arkadaşım merhaba,
ben 2
tüp bebek medicana 1 tüp bebekden dönme aşılama memorial hastanesinde yaşadıktan sonra arkadaş tavsiyesi ile mustafa acete gittim medipole. kasım 2015 de histereskopi oldum bekle dedi ve bekledim 11 ay sonra gittim tüp bebek yapalım dedi. sonunda başladık tedaviye önceki tedavimde ohss denen lanet hastalığa yakalandığım için daha dikkatli olacağız dedi ve opu yaptı pco hastası olduğum için maşallah bereket tanrıçası gibi yumurta toplandı ve 13 embriyom oldu ama yine ohss oldum transfer ertelendi ve bu süreç çok ağır geçmesine rağmen beni hastaneye yatırmadı ve bana verdiği örnekte şu oldu; bugün x hastanede ohss nedeniyle bir bayan öldü. psikolojimin nasıl içine ettiğini anlatmama gerek yok sanırım eve geldiğimizde eşimden ailemden helallik ister oldum. tam iyileştim ve olsun moralimi bozsa da gidip transfer için başlayalım dedik hoooop mustafa bey kendine yer açmış ve gitmiş. çook sinirlenmeme üzülmeme rağmen her şerde bir hayır vardır diyip yerine memorialden gelen Ayşe hanıma randevu aldık. Ayşe hanım konuşmasıyla herşeyi tek tek anlatmasıyla o kadar çok rahatlattı ki beni anlatamam. bence bi Ayşe Karahasanoğlu'na da gidip görün derim. şuan iki tane pofuduk içimde umarım tutunmuşlardır. sonucumu 11 şubat c.tesi alacağım. tutmasa bile hiç üzülmeyeceğim çünkü doktorum çok iyi. azarlamıyor,benle görüşüyor yazışıyor çok fazla bekletmiyor, değer veriyor, detaylı bir şekilde herşeyi anlatıyor bende sayesinde bilgi sahibi oluyorum :)