• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı çekiyorum birazcık gururum olmadı 😭

yıkık dökük bi ailem olmasındansa ailem olmamasını tercih ederim. ilerde çocuğa da şiddet uygularsa, psikolojisini bozarsa vebal olmayacak mı ikinize de? çocuklara gereken hssasiyeti lütfen zamanında gösterin. sürekli kavga gürültü içki olan evde huzur olur mu? sevgi olsa nolur saygı olmadıkça. çocuğunuzu büyütün işe girin. gerçekten şu cümleye hep haklılık vermişimdir; aile sorunluysa çocuk potansiyel serseridir, düzeltmesi de zordur. yazık olursa çocuğunuza olacak.
Öyle yapcam işe girip bir hayat kuracağım

Şu yazdıklarınıza göre eşiniz yarın dön dese dönersiniz gibi geldi bana. Kendi değerinizin farkına varın biraz bu ne böyle, bir dünya şey yaşanmış hepsinin sonu dön dedi döndüm. Anlamadığım bir nokta da doktora gittiniz kürtaj için nasıl Allah nasip etmedi de aldıramadınız? Siz zaten en başından ne olduğu belli olan bir adamla yürümeyecek bir evliliği yürütmeye çalışmışsınız, arada olan çocuğunuza da olmuş.

Merhabalar
29 yasındayım 2 sene 5 aylık evliyim 1.5 yasında bir oğlum var . Bir adamı cok sevdim o kadar sevdim ki o kadar bana uyuyor o kadar ruhuma dokunuyor o kadar her yönden uyuşuyorduk ki ilk defa ailem birini sevmiş destek cıkmış ilk defa bu kadar sevilmiştim öyle ki herşey hızlı gelişti evlendik evlenemden önce ailemle arası bozuldu sonra zaten dikiş hiç tutmadı . Evlendim cabuk hamile kaldım ama isteyerek değildi o eşim alkolü cok seven biri evlenmeden bu kadar olduğunu bilmiyodum . Ailemle arası bozuk diye bana baskı kurmaya başladı 30 yasında bi adam dışarıdan nasıl efendi dersiniz ama yaşayan bilir . Bebeğimi cok aldırmak istedim gittim de doktora rabbim nasip etmedi iyi ki etmemiş . Evlenince sorunlar hallolur sandım hallolmadı aileme gitmeme hep karıştı hep muhalefet oldu hep arada kaldım önceleri içiyodu sinirlenince hırpalamalar başladı hamileydim iyiyken cook iyiydi ama kötüyken düşmanımdı sanki baskısı artınca evi terkettim 1.5 ay sonra yazdı döndüm , 2 ay durdum yine aynı sorunlar yine anneme geldim doğumumu annemde yaptım doğurana kadar aramadı sormadı aileni tercih ettin dedi doğumu duyunca koşa koşa geldi ben boşanma davası açmıştım cocuk olunca barışmak istedi yine döndüm. Birkaç ay yine durdum yine kavgalr sorunlr bitmedi ama cok sevdim fakt mutsuzdum 3 gün iyi 4 gün kötü babamla büyük bir kavga ettiler eve dönmek zorunda kaldım 6 ay kaldım ailemde dava tekrar açıldı olaylar daha büyüktü mahkemeye 1 ay kala yazdı konusmaua başladık ilk başlardaki adamdı deli gibi seven herşeyi iptal ettik yeniden ev kurduk ama 7 aydır hiçbişi düzelmedi eve geliyor uzanıyor içiyor hftanın 3 günü beraber yatıyosal o 4 günü sabahlıyor ya da kavgalı oluyoruz kadınlık nedir o evde göremedim aileme karşı baskısı azalmıştı sadece ama işteyken hep yzar arar eve gelince sanki arkadaş gibiydik cinsel hayatımız cok azdı kavgalrdan sorunlardan , hep içti hep kvgalıysak kafası atar gecw gelirdi eve sarhooş , en son olayda babam gemici beraber denize gitmek istedi ben oğlum babamlr eşim sorun cıkardı ki babam eşime onca olaya rağmen borcları için bile para vermişti bizi tatile gönderdi . Eşim bi gece öncesinde sabaha kdar içmişti ben onu yatakta bekledm hep bildiği halde içkisini bitrmeden gelmedi , ikinci günde tartıştık mesajda irtibatı kesmemesine sürekli aramasına rağmen eve gelmedi 11 de geldi kendi ofisinde içti gece ben de dayanamadım sabah anneme geldim 6 gündür burdayım ve 7 ayda anneme 3. Gelişim hiçbirinde gelmem için caba vermedi dediği tek şey oğlumu getir olmustu ama by sefer hiç yazmadı hiiç bende ona bi kağıt yazmıştım . Dün pazardı oğlumu görcem yazmıs ben de ona güzel uzun bi yazı yazdım kocalık babalık nedir diye o da karşılığında affın yok geri dönüşü yok seni uyarmıştım annen için yaptın oğlumu getir dedim getirmedin herkes bildiğini yapsın dedi . Eşyalrımı almaya gittim bugün kitlemiş almamam için evi . Ve ben hala neden acı cekiyorummm😭
Neden hala acı çektiğinizi söyleyeyim.. Çok üzgünüm ama hastasınız...Acilen bir psikiyatri servisine gidip tedavi olmanız gerekiyor.. Laf olsun diye söylemiyorum kesinlikle çok ciddiyim..

