Acı çekiyorum birazcık gururum olmadı 😭

Sadece ailene ve o ufak yavrucağa üzüldüm...

O zaman siz gidin ayağına... Zaten sürekli gitmişsiniz. Bence sizi kendinize getirmek gerekiyor. Bağımlılık var sizde.
Anlamadınız sanırım ben zaten kendi ayağımla gitmek istesem gelmezdim sadece kırıldığımı artık bunlara katlanmadığımı göstermek istedim ama adam bu evden cıktın seni uyarmıstım bitti dedi..

Seni anlamaya gerek yok, hiç üzülmüyorum sana.
Kendin etmiş kendin bulmuşsun, yanında da o sabiyi sürüklemişsin. Karı koca birbirinizi bulmuşsunuz da olan o minicik yavruya olmuş.

Devamını okumayım dedim çünkü sorunlar bu şekilde devam edecek dedim dediğim gibi de çıktı yazının devamında huylu huyundan vazgeçmiyor işte atasözleri nasıl da güzel özetliyor boşanın geri dönmeyi düşünmeyin bile evladınızı da mahkemenin verdiği süre zarfında görsün ama alkolik bir baba ne kadar süre verir dua edin sorun çıkarmadan ayrılsın inşallah sizden güzelce konuşun artık ona sorumluluklarını yazmanız hiçbir şeyi değiştirmez söyleyin anlaşmalı tek celsede boşanın

Ailenize sabır diliyorum onlar adına gerçekten üzüldüm. Siz de seviyorsunuz bu belli ama lütfen kendinize bu hayatı reva görmeyin, yavrunuz alkolik bir babayı hak etmiyor. Çocuk büyüdükçe her şeyi anlamaya başlayınca sizi suçlayacak neden bizi böyle bir adama mahkum ettin diyecek. Sağlıklı düşünün ve bu sefer asla sevginize yenik düşmeyin.

Hiçbir zaman değişmedi o burnundan kıl aldırmak istemedi anlaşmalı kabullenmiyor oğlu 1 hafta onda kalacakmıs onu da ben kabullenmem . Oğlum için canımı veririrm onu bırakmam diyor.

Tek taraflı olduğunu kesin olarak anladım geçte olsa artık yoluma bakacağım

Hiçbir zaman değişmedi o burnundan kıl aldırmak istemedi anlaşmalı kabullenmiyor oğlu 1 hafta onda kalacakmıs onu da ben kabullenmem . Oğlum için canımı veririrm onu bırakmam diyor.
Şu haliyle velayeti alamaz sanırım çünkü alkolü çok içiyor diyorsunuz Allah yardımcınız olsun aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık oğlu için canını verir de ne düzgün geçinmiyor madem

Midem bulanıyor artık bu erkeklerden. Çoğu karaktersiz, nankör, kendini nimetten sanan tipler. Yapacağınız şey belli ama büyük ihtimalle yapmayacaksınız. Yarın öbür gün boşanmak pahalıya patlar diye düşünüp sizi arayacak ve geri dönecekseniz. Biz ne desek boş, alıştık bu konulara.

Ben tek böyle evliliklere dogan cocuklara aciyorum. 0-2 basliyorlar hayata resmen. Yarin yazsa yine dönersiniz siz. Onun icin ban yemege degmez. Allah cocuga güzel ömürler versin. Böyle ebeveynler ile ne kadar olursa artik.

Yok bu sefer onun İstediği olmayacak

Bu sefer blöf patladı her seferinde aynı plan tutmaz peşinde ağlamasını bekledin ama bu sefer bitti dimi?

Bu sefer blöf patladı her seferinde aynı plan tutmaz peşinde ağlamasını bekledin ama bu sefer bitti dimi?
Ağlamasını beklemedim bi kez olsun evet haklısın yanlış yaptım demesiydi beni kaybetmek istemediğini bi kez olsun söylemesini istedim ama yine suçlu ben oldum onun gözünde.

Ayyyyyy şiştim yahu bu ne? İnsanların sorunlu evliliği küçücük yavrulara üzüntü dolu bir hayat getiriyor.Bu evlilikte de elle tutulacak bir şey göremedim ben.Ama tek sevdiğim şey beyinizle aynı yaşlarda olmanız.İnşallah ben de eşimle aynı yaşta olurum ileride.

Ağlamasını beklemedim bi kez olsun evet haklısın yanlış yaptım demesiydi beni kaybetmek istemediğini bi kez olsun söylemesini istedim ama yine suçlu ben oldum onun gözünde.
Çünkü her seferinde döndün 6 7 ay geçmiş yine dönmüşsün sence saygı duyar mı bu saatten sonra? Çocuğun gece gündüz içen bir babayı seyrederek mi büyüsün? Benim babamda çok içerdi çocukluğuma dair hatırladığım hep babamın içmesi büyük yıkım yaratıyor insanda lütfen hafife alma o bebeği dünyaya getirdin düşünmek zorundasın hangi aşk sevgi evladından değerli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…