Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

cnm çok üzüldüm aklımdaydın yazıcaktım sana sen erken davrandın... bence artık aşılama ile vakit kaybetme tüp bebeğe geç yazık günah maddiyattan geçtim manevi olarak insan yıpranıyor

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonraki aylarda her şey gönlünce olur ve kavuşursun bebeğine...
teşekkür ederim her ikinize de
benim bir çocuğum var çok şükür. kızımın kardeşi olsun istiyorduk ama yöntem olarak tüp bebeğe geçmek istemedik.
bu benim ikinci aşılamamdı olmadı ve artık ben bebek konusunu kapattım artık. Nasip olmayınca olmuyor

çok tesekkur ederım canım .... bizde herhangi bir sorun yok aslında doğal olarak hamile kalmam içinde bir sorun yok... sadece Rabbim beni sınıyor inş gerek kalmaz ...

cnm haklısın hersey nasip ama elımızden gelenı yapmazsak ilerde pişmen olabılırız... benım de içimden bırak tüp bebeği doktora gitmek bile gelmıyor ama ilerde pişman olmayayım en azından elımden gelenı yaptım demem için çabalamam lazım... sen biraz dinlen kafanı topla, sonra daha sağlıkı düşünürsün... hersey Rabbimden ama vesile aramaktan vazgeçme... inş en yakın zamanda kızına bir kardeş gelır...

Canım kimi tercih edeceksin ? Söylemek istersen tabi. Bende alternatifleri değerlendirmek istiyorum, özellikle 4. Levent civarında iyi bir doktor ile klomen tedavisine başlamayı düşünüyorum.

Slm canım ben dr.Ulun Uluğ a gitmeyi düşünüyorum.Bülent Traşı da duydum ama Ulun bey bana yakın ben Anadolu yakısnda oturuyorum.Levent te çalıyorum.

Slm canım ben dr.Ulun Uluğ a gitmeyi düşünüyorum.Bülent Traşı da duydum ama Ulun bey bana yakın ben Anadolu yakısnda oturuyorum.Levent te çalıyorum.
Teşekkür ederim canım. Bende 4. Levent te çalışıyorum fakat evimde bu taraflarda yani karşıya geçmem çok zor.
Klomen filan kullanırsam sık sık yumurta gelişimi izlendiği için iş yerime yakın olursa öğle arasında bile gider gelirim diye düşündüğümden bu taraflara bakıyorum. İş yerimdekilerin böyle bir süreç yaşadığımı bilmelerini pek istemem ve bu durumunda işlerimi aksatmasını pek istemem. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

mustafa bey de randevum vardı öğlen 1 de gelin dediler saat tam 4 de aldılar beni muayene için eşim olsa o kadar süre beklemezdi kaldı ki bende gdip gitmeme arasında kalmadım değil yani. eşi tuba hanım vardı hiç sıcak gelmedi açıkçası böyle emrivaki soru sorması falan tuhaf geldi bana sonucta dünya para veriyorsun ve insan biraz daha güleryüz bekliyor. her hastada olduğu gibi bendende histereskopi istendi 7500 telecikmiş. ondan sonra doğal yolla kalabilirmişim ama kalmayada bilir mişim.. ben gecen yıl laporpskopi olmustum ve başarıl gecti demişlerdi bunuda ilettim ama hsg cekin dediler ama hsg sonrası yine histereskopi istediler pek anlayamadım bu ısrarı sonucta ben operasyon gecirdim ve yeniden hsg cektiğimde zaten düzeldiyse görülür kaldıki kendisi eski filme bakınca cok büyük sorunlar yokmus dedi. operasyonuda medipol günseli hanımda olmustum.ulasılabilirlik açısından on numara doktor günsleli hanım ne vakit arasam ulastım cevapladı döndü yani kendisi aslında biz ocak ayında tüp bebek için kendisine gitmeyi düşünüyorduk yine karmakarıısk olduk

Cnm ben Mustafa hocada 3,250 tl histeroskopi oldum. 7.500 olsaydı hayatta olmazdım çok pahalı. onun yerine tüp bebek yaptırmak daha mantıklı... hangi doktor içine siniyorsa o doktora git cnm. Benim eşim 5 saat bekledi hayatta gitmem diyor şimdi. Eğer tüp bebek olursam Bülent tıraşta düşünüyorum.

Canım zaten çalışıyorum çok zor yanı onca saat beklemek bide Medipol de ki fiyatları 2 katına çıkmış bende laporoskopi olmuştum 3000 Tl di oda bi gece kaldım hastanede yanı 7500 çok fazla geldi olmqzla ustune nasıl bidaha tüp bebek için masraf of ki off

Selam canım, genelde laporoskopi ile histereskopi aynı anda yapılıyor diye biliyorum. Günseli Hanım sende gerek görmemiş olabilir histereskopiye. Ama Mustafa Bey biraz mükemmeliyetçi. Çünkü kendisinin yaptığı histereskopi sonrası bile benim rahime de 10 üzerinden 9 verdi, ufak bir düzeltme gerekebilir dedi her şey tam olsun istiyor halbuki bu işler böyle gitmiyormuş ben yaşadığım süreçte bunu anladım. Ben eğer yine histerekopi yaptıracak olsam yine Mustafa Bey de yaptırırdım açıkcası. Bu konuda ona çok güveniyorum. Tüp bebekte de ona çok güvenirim ama o süreç daha ilgi alaka isteyen bir süreç olduğu için bu konuda çok iyi olan başka doktorları da tercih edebilirim. Evet çokk pahalı farkındayım ama histereskopiye karar verirsen birinci seçimin Mustafa Bey olsun derim...

