- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi Mavikelebek0134
Ya benim bu hafta muayene olmam lazım. Yoksa 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam. Randevuyu 26sına alabildim. Off napsam ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, durumundan asistanına bahsetmişsindir mutlaka. Bir araya sıkıştırabilirler aslında. Adet olunca ara diyorlar sonra randevular dolmuş oluyor... Bence 24'ü cumartesi için sıkıştır sen. Daha imtiyazlı olabilir haftasonuna. Hatta geçenlerde pazar günü bile ameliyata girdiğini gördüm. Bir arada senin muayeneni yapar diye düşünüyorum...Ya benim bu hafta muayene olmam lazım. Yoksa 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam. Randevuyu 26sına alabildim. Off napsam ki
Valla cnm ben bı randevu almıştım geç adet olduğum için gidemedim adet bitince aradım işte verelim o zaman çarşambaya bi saat falan beklersiniz ama dedi 3 saat bekledim ilk kez mı gideceksinMerhaba canım, durumundan asistanına bahsetmişsindir mutlaka. Bir araya sıkıştırabilirler aslında. Adet olunca ara diyorlar sonra randevular dolmuş oluyor... Bence 24'ü cumartesi için sıkıştır sen. Daha imtiyazlı olabilir haftasonuna. Hatta geçenlerde pazar günü bile ameliyata girdiğini gördüm. Bir arada senin muayeneni yapar diye düşünüyorum...
Canım ben gitmeyeceğim zaten de Mavikelebek0134 arkadaşımız için demiştim. Maalesef Mustafa Bey de randevulu da olsan bayağı bir bekleniyorValla cnm ben bı randevu almıştım geç adet olduğum için gidemedim adet bitince aradım işte verelim o zaman çarşambaya bi saat falan beklersiniz ama dedi 3 saat bekledim ilk kez mı gideceksin
Valla cnm ben bı randevu almıştım geç adet olduğum için gidemedim adet bitince aradım işte verelim o zaman çarşambaya bi saat falan beklersiniz ama dedi 3 saat bekledim ilk kez mı gideceksin
Canım ben gitmeyeceğim zaten de Mavikelebek0134 arkadaşımız için demiştim. Maalesef Mustafa Bey de randevulu da olsan bayağı bir bekleniyor
cnm benım bu bir mucize histeroskopiden sonra hamile kaldın değilmı? bata ne kadar var? değeri inş yükselır bizede umut olursun cnm çok sevındım hayırlı olsun :))Kızlar bi mucizede benden 9 yıl sonunda bthcg 13 çıktı çok şükür bu günü de gördüm inşallah yükselir değer .tüp bebege başlıcaktim adet olmadım test yaptırdım sonuç bu hamileymisim hala soktayim inanamıyorum
cnm hemen düşünmüyorum bir müddet doğal deneyecegım tesekkur edrımBurda elinde kalanlar satıyor Can'ım onlara bak
cnm merhaba bende 16 kasımda histeroskopiden sonra randevuya gittim... hersey mükemmel, rahim ölçümlerın çok iyi martta kadar bekle doğal olarak hamile kalırsın dedı... beklemedeyım bende... çok umut verıcı konustu ama bakalım zaman neyı gösterecek ...Sağ olun kızlar mesajlarınıza istinaden Tekrar aradım şimdi Çarşamba akşamına aldım. Çok iyi oldu bu. Ben Mustafa beyin medipolden operatif histeroskopi hastasıyım. Geçen ay kontrole gittim ama rahmim yara içinde olduğundan değerlendirme yapamamıştı. İlaç yazdı adetin ardından görüşelim demişti. Şimdi hem rahimdeki perde gitmiş mi hemde ofis histeroskopi gerekecek mi onun muayenesini olucam inşaAllah. İnşaAllah güzel haberler alırım. Bana da "gidin şimdi kendiliğinden olur" diyeceği zamanı iple çekiyorum. Rabbim hepimizi sevindirsin tez vakitte
aynen cnm pek farkı yok birde ilaçlarda biraz fark edıyor açıkcası çalısıyorum rapor işiyle uğraşmak istemıyorum.. hem rapor için 3 aşılama şartı var ... aşılama yaptırırsam 1 kez yaptırırm çünkü aşılamada ihtimal %15 ve maliyetıde tüp bebek fiyatının yarısı nerdeyseRapor çok uzun iş sadece 1000 tl mı fark ediyor
ulun bey hangi hastanede çalısıyor birde soyismi ne cnm... tüp bebek uzmanı mı ?
