Acı çekiyorum birazcık gururum olmadı 😭

Ağlamasını beklemedim bi kez olsun evet haklısın yanlış yaptım demesiydi beni kaybetmek istemediğini bi kez olsun söylemesini istedim ama yine suçlu ben oldum onun gözünde.
Bunun olmasını istiyorsan her geldiğinde gitmeyecektin. Ailenin evine gelip hepsinden özür dileyip seni götürecekti.

Tabiki olamaz normalde cok aklı başında düzgün biridir ama cevresine ailesine eş ve babalık yapamadı alkol bizden öte oldu benim bu tepkilerm onun için hep bahane oldu herşeyden öte sevseydi buraya gelmem için bir sebep yaratamazdı.

Bunun olmasını istiyorsan her geldiğinde gitmeyecektin. Ailenin evine gelip hepsinden özür dileyip seni götürecekti.
ağır seyler yaşandı ailemle eşim arasında yapmazdı zamanla düzelir sandım geri döndüm eşime işleri durgunluk yaptı her ay para gönderdler eşimden hiç para eşim için babam para bile gönderdi ama eşim hep nankör davrandı .

Gelen de olmadı :) oğlumu getir derdi giderdim
İşte bu yüzden adamın gözünde değeriniz kalmamış. Ne olursa olsun geri dönmeyin artık.

Hala herseye rağmen aşık olabilirsin ama kendi iyiligin ve çocuğunun iyiliği için kalbini değil mantığını dinle. Defalarca kalbini dinleyip bı fayda görmemişsin, bu sefer bari duygunla değil aklınla hareket et.

Kendin söylüyorsun işte bu sefer aklını dinle kalbin birşey kazandırmıyor

Öncelikle eşin alkolik
İkincisi çok tecrübesizsin
Üçüncüsü evi terkedecek kadın neden hemen koşa koşa evi terkediyor canına kast eden biri yoksa?
Evi terketmek için çok düşünmek gerekir yalama olmuş senin evi terk etmelerin.
Terk ettiysen dönmeyeceksin hadi döndün şans verdin bir daha terk ettiysen bu sefer dönmeyeceksin
3 sefer çıkmışsın hala içim acıyor diyorsun.
İçin acıyacaksa evden çıkmayacaksın.
En komiği bunu kendimde yapmıştım seni eşşek gibi anlayan adama laf anlatmanın beyhudeliği. Sen sanıyorsun adam bilmiyor seni anlamıyor paragraflarca sayfalarca yaz babam yaz adam anlasın diye.
Adam anlamıyor değil ki anlıyor eşşolueşşek olduğu için seni bile bile üzüyor durum bu.

Daha elini bile yorma bunun için

Alkolik olup düzelen görmedim.

Ve lütfen her kadının bir evi terk etme planı olsun ya. Baldırı çıplak kaçıyosunuz evden hayret bir şey.

Dipnot senin eşine değil bütün karılarını üzen adamlara eşşek diyorum üstüne alınma

Hiçleştirlmeye katlanamıyodum yaptıklarına katlanamıyordum sabrediyodum ama sonra bakıyorum aynı seyler patlıyodum sandım ki bu Son şansımızı değerlendirir hayır olmadı o yaptıklarıyla haklı ben sadece gitmemle suçlu oldum ... bitiremiyodum belki dedim anlar da bi kez sevdiğini görürüm evladı var sonucta yanımda ama olmadı o daha inat oldu daha kötü oldu düşünün ki affedecek kişi oldu..

Bizi mutlu etmeyenler için uğraşmaktansa hayatımızı düzene koyup mutlu edecek kişiyi bulmalıyız hayat çok kısa tatlım İnan üzülmeye çabalamaya değmiyor

Lütfen destek alın. Normal değilsiniz. İletişim vs farklı bir boyuta geçmişsiniz. Sanırım fazla dramatik bir yaklaşımınız var olaylara karşı, yaşamı algılamanız da değişmiş. Psikiyatristten yardım alın. Çocuklar öncelik olmalı. Aileniz de sanırım size sürekli destek olmuş ve sürekli haklı veya mağdur olmuşsunuz.

Demezsem duramam cezada yersem napalim artik kusura bakma ama salakligindan aci cekiyosun az akilini basina topla deymeyen birisi icin acu cekmek nedir

sizde özgüven ve özsaygı yok

çizginiz yok

kendinizi onun kaderi sanıyorsunuz

öncelikle psikologtan uardım almazsanız ilerdede bu adamdan kurtulup yine saygısız kaba birini seversiniz

özsaygısı olmayanlar kötü kaba, kendini ilah sanan adamları hayatlarına çekerler

psikologtan uzun süreler terapi almanız şart

yoksa boşansan bile barışırsın

ayrılsan bile yine aynı adamlarda seçersin

önce içindeki sorunu çözmelisin

kendine ne kadar sövsen, biz sana ne kadar sövsen fayda etmez

uzunca kendinin değerini anlayacak, bir birey olma sürecini başlatmak için uzman şart

yoksa ömür boyu hayatın bir erkeğin gelgesinde geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…