyusarı akıntı oldu .Canım duana canı yürekten bende AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN Diyorum

X