Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annemın 12 yıl olmayan ve cvp vermeyen tedavısı...
12 yıl sonra kullandıgı elma yagı..
ve sonuc ben dunyaya gelmısım...
ve benden sonra 3 kuzu daha..
elma yagı kullanmanın yan etkısı oldugunu sanmıyorum...
denemekte fayda var derım ben...
canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum,rabbim sanada tatlı dilin gibi tatlı sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa zamanda..:1rolleyes:
teşekkür ederim bitanemmm:asigim:a.s.
canım şimdi dikkatlı okudumda demekki annenin zamanındada bu varmış annen nasıl kullanmış acaba cvb verirmisin
anneme direk sormaya utanırım ama ögrenecegım..
annemın 12 yıl suren butun tedavılerı husranla sonuclanmıs. elma yagı için mucizem der hep.. öylesıne kullanmıs ve ıl denemede hamıle kalmıs..
sizler icin ögrenecegım mrk etmeyın..
çedenecim cvb bekliyoruz senden hadi nerelerdesin canım
merhaba arkadaşlar bu yazıyı okuyunca bende yapmaya karar verdim benim kendiliğinden ara ara düşüklerim oldu 4 defa tüp bebek denedik ilki ikizler düşükle sonuçlandı ve diğer öbürleride tutmadı dr lar hiç birşey yok olmaması için diyor ama bir türlü durmuyor bebek. bende belki iltihap vardır diye birde yazıları okuyunca bana mantıklı geldi şuanda adetim tam 2 hafta geçikti ama hamilelik yok birtürlü adet sökmüyor kahverengi lekem var ama sökmedi şimdi denesem acaba olurmu yoksa iyice adet kesilincemi deneyim bilgi verir seniz çok sevinirim teşekkürler
canım şimdi ben sana ne diyeyimki ben hep adet bittikten sonra die duydum bence bekle adetin iice sökülsün bitsin ondan sonra yap zarar verecek bişi degil onu biliyom ama sonra ters tepmesin ii olcajn derken iice kötü olmasın.kaç gündür öle kahverengi gibi geliyo benim bi keresinde 4-5 gün kahverengi igib geldi sonra iice söküldü sabret sökülsün bitsin öl yap canım daha ii olur bence