cnm ulun uluğ umut tüp bebekte çalışmıyormu?? ben öyle biliyorumSlm.Evet tüp bebek uzmanı.Ulun Uluğ dr adı.Sanırım medicalpark ta çalışıyor.Ben özeline gideceğim bu hafta canım.
cnm ulun uluğ umut tüp bebekte çalışmıyormu?? ben öyle biliyorum
aynen cnm pek farkı yok birde ilaçlarda biraz fark edıyor açıkcası çalısıyorum rapor işiyle uğraşmak istemıyorum.. hem rapor için 3 aşılama şartı var ... aşılama yaptırırsam 1 kez yaptırırm çünkü aşılamada ihtimal %15 ve maliyetıde tüp bebek fiyatının yarısı
ben de PGT tüp bebek yaptırmam lazım Aşılama olursa karnımda aminosentez yapılmalı bebeğe girdik bir yola hakkımızda hayırlısı arkadaşımaynen cnm pek farkı yok birde ilaçlarda biraz fark edıyor açıkcası çalısıyorum rapor işiyle uğraşmak istemıyorum.. hem rapor için 3 aşılama şartı var ... aşılama yaptırırsam 1 kez yaptırırm çünkü aşılamada ihtimal %15 ve maliyetıde tüp bebek fiyatının yarısı nerdeyse
inş hakkımızda hayırlısı olur cnm... tüp bebeği nerde yaptırıyorsun cnm?ben de PGT tüp bebek yaptırmam lazım Aşılama olursa karnımda aminosentez yapılmalı bebeğe girdik bir yola hakkımızda hayırlısı arkadaşım
Şu an yine Özel YeniyüZyıl Gop a gideceğim dr umla iyi anlaşıyoruz histereskopi vs hep o yaptı Mustafa acet i düşündüm onla Watsup ta konuştum gel histereskopi yapayım dedi sonra bu hocaya karar verdim şimdi eşimde kromozom bozukluğu varmış genetik teste o çıktı Mustafa hocaya gideyim mi dedim ama fiyatları uçmuşinş hakkımızda hayırlısı olur cnm... tüp bebeği nerde yaptırıyorsun cnm?
Anladim cnm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Kaç yıllık evlisin? Eşinden kromozom bozukluk olduğunu nasıl anladın. daha önce düşük yaptınmı cnm?Şu an yine Özel YeniyüZyıl Gop a gideceğim dr umla iyi anlaşıyoruz histereskopi vs hep o yaptı Mustafa acet i düşündüm onla Watsup ta konuştum gel histereskopi yapayım dedi sonra bu hocaya karar verdim şimdi eşimde kromozom bozukluğu varmış genetik teste o çıktı Mustafa hocaya gideyim mi dedim ama fiyatları uçmuş
Bir kez daha iğneyle tedavi görüp normal hamile kalıp aminosentez veya cvs yaptırmayı sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum onuda belki kendi dr um da yaptırırım çok iyi anlaşıyorum şu an
2 kaybım var biri 5 aylık canım kızım yüzünü görmüştümAnladim cnm Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Kaç yıllık evlisin? Eşinden kromozom bozukluk olduğunu nasıl anladın. daha önce düşük yaptınmı cnm?
Bnde 2,5 senelik evliyim hiç gebe kalamadım sebepsiz infertilite benimkisi. Rabbim inş nasip eder cnm2 kaybım var biri 5 aylık canım kızım yüzünü görmüştüm
genetik teste çıktı o kadar ihtimal vermiyorduk 2 ay sonra öylesine gittik sonucu almaya
2 yıllık evliyim
inş canımBnde 2,5 senelik evliyim hiç gebe kalamadım sebepsiz infertilite benimkisi. Rabbim inş nasip eder cnm
O hastane bana da yakın ama hiç bilgim yok Dr ve fiyatları hakkında cnm memnunsun sanırım biraz bilgi verir misin ?Şu an yine Özel YeniyüZyıl Gop a gideceğim dr umla iyi anlaşıyoruz histereskopi vs hep o yaptı Mustafa acet i düşündüm onla Watsup ta konuştum gel histereskopi yapayım dedi sonra bu hocaya karar verdim şimdi eşimde kromozom bozukluğu varmış genetik teste o çıktı Mustafa hocaya gideyim mi dedim ama fiyatları uçmuş
Bir kez daha iğneyle tedavi görüp normal hamile kalıp aminosentez veya cvs yaptırmayı sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum onuda belki kendi dr um da yaptırırım çok iyi anlaşıyorum şu an