• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

ewt cnm buğün 2. günüm artık başka bir aya inş... ben birsey farkettim histeroskopi olduğumdan beri adet kanamalarım daha az ve adetlerimde sancısız oluyor... bu iyiye işaret herhalde ... rahat geçiyor adet dönemlerım... senın nasıl geçiyor adet dönemın?
Aynen benimde öyle, normalde 7-8 gün sürerdi şimdi ise 5-6 günde bitiyor ve miktarı daha az. Mesela önceden kanama direkt başlamazdı öncesinde lekelenmeler olurdu o da olmuyor. Ben bunu poliplerin alınmasına bağlamıştım ama herkeste bu şekildeyse iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bende birkaç gündür acaba yine rahim filmi mi çektirsem diye düşünüyordum. Çünkü Mustafa Bey başarılı geçti diye söyledi ekranda da gösterdi ama bir rahim filmi gibi açık ve net değildi. Filmde görür ve yorumlatırsam içim daha rahat edebilir.

slm cnm ben temmuzda randevu almak için aradım bana kasıma verdiler, daha erken olmaz mı dedim hayır çok yoğunluk var dediler... sonra Mustafa Hocaya facede mesaj attım hsg sonucumu watsaptan yolladım... bana histeroskopi tavsiye etti yardımcısının numarasını verdi bana ...erkenden randevu isteyiniz dedi... yardımcısıda bana eylül ayında randevu verdi... apar topar histeroskopi oldum 19 eylülde... şubata kadar hamile kalırsınız büyük ihtimalle dedi... şimdi beklemedeyim...

Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Bende geçen sene ocak ayında hist.oldum Mustafa bey banada 6 ay vermişti sonra çatlatma iğnesi yapalım dedi yaptık sonuç alamadık.Ben medipolde iken mustafa beyden hiçbir ilgi vs göremedim çatlatma iğnesi yaptırdığımda heleki t ulamaşamadım bile kendisine ve o ondan sonra vazgeçtim ona gitmektem.Yoğundur tabiykide muhakkak ama bu yol bizim için sancılı sıkıntılı her bir soruya cevap arıyoruz.Şimdi özel mua.açınca belki daha ileitişm kurulur diye düşündüm ama burada görüyorum ki yine aynı.Başka bir dr gitmeye karar verdim.Rabbim yardımcımız olsun.

Mustafa Acet hocam hızlı ve zeki birisi insanları geçiştiriyor hissi bundandır Ama biz kendisinin profesyonelliği sayesinde ve Rabbimizin izniyle bebeğimize kavuştuk...

Vallahi banada hiç samimi gelmediniz.Direk savunmaya geçmişsiniz.Oysaki ben bir soru sormuştum...

Aynen benimde öyle, normalde 7-8 gün sürerdi şimdi ise 5-6 günde bitiyor ve miktarı daha az. Mesela önceden kanama direkt başlamazdı öncesinde lekelenmeler olurdu o da olmuyor. Ben bunu poliplerin alınmasına bağlamıştım ama herkeste bu şekildeyse iyi mi kötü mü bilemiyorum. Bende birkaç gündür acaba yine rahim filmi mi çektirsem diye düşünüyordum. Çünkü Mustafa Bey başarılı geçti diye söyledi ekranda da gösterdi ama bir rahim filmi gibi açık ve net değildi. Filmde görür ve yorumlatırsam içim daha rahat edebilir.
Bende polip falan yoktu sadece darlık vardı. Buğün mesala 2. günüm çok yoğun olmam gerekiyordu ama bir pedi bile dolduramadı. Kanamam azaldı. Ben hsg çekilmeyecegım cnm tüplerim açıktı benim istersen biraz bekle. Sonra çektirirsin...

Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Bende geçen sene ocak ayında hist.oldum Mustafa bey banada 6 ay vermişti sonra çatlatma iğnesi yapalım dedi yaptık sonuç alamadık.Ben medipolde iken mustafa beyden hiçbir ilgi vs göremedim çatlatma iğnesi yaptırdığımda heleki t ulamaşamadım bile kendisine ve o ondan sonra vazgeçtim ona gitmektem.Yoğundur tabiykide muhakkak ama bu yol bizim için sancılı sıkıntılı her bir soruya cevap arıyoruz.Şimdi özel mua.açınca belki daha ileitişm kurulur diye düşündüm ama burada görüyorum ki yine aynı.Başka bir dr gitmeye karar verdim.Rabbim yardımcımız olsun.
Cnm yeni muayene yerinde kendi ekibini kuracakmış. Tam oturmadı sistem. Bekleme sürecinde hamile kalamazsan tüp düşünüyorum. Tüp bebeği de başka doktora yaptıracagım. En son muayene gittiğimde eşimle beş saat boyunca bekledik Eşim çok sinirlendi ben birdaha gelmem dedi. inşallah gerek kalmaz

Bende polip falan yoktu sadece darlık vardı. Buğün mesala 2. günüm çok yoğun olmam gerekiyordu ama bir pedi bile dolduramadı. Kanamam azaldı. Ben hsg çekilmeyecegım cnm tüplerim açıktı benim istersen biraz bekle. Sonra çektirirsin...
Benimde tüplerim açıktı çok şükür ki ama darlık ve polip problemim vardı. Bilmiyorum belki biraz abartıyorum ama ya yanlış bişey olduysa sonuçta yanlış yapmışım demez bir doktor. Film çektirirsem şekildeki düzelme de görülür poliplerin gidip gitmediği de... Histeroskopiden sonra alınan olumlu yanıtların çoğu ilk üç ayda gerçekleşiyormuş ben 4. ayımdayım artık :( alternatifler düşünmeye çalışıyorum...

Cnm yeni muayene yerinde kendi ekibini kuracakmış. Tam oturmadı sistem. Bekleme sürecinde hamile kalamazsan tüp düşünüyorum. Tüp bebeği de başka doktora yaptıracagım. En son muayene gittiğimde eşimle beş saat boyunca bekledik Eşim çok sinirlendi ben birdaha gelmem dedi. inşallah gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmaz canım .Aynı durumu yaşadım bende medipolde her gittiğimde 3 saat bekliyordum.Eşim kriz geçirdi zor tuttum en son.Birdaha gelmem şimdi böyleyse tüpe başladığımızda ne olucak dedi.Ben özeli duyunca sevindim ama görüyorum ki yine aynı..Mustafa bey ve farklı bir dr arasında gidip geliyordum şimdi direk eledim mustafa beyi diğer dr a gideceğim.Bu süreçte bizi bekleyen ilgi,alaka ve en çokda moral.İşinin ehli bir dr Mustafa bey ama maalesef ulaşmak zor.

İnşallah gerek kalmaz canım .Aynı durumu yaşadım bende medipolde her gittiğimde 3 saat bekliyordum.Eşim kriz geçirdi zor tuttum en son.Birdaha gelmem şimdi böyleyse tüpe başladığımızda ne olucak dedi.Ben özeli duyunca sevindim ama görüyorum ki yine aynı..Mustafa bey ve farklı bir dr arasında gidip geliyordum şimdi direk eledim mustafa beyi diğer dr a gideceğim.Bu süreçte bizi bekleyen ilgi,alaka ve en çokda moral.İşinin ehli bir dr Mustafa bey ama maalesef ulaşmak zor.
Canım kimi tercih edeceksin ? Söylemek istersen tabi. Bende alternatifleri değerlendirmek istiyorum, özellikle 4. Levent civarında iyi bir doktor ile klomen tedavisine başlamayı düşünüyorum.

Ben Bülent tıraşı düşünüyorum... Ama bir süre bekleyecegım.