İlk mesaj sesiyle eşyalarınızı toplayacak gibisiniz. Diğer dönüşlerinizde de yüz yüze gelip konuşmamış. Telefon bile değil. Mesajla dönmüşsünüz. Bu iş yalama olmuş artık. Kendinizi düşünmüyorsanız anne babanızı düşünün. Yazık o insanlara.

Gidicem zaten kesin gideceğim
En doğrusunu yaparsınız inanın.. O adam sizin dengelerinizi bozmuş acilen toparlanmaya ihtiyacınız var.. Yanlış birşey yapmadan hemen durumu toparlamanız lazım.. Çünkü yine gitmek istiyor gibisiniz..

Bir sey derdim de simdi ben de banlanmaj istemiyorum.

Kaç kere geri dönmüşsünüz, adam zerre çabalamamış sizin için bi kaç mesaj yazması yeterli olmuş. Körkütük aşıksınız siz. Ama fazla körsünüz. Hala eve dön dese koşarak gideceksiniz.

Kendinize bunu yapmayın. O çocuk alkolik bir babayla büyüyemez. Siz tamamen iletişimi kesin, adama karşı koyacak irade yok sizde, çocukla ilgili bile ailenizle görüşsün yoksa dayanamazsınız bi yine dönersiniz bu döngü devam eder.

Bi süre sonra ailenize de yüzünüz tutmaz susup oturursunuz evinizde başınıza gelenler kar kalır. Kendinize gelin lütfen.

Kaç kere geri dönmüşsünüz, adam zerre çabalamamış sizin için bi kaç mesaj yazması yeterli olmuş. Körkütük aşıksınız siz. Ama fazla körsünüz. Hala eve dön dese koşarak gideceksiniz.

Kendinize bunu yapmayın. O çocuk alkolik bir babayla büyüyemez. Siz tamamen iletişimi kesin, adama karşı koyacak irade yok sizde, çocukla ilgili bile ailenizle görüşsün yoksa dayanamazsınız bi yine dönersiniz bu döngü devam eder.

Bi süre sonra ailenize de yüzünüz tutmaz susup oturursunuz evinizde başınıza gelenler kar kalır. Kendinize gelin lütfen.
Vicdanım hep konustu evladından ayırmak istemedim cunku oğlunu seviyor ama kendime acımadım. Biran önce kendime gelcem

Vicdanım hep konustu evladından ayırmak istemedim cunku oğlunu seviyor ama kendime acımadım. Biran önce kendime gelcem
Yapmayın asıl oğlunuz için çekin gidin. Yarın o da sizinle gecelerce baba yolu bekleyecek, sarhoş bir baba modeli. Muhtemelen onu da hırpalar bi zaman sonra, yapmayın çok çok tehlikeli. Sarhoş insan her şeyi yapabilir adam kendinden geçiyor çünkü. Sarhoştan korktuğum kadar kimseden korkmam cidden.

Sevmiştim cok oğlum babasız olsun istemedim ama zaten varkende yoktu..

Yine mesaj atsa koşa koşa gideceksiniz galiba siz. Siz gittiğiniz için böyle yapıyor, istediği gibi davranıyor size. Rest çekin. Gururunuzdan çok taviz vermişsiniz. Çok saygısızca davranıyor size. Ayağına gidiyorsunuz resmen. Gelip sizi annenizin evinden almamıştır bile Allah bilir? Bu yaşadıklarınızı hak ediyor musunuz?

Yapmayın asıl oğlunuz için çekin gidin. Yarın o da sizinle gecelerce baba yolu bekleyecek, sarhoş bir baba modeli. Muhtemelen onu da hırpalar bi zaman sonra, yapmayın çok çok tehlikeli. Sarhoş insan her şeyi yapabilir adam kendinden geçiyor çünkü. Sarhoştan korktuğum kadar kimseden korkmam cidden.
Kendinden hiçbir zaman geçmedi bu savunma değil tabiki ama kafası her akşam çakır keyfinde daha aksi oluyor cogu zaman bu da beni çok rahatsız ediyor içki uğruna eve gelmemesi falan.

Kocam yazdı geri döndüm, kocam yazdı geri döndüm,kocam yazdı geri döndüm...
Aileniz yaninizdaymis siz daha ne diye geri dönüyorsunuz derdiniz ne? Olmayacağını bile bile adama dönmüşsünüz şimdi de ağlıyorsunuz. Şu kadınlarımız sevginin hiçbir şey için yeterli olmadığını ne zaman anlayacak ya

Yine mesaj atsa koşa koşa gideceksiniz galiba siz. Siz gittiğiniz için böyle yapıyor, istediği gibi davranıyor size. Rest çekin. Gururunuzdan çok taviz vermişsiniz. Çok saygısızca davranıyor size. Ayağına gidiyorsunuz resmen. Gelip sizi annenizin evinden almamıştır bile Allah bilir? Bu yaşadıklarınızı hak ediyor musunuz?
Ailemle konuşmuyorlar karşılıklı hiçbir şekilde buraya gelmesi annemin gönlüne su serpmekmiş.

Back