- Konu Sahibi Mavikelebek0134
-
İnsanın fikri sürekli değişiyor değil mi? :) benim şuan düşüncem klomen kullanmak 1-2 ay olmazsa aşılama ama dediğin gibi tüp bebek daha mantıklı olduğu için maddi olarak 1 kere aşılama denerim sonrasında tüp bebek... İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara bu yumurtlamada hergün birliktelik oldu iyi mi kötü mü bilmiyorum :) bu seferde böyle olsun dedik ovülasyon testi de ona yönlendirdi cnm aramadım kontrole gittiğimden beri şubatta gidecegım kontrole o zaman sorarımAdaNiL1234 arkadasımız 6.000+ilaçlar diyor aslında normal fiyatı aşılamadan ziyade tüp bebek yaptırmak daha mantıklı... Bülent hocada benım akrabam yaptırdı pkoluydu ilk denemede tuttu şu an kızı 2 yaşında çok tavsiye ediyor... İlgi, alaka mükemmel diyor ... aslında bu işlerde nasip kısmet en iyi yerde yaptırırsın tutmaz devlette yaptırırsın bir bakmışsın kı tutmuş... Ama sanırım takıbımı Mustafa Hoca yaptığı için bir kezde olsa şansımı denemk istiyorum tüp bebekte ... Ondan öncede uygun bir yerde 2 defa aşılama yaptırırm tabi fikrim değişmezse...
ahhh cnm sorma yaaa ben normlade kararlı insanım ama bu konuda hiç karar veremıyorum... aşılama yaptırmak istiyorum, çünkü aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe atlarsam oda tutmazsa bu benı çok üzer... Aşılamayı ben sankı tüp bebeğe hazırlık süreci gibi düşünüyorum ama bir aşılamaya hayatta 3.000 vermem ... 700-800 tl ye yapan yerler var ... uygun yerlerde iki aşılama deneyecegım tutmazsa iki üç ay ara verip tüp bebeğe geçmek istiyorum... sen fazlasıyla çalışma yaptın cnm gerisi Rabbime kalmış inş tutmuştur bu sefer :))İnsanın fikri sürekli değişiyor değil mi? :) benim şuan düşüncem klomen kullanmak 1-2 ay olmazsa aşılama ama dediğin gibi tüp bebek daha mantıklı olduğu için maddi olarak 1 kere aşılama denerim sonrasında tüp bebek... İnşallah hiç gerek kalmaz bunlara bu yumurtlamada hergün birliktelik oldu iyi mi kötü mü bilmiyorum :) bu seferde böyle olsun dedik ovülasyon testi de ona yönlendirdi kısmet artık ben elimden geleni fazlasıyla yaptım 
İnşallahhhahhh cnm sorma yaaa ben normlade kararlı insanım ama bu konuda hiç karar veremıyorum... aşılama yaptırmak istiyorum, çünkü aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe atlarsam oda tutmazsa bu benı çok üzer... Aşılamayı ben sankı tüp bebeğe hazırlık süreci gibi düşünüyorum ama bir aşılamaya hayatta 3.000 vermem ... 700-800 tl ye yapan yerler var ... uygun yerlerde iki aşılama deneyecegım tutmazsa iki üç ay ara verip tüp bebeğe geçmek istiyorum... sen fazlasıyla çalışma yaptın cnm gerisi Rabbime kalmış inş tutmuştur bu sefer :))
cnm diğerlerine göre koyuluk azalmış belkı akşama silinir... Aşılamayı ben şubat yada martta düşünüyorum hayılrısıİnşallahhhhayırlıysa tabi. Ama hala koyu çıkıyor test diğer sayfaya yükledim. Azıcık silinmiş olsada bayağı koyu.
Bende aşılama için başka bir yerlere bakarım kesin. Mustafa Bey de heryerde aşılama yaptırabilirsiniz diyor zaten..
Aslında Mustafa Bey in bana verdiği tarihte Şubat. Yaşım 30 olduğu için klomene başlamayı erkene çekmek istiyorum. Aslında ben 4 yıllık evliyim ama 1 yıldır istiyoruz çocuk. Çok da zorlamadım şansımı gibi de hissediyorum Geçen yıl Ekim de başlamıştık çalışmalaracnm diğerlerine göre koyuluk azalmış belkı akşama silinir... Aşılamayı ben şubat yada martta düşünüyorum hayılrısı
cnm sen hiç klomen kullanmadanmı histeroskopi oldun ??Aslında Mustafa Bey in bana verdiği tarihte Şubat. Yaşım 30 olduğu için klomene başlamayı erkene çekmek istiyorum. Aslında ben 4 yıllık evliyim ama 1 yıldır istiyoruz çocuk. Çok da zorlamadım şansımı gibi de hissediyorum Geçen yıl Ekim de başlamıştık çalışmalara
Evet. Yanlış mı yaptım?cnm sen hiç klomen kullanmadanmı histeroskopi oldun ??