ewt cnm malesef fiyatlar çok arttı birazda güvenım sarsıldı benım o kadar maddi imkanlarını zorluyorsun birde üzerine 5 saat beklıyorsun, muayeneden de hiçbirsey anlamadım... bilmiyorum belkı beklentımı yüksek tuttuğum için sorun bende... Mustafa Hoca sorun olsa da olmasa da herkese histeroskopi yapıyor... mesala sen zaten laporoskopi olmuşun, büyük sıkıntında yok niye tekrar histeroskopi için ısrar ediyor onu anlamadım??? bende çalısıyorum cnm biz eşimle izin alarak gittik 5 saat gecikince iş yerine açıklama yapmak zorunda kaldık... çalışmasak bile bizi bu kadar bekletmesi hiç etik değil... neyse cnm sizin ne zamandan berı olmuyor? sorun ne? ... bizim 2,5 seneden beri olmuyor hersey normal doktorlar Sebebsiz infertilite diyor

Bizim de iki yıldır olmuyor canım işte 10 ay oldu laporoskopi bide rezerv az benim aşılama yaptık olmadı ama her zaman Günseli hanım normal yollara çocuğun olabilir sadece çok psikolojik olarak takiyorsun demişti dün Mustafa hoca da dedi normal yolla olur olmaz demiyorum diye ekledi bilmiyorum canım histereskopi olmak istemiyorum laporoskopi oldum zaten ağrı sancisi yani tüp bebek yaptiricam galiba

cnm rezerve azığın varsa tüp bebek en iyisi yaşın kaç bilmiyorum ama böyle bir sorunun varsa beklememek lazım... cnm bu işler hiç bellı olmuyor benım yasım 26 ve yumurta rezervelerim çok iyi , eşimin sperm testide çok iyi olduğunu söyledi Mustafa Hoca ... hsg de tüpler açık... her gittiğim doktor herşey çok iyi yaşın çok genç bekle diyip benı yolluyorlardı... en son Mustafa Hocaya gittim sende rahime giden yolda darlık var dedi histeroskopi olman gerekıyor dedi o an o kadar çok sevındım kı bir sorun var ve o bulundu hemen düşünmeden histeroskopiyi kabul ettım ... eylül ayında histeroskopi oldum Mustafa Hoca şubata hatta marta kadar bekle doğal olarak kesinlikle hamile kalırsın dedi... şu an beklemedeyim... ama araştırdığım kadarıyla herkesi hiteroskopi yapıyor ve bu benım kafamı karıştırdı neyse belkı vesilem olur cnm.... bağcılar medipol bize yakın eylüle kadar beklıyecegım olmazsa tüp bebek... tüp bebeği medipol ne kadara yapıyor, rapor veriyormu cnm bilgin varmı?

Ben salı sabah adet olunca yani ayın 13ünde hemen aradım, adet bitimi rahim daha net olduğu için ama en erken 26sına gün alabildim .

Canım raporda 3 yıllık evlilik şartı ve 2 aşılama istiyorlar benim Medipol de raporlu oluyor 4000+ ilaçlar raporsuzda 5000+ ilaçlar dediler aradığımda 29 yaşındayım 2 yıldır uğraşıyoruz işte bu adette tüp bebeğe basliyacagim o gün muayeneden kim çıktıysa histereskopi ile çıktı okudumda öyle tamM çok histereskopi sonrası hamile kalan var yok değil ama ben old sonuçta deseki rahim filmi cektirdimm ona gore bakalım anlayacağım ama rahim filmde ceksen yine histereskopi dedi

çokta farketmıyor açıkcası rapor için uğraşasım gelmıyor... çünkü aşılama yaptırmak istemıyorum benım durumum için aşılamada tutma ihtimali zayıf, bir süre doğal deneyecgım olmazsa tüp bebek düşünüyorum acıbademe sordum bülent tıraş hocanın yardımcısına sordum 6.500+ilaçlar dedi şu an en yakın ihtimal Bülent tıraş gelıyor yada Mustafa Acette olabılır... Mustafa ACETTE fiyat ne kadar bilen varmı acaba?

Canım kimse yaptırmamış daha anlaşılan :) telefonla bilgi vermiyorlar mı acaba?

Galiba 6000+ ilaçlar acettoda Bülent trasda burda okumuştum kendisi değilde daha çok asistanlar ilgileniyor sanırım orda arkadaşım bir kere demedi 5 aylıkken çocuğunu kaybetti test falan yapmadan ikinciyi denediler yine tuttu ama onuda kaybetti.

Canım kimse yaptırmamış daha anlaşılan :) telefonla bilgi vermiyorlar mı acaba?
cnm aramadım kontrole gittiğimden beri şubatta gidecegım kontrole o zaman sorarım AdaNiL1234 arkadasımız 6.000+ilaçlar diyor aslında normal fiyatı aşılamadan ziyade tüp bebek yaptırmak daha mantıklı... Bülent hocada benım akrabam yaptırdı pkoluydu ilk denemede tuttu şu an kızı 2 yaşında çok tavsiye ediyor... İlgi, alaka mükemmel diyor ... aslında bu işlerde nasip kısmet en iyi yerde yaptırırsın tutmaz devlette yaptırırsın bir bakmışsın kı tutmuş... Ama sanırım takıbımı Mustafa Hoca yaptığı için bir kezde olsa şansımı denemk istiyorum tüp bebekte ... Ondan öncede uygun bir yerde 2 defa aşılama yaptırırm tabi fikrim değişmezse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…