Acı çekiyorum birazcık gururum olmadı 😭

Öyle yapcam işe girip bir hayat kuracağım

Şu yazdıklarınıza göre eşiniz yarın dön dese dönersiniz gibi geldi bana. Kendi değerinizin farkına varın biraz bu ne böyle, bir dünya şey yaşanmış hepsinin sonu dön dedi döndüm. Anlamadığım bir nokta da doktora gittiniz kürtaj için nasıl Allah nasip etmedi de aldıramadınız? Siz zaten en başından ne olduğu belli olan bir adamla yürümeyecek bir evliliği yürütmeye çalışmışsınız, arada olan çocuğunuza da olmuş.

Neden hala acı çektiğinizi söyleyeyim.. Çok üzgünüm ama hastasınız...Acilen bir psikiyatri servisine gidip tedavi olmanız gerekiyor.. Laf olsun diye söylemiyorum kesinlikle çok ciddiyim..

İlk mesaj sesiyle eşyalarınızı toplayacak gibisiniz. Diğer dönüşlerinizde de yüz yüze gelip konuşmamış. Telefon bile değil. Mesajla dönmüşsünüz. Bu iş yalama olmuş artık. Kendinizi düşünmüyorsanız anne babanızı düşünün. Yazık o insanlara.

Gidicem zaten kesin gideceğim
En doğrusunu yaparsınız inanın.. O adam sizin dengelerinizi bozmuş acilen toparlanmaya ihtiyacınız var.. Yanlış birşey yapmadan hemen durumu toparlamanız lazım.. Çünkü yine gitmek istiyor gibisiniz..

Bir sey derdim de simdi ben de banlanmaj istemiyorum.

Kaç kere geri dönmüşsünüz, adam zerre çabalamamış sizin için bi kaç mesaj yazması yeterli olmuş. Körkütük aşıksınız siz. Ama fazla körsünüz. Hala eve dön dese koşarak gideceksiniz.

Kendinize bunu yapmayın. O çocuk alkolik bir babayla büyüyemez. Siz tamamen iletişimi kesin, adama karşı koyacak irade yok sizde, çocukla ilgili bile ailenizle görüşsün yoksa dayanamazsınız bi yine dönersiniz bu döngü devam eder.

Bi süre sonra ailenize de yüzünüz tutmaz susup oturursunuz evinizde başınıza gelenler kar kalır. Kendinize gelin lütfen.

Vicdanım hep konustu evladından ayırmak istemedim cunku oğlunu seviyor ama kendime acımadım. Biran önce kendime gelcem

Vicdanım hep konustu evladından ayırmak istemedim cunku oğlunu seviyor ama kendime acımadım. Biran önce kendime gelcem
Yapmayın asıl oğlunuz için çekin gidin. Yarın o da sizinle gecelerce baba yolu bekleyecek, sarhoş bir baba modeli. Muhtemelen onu da hırpalar bi zaman sonra, yapmayın çok çok tehlikeli. Sarhoş insan her şeyi yapabilir adam kendinden geçiyor çünkü. Sarhoştan korktuğum kadar kimseden korkmam cidden.

Sevmiştim cok oğlum babasız olsun istemedim ama zaten varkende yoktu..

Yine mesaj atsa koşa koşa gideceksiniz galiba siz. Siz gittiğiniz için böyle yapıyor, istediği gibi davranıyor size. Rest çekin. Gururunuzdan çok taviz vermişsiniz. Çok saygısızca davranıyor size. Ayağına gidiyorsunuz resmen. Gelip sizi annenizin evinden almamıştır bile Allah bilir? Bu yaşadıklarınızı hak ediyor musunuz?

Kendinden hiçbir zaman geçmedi bu savunma değil tabiki ama kafası her akşam çakır keyfinde daha aksi oluyor cogu zaman bu da beni çok rahatsız ediyor içki uğruna eve gelmemesi falan.

Kocam yazdı geri döndüm, kocam yazdı geri döndüm,kocam yazdı geri döndüm...
Aileniz yaninizdaymis siz daha ne diye geri dönüyorsunuz derdiniz ne? Olmayacağını bile bile adama dönmüşsünüz şimdi de ağlıyorsunuz. Şu kadınlarımız sevginin hiçbir şey için yeterli olmadığını ne zaman anlayacak ya

Ailemle konuşmuyorlar karşılıklı hiçbir şekilde buraya gelmesi annemin gönlüne su serpmekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…