- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
- Konu Sahibi Mavikelebek0134
Selam kızlar rahmimde perde varmış, ve alınması lazımmış,
istanbuldayım fiyatlar çok yüksek geldi bana.. :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 19 Ağustos da 3250 TL ye olmuştum şimdi 7500 TL olmuş sanırım. Fiyatlar yüksek ama Mustafa Bey bu işte çok iyi. Başka yerlerden de fiyat alıp iyi bir değerlendirme yapılmalı. Birkaç tane daha işini iyi yapan bu konuda uzman kişilerin adını sık sık okuyorum bir de onları araştırın isterseniz...Selam kızlar rahmimde perde varmış, ve alınması lazımmış,
Sana katılıyorum cnm banada geç cvp yazıyor. Yoğun olduğundan dolayı anlayışlı davranıyorum Ama ben maddiyatımı ve imkanımı zorluyorsam hizmetinde kalitelisini istemek hakkım. Histeroskopimi oldum bekleyecegım sonrası için naparım bilmiyorum. Aşılama için başka doktor düşünebilirim. Birazda ilgili doktor lazım bize...Biliyor musun Meltem Hanım a problemi anlatmak için gitmene gerek yok WhatsApp dan yazıyorsun en geç yarım saatte cevap veriyor şu gün gel diyor. Sadece bir kere muayene ücreti ödeyip hormon testlerimi rahim filmimi göstermeye gittim farklı farklı zamanlarda hiç para almadı. Hatta bir arkadaşımın hamileliği riskliydi her hafta kontrol edilmesi gerekti bir hafta aldıysa bir hafta para almadı ve hep muayene etti aslında. Bu doktorun vicdanına kalmış. Senin dediğine geliyorum Mustafa Bey de ise mesaj atıyorsun cevap çok sonra geliyor veya gelmiyor hamile kaldıktan sonra ilgilenmiyor. O kadar paraya alınan hizmet bu olmamalı, saatlerce beklememeliyiz, ki bir de çalışıyorsa giden kişi cumartesiye denk getirmek için uğraşıp duruyor.
Aslında Medipol de de bu fiyatları ödüyorduk ama sigorta ile anlaşmalı olduğu için yarısını devlet ödüyordu ve bize yansımıyordu. Bilmiyorum inşallah hiçbirimiz mecbur kalmayız
6 ay oldu histeroskopi olalı canım bu ay tüp bebek deniycez inşallah tutarİnşallah kavuşuruz... Histeroskopi sonrası ne kadar beklediniz? Benim 3. ayım bu ay. Sizde normal yollarla olur bir problem görünmüyor dedi ama olmadı. Ne kadar beklemem gerekiyor bilemiyorum...
Mustafa Acet Bey harika bir doktor.İstanbulda gitmediğimiz doktor kalmadı 8 senedir beklediğimiz bebeğimiz önce Rabbimizin rızasıyla ve kendisinin profesyonel katkılarıyla şuanda bizlerle...Hocamızın yeni yerinde sevinenlerin çok olması dileğiyle yeni bir topik açalım dedim. Rabbim tüm isteyenleri en kısa zamanda sevindirsin, muradlarına nail eylesin inşaAllah.
Mustafa hocanın rahim anomalili histeroskopi hastasıyım. kendisinden önce 4 başarısız ameliyat geçirdim. Hocam tek seferde sorunu halletti. Üstelik ağlamadan acısız bir şekilde uyandım anesteziden. Acettonun açılışını merakla umutla bekleyenlerdenim. Randevumu aldım inşaAllah güzel haberlerle çıkıcam. Iletisim bilgileri paylaşılmış. Koordinatörü Saadet hanım yardımcı oluyor. Duyurulur.