polip tam bilmiyorum gebeliğe engelmı... polip olup gebe olan yokmu acaba... ne bileyım genellıkle son çare histeroskopidir ama sen Mustafa Hocaya gittin baştan sorun görmüşse tedavi etmek istemiştir. Yanlış yaptığın yok cnm... ben 3 ay klomen kullandım gebelık olmadı kısmet değilmişEvet. Yanlış mı yaptım?ama polip de vardı bende
Ben 6-7 ay deneyip olmayınca hemen rahim filmi istedim. Film raporunda rahim boyutları normal ama birkaç adet polip görüldü diyordu. Polip olup da hamile kalan var ama bebeğin tutunacağı yerde olursa engelleyebiliyormuş yada bebek gidip ona tutunabiliyormuş düşüklere sebebiyet veriyormuş bu durumda. Ben polipleri alsın diye Mustafa Bey e mesaj attım o da polipler önemli değil rahim dar, şekil bozukluğunu düzeltelim o arada polipler zaten alınır deyince hemen tamam dedim. Hatta ameliyattan çıkınca bana dedi ki onlar polip de değilmiş adet dönemlerinde östrojenin çok salgılanmasından dolayı rahimin belli bölgelerinde kalınlaşmalar oluşmuş. Filmde polip gibi görünmüş. Ne düşüneceğimi bilemiyorum belki de klomen kullanmalıydımpolip tam bilmiyorum gebeliğe engelmı... polip olup gebe olan yokmu acaba... ne bileyım genellıkle son çare histeroskopidir ama sen Mustafa Hocaya gittin baştan sorun görmüşse tedavi etmek istemiştir. Yanlış yaptığın yok cnm... ben 3 ay klomen kullandım gebelık olmadı kısmet değilmişsonra histeroskopi oldum...
canım artık oldun böylesi daha iyidir belkı... birkaç ay sonrada klomene başlarsın zaten... banada rahimde darlık var dedi...bakalım cnm belki vesilemiz olur histeroskopi inş...Ben 6-7 ay deneyip olmayınca hemen rahim filmi istedim. Film raporunda rahim boyutları normal ama birkaç adet polip görüldü diyordu. Polip olup da hamile kalan var ama bebeğin tutunacağı yerde olursa engelleyebiliyormuş yada bebek gidip ona tutunabiliyormuş düşüklere sebebiyet veriyormuş bu durumda. Ben polipleri alsın diye Mustafa Bey e mesaj attım o da polipler önemli değil rahim dar, şekil bozukluğunu düzeltelim o arada polipler zaten alınır deyince hemen tamam dedim. Hatta ameliyattan çıkınca bana dedi ki onlar polip de değilmiş adet dönemlerinde östrojenin çok salgılanmasından dolayı rahimin belli bölgelerinde kalınlaşmalar oluşmuş. Filmde polip gibi görünmüş. Ne düşüneceğimi bilemiyorum belki de klomen kullanmalıydım
Haklısın canım olan oldu artık. Ama o zamanda aklıma direkt Mustafa Bey niye bunu sorgulamadı diye geliyor. Bu kadar hamile kalan insan var hepsinin rahmi 10 üzerinden 10 mu sanki ? Ameliyat yahu bu bir sınır koysunlar o zaman mesela 1 yıl denemedikten sonra şekil bozukluğu ameliyatı yapmasın (myom, kist vs. şart ameliyatlar dışında). Mesela kadın doğumcuya gittiğinde hemen testleri yapmıyor. Biraz daha deneyin, kafaya takmayın vs . diyorlar. Bazı etik kurallar olmalı. Ben mesajımda yaklaşık 1 yıldır deniyorum demiştim ama bilmiyorum yaaa biraz sorgulayabilirdi direkt ultrason odasına almadan önce...canım artık oldun böylesi daha iyidir belkı... birkaç ay sonrada klomene başlarsın zaten... banada rahimde darlık var dedi...bakalım cnm belki vesilemiz olur histeroskopi inş...