Cnm haklısın Mustafa Beye ulaşmak gerçekten çok zor. Rabbim inş doğal olarak nasip eder de hiçbir doktora gerek kalmaz

Teşekkür ederim canım. Sadece çok medyatik ve çok reklam yapması samimi gelmiyor bana. Ama o isimde aklımda. İnşallah gerek kalmaz :dua:
Benim akrabam gitti ilk tüp bebeği tuttu. Eşim Bülent beyi istiyor. Ama araştırmalarım devam ediyor.

Benim akrabam gitti ilk tüp bebeği tuttu. Eşim Bülent beyi istiyor. Ama araştırmalarım devam ediyor.
Benimde bir tanıdığım gitti ilk 2 deneme tutmadı şimdi 3. yü deniyorlar Bülent Bey bizzat aramış neden tutmadığını bilmiyoruz 3. Yü mutlaka burada yapalım demiş hatta 3.den kendisi hiç para almamış sadece ilaç parasını almış şimdi bekliyorlar transferi inşallah tutar memnunlar Bülent Bey den. 15 bin civarında tutuyormuş komple işlemler :\

Benimde bir tanıdığım gitti ilk 2 deneme tutmadı şimdi 3. yü deniyorlar Bülent Bey bizzat aramış neden tutmadığını bilmiyoruz 3. Yü mutlaka burada yapalım demiş hatta 3.den kendisi hiç para almamış sadece ilaç parasını almış şimdi bekliyorlar transferi inşallah tutar memnunlar Bülent Bey den. 15 bin civarında tutuyormuş komple işlemler :\
Cnm ben aradım 6.500+ilaçlar denildi. Acaba sizin yakınınıza farklı bir uygulama mı uyguladı...

Moralim çok bozuk. 30 kasımda aşılama olmuştum.Yarın sabah kan testine gidecektim.14.gündü ama bu akşam regl oldum.Histeroskopi aşılama tüp bebek hepsi bir araç aslında Allah nasip edecekse bunlar teferruat.Aşılama %15 lik ihtimal çok az yani.Bunu bilerek hareket edin.Gönlünüzdeki bebeklere kavuşursunuz inşallah

cnm sizin yakınınız 2 tüp bebekmı toplam 15.000 tutmuş... yoksa tek tüp bebek mı o kadar :(

Moralim çok bozuk. 30 kasımda aşılama olmuştum.Yarın sabah kan testine gidecektim.14.gündü ama bu akşam regl oldum.Histeroskopi aşılama tüp bebek hepsi bir araç aslında Allah nasip edecekse bunlar teferruat.Aşılama %15 lik ihtimal çok az yani.Bunu bilerek hareket edin.Gönlünüzdeki bebeklere kavuşursunuz inşallah
cnm çok üzüldüm aklımdaydın yazıcaktım sana sen erken davrandın... bence artık aşılama ile vakit kaybetme tüp bebeğe geç yazık günah maddiyattan geçtim manevi olarak insan yıpranıyor :(

cnm sizin yakınınız 2 tüp bebekmı toplam 15.000 tutmuş... yoksa tek tüp bebek mı o kadar :KK43:
Canım ben şimdi tekrar sordum yanlış bilgi vermemek için iş yerinden bir arkadaşın abisi yaptırıyor çünkü. Şöyle ki onlarda azospermi durumu varmış ve sağlıklı spermlerin seçilmesi için ayrı bir işlem uygulanmış. Ayrıca kadının da hormonlarında yükselme olmuş dolayısıyla bu hormon değerlerinin düşürülmesi için iğne vs. de olmuş bu da ayrıca fiyatlandırılmış. Hormon değerlerinin düşürülmesi bir süreç alacağından dolayı da yumurtalar dondurulmuş ve tekrar çözülmüş bu işlem bile ayrı bir fiyatmış. Dolayısıyla onların tek işlem 15 bine yaklaşmış maalesef :( ama her şey yolunda giderse bu kadar yüksek fiyat çıkmazmış... Yanlış bilgi vermek istemem herkese uygulanan tedavide farklılıklar olabilir çünkü...

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonraki aylarda her şey gönlünce olur ve kavuşursun bebeğine...

Back