Kesinlikle tavsiye ederiz biz bebeğimize kavuştuk...Sanırım bende kendisinde ilk tüp bebek denemesini yapacağım aklıma en çok yatanlardan biri telefonla bilgi aldım. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Elbette bütçe önemli ama başka yerlere vereceğiniz paralar biraz çöp oluyor bizim başımıza geldi.Mustafa bey hem doktorluğu ile hem insanlığı ile 1 numara...Bebeğimiz şimdi bizlerle...Kızlar merhaba Mustafa Hocada tüp bebek ne kadar bilginiz varmı?
Hocamız bizede çok şeyler söyledi önceleri çok git gel yaşadık ama tecrübesiyle bebeğimize kavuştuk...Ameliyattan 40 gün sonra gittim kontrole herşey tamam ufak bir düzeltme gerekebilir dedi ama rahimdeki yaranın iyileşmemesi kaynaklı da olabilir biraz daha zaman verelim iyileşirse müdahaleye gerek kalmaz Kasım da gel bakalım dedi henüz randevu almadım. Bende rahim genişletildi darmış. Ama kanamanın iyi bir şey olduğunu söyledi iyice temizlensin rahim demişti. Çünkü bende de 2 kere adet görme durumu oldu. İçini ferah tut bence :)
Benzer süreçleri yaşadık ve Mustafa Acet beyle bebeğimize kavuştuk...Mustafa hocamda Inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz bende eski hastasıyım histeroskopi sonrası beklemedeydim olmadı ilk tüp bebek deneyimim olucak kendisinde randevumu aldım hayırlısı olsun
Mustafa Acet Hocamızı tavsiye ederiz Biz bebeğimize kavuştuk Darısı tüm evlat özlemi çekenlere...Ben Mustafa Bey Medipol Hastanesi nde çalışırken histeroskopi olmuştum 19 Ağustos ta. Ama hala hamile kalamadım. Güzel haberler almak istiyorum bakalım. Kısmet...
Mustafa Acet hocam hızlı ve zeki birisi insanları geçiştiriyor hissi bundandır Ama biz kendisinin profesyonelliği sayesinde ve Rabbimizin izniyle bebeğimize kavuştuk...Merhaba arkadaşlar,Mustafa beyden randevu aldığınızda en yakın hangi zamana veriyor bilginiz varmı.Yoğun olması korkuttu beni açıkcası Medipolde iken zaten yogun diye vazgeçmiştim net cevaplar alamıyorum özelde de aynı durum varsa sıkıntı.
slm cnm ben temmuzda randevu almak için aradım bana kasıma verdiler, daha erken olmaz mı dedim hayır çok yoğunluk var dediler... sonra Mustafa Hocaya facede mesaj attım hsg sonucumu watsaptan yolladım... bana histeroskopi tavsiye etti yardımcısının numarasını verdi bana ...erkenden randevu isteyiniz dedi... yardımcısıda bana eylül ayında randevu verdi... apar topar histeroskopi oldum 19 eylülde... şubata kadar hamile kalırsınız büyük ihtimalle dedi... şimdi beklemedeyim...Merhaba arkadaşlar,Mustafa beyden randevu aldığınızda en yakın hangi zamana veriyor bilginiz varmı.Yoğun olması korkuttu beni açıkcası Medipolde iken zaten yogun diye vazgeçmiştim net cevaplar alamıyorum özelde de aynı durum varsa sıkıntı.
ewt cnm buğün 2. günüm artık başka bir aya inş... ben birsey farkettim histeroskopi olduğumdan beri adet kanamalarım daha az ve adetlerimde sancısız oluyor... bu iyiye işaret herhalde ... rahat geçiyor adet dönemlerım... senın nasıl geçiyor adet dönemın?
cnm merhaba tüp bebek yaptırdınızmı? raporlumu yaptırıyorsunuz? kaç senelık evlıısnız... bende histeroskopi oldum eğer hamile kalamazsam tüp bebek düşünüyorum... son olarak ne kadara yapıyor Mustafa Hoca tüp bebeği... ?6 ay oldu histeroskopi olalı canım bu ay tüp bebek deniycez inşallah tutar