haklısın cnm senın durumun yenı olduğu için ilk başta klomen gibi basit tedavi yöntemlerı uyuglayabılırdı... ben 2 sene beklekedım klomen tedaviside başarılı olmayınca arastırmalarım sonucu Mustafa Hocaya gideyim dedim ve o yüzden histeroskopi bana mantıklı geldı .... bakalım canım bıraz fazla acelecıyız histeroskopiden 7 ay sonra hamile kalanda var.... sankı bunu bir başlangıç olarak düşünelım ve 1 sene sankı yenı denıyormuş gibi sabırlı olalım... Rabbim inş tez vakitte nasip eder ...Haklısın canım olan oldu artık. Ama o zamanda aklıma direkt Mustafa Bey niye bunu sorgulamadı diye geliyor. Bu kadar hamile kalan insan var hepsinin rahmi 10 üzerinden 10 mu sanki ? Ameliyat yahu bu bir sınır koysunlar o zaman mesela 1 yıl denemedikten sonra şekil bozukluğu ameliyatı yapmasın (myom, kist vs. şart ameliyatlar dışında). Mesela kadın doğumcuya gittiğinde hemen testleri yapmıyor. Biraz daha deneyin, kafaya takmayın vs . diyorlar. Bazı etik kurallar olmalı. Ben mesajımda yaklaşık 1 yıldır deniyorum demiştim ama bilmiyorum yaaa biraz sorgulayabilirdi direkt ultrason odasına almadan önce...
Canım 9 yıllık evliyim mustafa beyi tanımadan önce 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. Bu ayki adetin 3. Günü gidecegim adet olmayı bekliyorum ücreti ilaçlar hariç 6 bin biliyorum fazlada bilgi almadım gittiğimde detaylı görüşürüz diye.cnm merhaba tüp bebek yaptırdınızmı? raporlumu yaptırıyorsunuz? kaç senelık evlıısnız... bende histeroskopi oldum eğer hamile kalamazsam tüp bebek düşünüyorum... son olarak ne kadara yapıyor Mustafa Hoca tüp bebeği... ?
Anladim cmm tşk ederim gidince bana detaylı bilgi verirsen sevinirim. Bende tüp düşünüyorum inş güzel haberler alırsınCanım 9 yıllık evliyim mustafa beyi tanımadan önce 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı. Bu ayki adetin 3. Günü gidecegim adet olmayı bekliyorum ücreti ilaçlar hariç 6 bin biliyorum fazlada bilgi almadım gittiğimde detaylı görüşürüz diye.
Kızlar bi mucizede benden 9 yıl sonunda bthcg 13 çıktı çok şükür bu günü de gördüm inşallah yükselir değer .tüp bebege başlıcaktim adet olmadım test yaptırdım sonuç bu hamileymisim hala soktayim inanamıyorumAnladim cmm tşk ederim gidince bana detaylı bilgi verirsen sevinirim. Bende tüp düşünüyorum inş güzel haberler alırsın
Burda elinde kalanlar satıyor Can'ım onlara bakcnm benım çocuğum yok 2,5 senelık evlıyım ve eylül ayında histeroskopi oldum ... benım iğnemı karsılarmı ? tanesimi 210 lira yoksa toplam mı?
Ayy ne mutlu sana ya ne güzel birşey Allah'ım saglikli mutlu kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar bi mucizede benden 9 yıl sonunda bthcg 13 çıktı çok şükür bu günü de gördüm inşallah yükselir değer .tüp bebege başlıcaktim adet olmadım test yaptırdım sonuç bu hamileymisim hala soktayim inanamıyorum
Rapor çok uzun iş sadece 1000 tl mı fark ediyorCanım raporda 3 yıllık evlilik şartı ve 2 aşılama istiyorlar benim Medipol de raporlu oluyor 4000+ ilaçlar raporsuzda 5000+ ilaçlar dediler aradığımda 29 yaşındayım 2 yıldır uğraşıyoruz işte bu adette tüp bebeğe basliyacagim o gün muayeneden kim çıktıysa histereskopi ile çıktı okudumda öyle tamM çok histereskopi sonrası hamile kalan var yok değil ama ben old sonuçta deseki rahim filmi cektirdimm ona gore bakalım anlayacağım ama rahim filmde ceksen yine histereskopi dedi
Çok tebrik ediyorum. Senin adına çok sevindim :) Allah tamamına erdirsinKızlar bi mucizede benden 9 yıl sonunda bthcg 13 çıktı çok şükür bu günü de gördüm inşallah yükselir değer .tüp bebege başlıcaktim adet olmadım test yaptırdım sonuç bu hamileymisim hala soktayim inanamıyorum
Harika bir haber bu. Çok sevindim . MaşaAllah Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşaAllah.Kızlar bi mucizede benden 9 yıl sonunda bthcg 13 çıktı çok şükür bu günü de gördüm inşallah yükselir değer .tüp bebege başlıcaktim adet olmadım test yaptırdım sonuç bu hamileymisim hala soktayim inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?