- Konu Sahibi Mavikelebek0134
-
Muayene iyi geçti. Septum tamamen alınmış ama sağda solda çıkıntılar var dedi. Rütuş önerdi. Ofis histereskopisini kaldırmış, hasta masaya yatmışken tüm sorunlarına bakıyorum, bir de ofiste hasta çok acı çekiyor, ben bunu istemiyorum dedi. Yani 2500₺ olan ofis histeroskopisi yok artık. Onun yerine büyük vakalarda Acıbadem 7.500₺+KDV, benimki gibi rütuş gerekecek olan vakalar için Dora hastanesi 5.500₺ imiş. Ben bikaç ay bu şekilde deneme yoluna girdim. Kendimce ekrandan anladığım kadarıyla çok gerekli görmedim. Mustafa hoca da bir nevi öyle buldu ama işi sağlama almak istediğinden tekrar operasyon önerdi gibi geldi bana ama fiyatlar çok. Rabbim daha fazla bekletmez, tez zamanda sağlıklı bir evlada kavuşturur inşaAllah, tüm isteyenleri de.
A ankr_25 cnm parasında değilim ama histeroskopiye 3.500 tl verdim bir sorunum olsa 3 katını vereyım hiç mühim değil... ama rahmi normla olan bir hastanın histeroskopi olması hiç etik değil... o parayla 3 defa aşılama yaptırabılırdım yada üzerine biraz daha ekleyip tüp bebekte olabılırıdm... şimdi para biriktirmeye çalısıyoruz tedavi için... tabi kısmetım de yoksa tüp yada aşılamada çare olmaz...ama ne bileyim böylesi hem zaman hem de maddi kayıp
Muayene iyi geçti. Septum tamamen alınmış ama sağda solda çıkıntılar var dedi. Rütuş önerdi. Ofis histereskopisini kaldırmış, hasta masaya yatmışken tüm sorunlarına bakıyorum, bir de ofiste hasta çok acı çekiyor, ben bunu istemiyorum dedi. Yani 2500₺ olan ofis histeroskopisi yok artık. Onun yerine büyük vakalarda Acıbadem 7.500₺+KDV, benimki gibi rütuş gerekecek olan vakalar için Dora hastanesi 5.500₺ imiş. Ben bikaç ay bu şekilde deneme yoluna girdim. Kendimce ekrandan anladığım kadarıyla çok gerekli görmedim. Mustafa hoca da bir nevi öyle buldu ama işi sağlama almak istediğinden tekrar operasyon önerdi gibi geldi bana ama fiyatlar çok. Rabbim daha fazla bekletmez, tez zamanda sağlıklı bir evlada kavuşturur inşaAllah, tüm isteyenleri de.
cnm iğnelı tedavi eğer ilerde tüp bebek için rapor çıkaracaksan muhakkak gerekıyor ama rapor çıkarmam diyorsan klomen ile de aşılama olabılırsın... iğnelıde tutma ihtimali biraz daha fazla ... sen doktoruna danış istersen o ne derse öyle olsun...Canım mutlaka rahmi genişletmiştir yaaa, histereskopi gerekmiştir yani, bazen bende de tekrar hsg çekilme isteği olmuyor değil ama kendi rutin kontrollere gittiğim doktorum bile basit bir işlem, hallolmuştur tekrar hsg ye gerek yok deyince bıraktım peşini.
Aşılama için iğneli tedaviye kesin gerek var mı yaa ? Bu seferde çok yumurta gelişirse iptal oluyor diye biliyorum? Bende zaten yumurtlama problemi pek olmuyordu ben niye klomen tedavisi görüyorum onu bile anlamadımOff yaa çok karışık işler ...
cnm bizim zamanımızda yane mustafa hoca medıpoldeyken 3.500 tl ödedik şimdi 7.500 ti histerokpimerhaba septum ameliyatınızda hem hısteroskopi hem de laparoskopi mi yapıldı?
yoksa sadaece hısteroskopimi bir de ne kadar ücret ödediniz?
cnm bizim zamanımızda yane mustafa hoca medıpoldeyken 3.500 tl ödedik şimdi 7.500 ti histerokpi
cnm çok geçmiş olsun Rabbim inş şifasını verirben operator doktorumun tavsıyesıyle prof.dr. suleyman akhan'a gittim.
daha önceki doktorlar cıft rahım demıstı emar ıstedı ve uterus septum cıktı hem laporoskıpı hemde hıstereskopı ile ameliyat yapacak ve tüm septumu almıyor rahım yetmezlıgı oldugu ıcın engel olan kısmı yapıyor.
hocaya baya baya guvenıyorum ve cok guzel yorumlar duydum hıcbır kotu yorum yok 8-10 bın tl cıvarı ama ıkı amelıyat sayılır daha ıyısı varmı dıye bu forumdayım mustafa beyle ılgılı guzel yorumda var kotu yorum yapanda fıyatlarda yaklasık aynı sanırım kararsızım bende 2 3 kere amelıyat olmak ıstemıyorum laparoskopı amelıyatıda yapıyokı o anda bı durum oldugunda mudahale edıyor . rahım yetmezlıgınde dolayı 2-3 yıldır komple septumu almıyolarmıs cok mantıklı acıklamalar yaptı onumuzdekı ay karar verıcem .
Zeynep kamilde bir doktor laparoskopili histereskopi yaptı ama hem septumu hem de tüplerimi görememiş, bunu söyleyenin doç. olması inanılır gibi değil.merhaba septum ameliyatınızda hem hısteroskopi hem de laparoskopi mi yapıldı?
yoksa sadaece hısteroskopimi bir de ne kadar ücret ödediniz?
Madem septumun hepsini almayacak neden laparoskopi yapıyor ki. Laparoskopi, septumu alttan yani histereskopi ile alırken çok ilerleyip Rahmi delmemek için kullanılan, yada tüplerle alakalı bir sorun da var sa yapılan birşey. Tabi ki doktorlardan daha iyi bilecek değiliz ama ben çok araştırdım. Tek seferde olup kurtulayım dedim ve laparoskopi istedim. Brüksel tıp merkezindeki Prof. Yücel Karaman laparoskopiye gerek yok acemiler daha çok onu kullanıyor dedi. Mustafa bey de gerek görmedi. Laparoskopinin hem iyileşme süresi zor hem daha külfetli hem de ilerde sezeryan Doğum zorunluluğu varmış.ben operator doktorumun tavsıyesıyle prof.dr. suleyman akhan'a gittim.
daha önceki doktorlar cıft rahım demıstı emar ıstedı ve uterus septum cıktı hem laporoskıpı hemde hıstereskopı ile ameliyat yapacak ve tüm septumu almıyor rahım yetmezlıgı oldugu ıcın engel olan kısmı yapıyor.
hocaya baya baya guvenıyorum ve cok guzel yorumlar duydum hıcbır kotu yorum yok 8-10 bın tl cıvarı ama ıkı amelıyat sayılır daha ıyısı varmı dıye bu forumdayım mustafa beyle ılgılı guzel yorumda var kotu yorum yapanda fıyatlarda yaklasık aynı sanırım kararsızım bende 2 3 kere amelıyat olmak ıstemıyorum laparoskopı amelıyatıda yapıyokı o anda bı durum oldugunda mudahale edıyor . rahım yetmezlıgınde dolayı 2-3 yıldır komple septumu almıyolarmıs cok mantıklı acıklamalar yaptı onumuzdekı ay karar verıcem .
Canım senin rahim filmin normal miydi ? Az çok sende anlayabilirsin aslında şekil bozukluğu olup olmadığını. Aşağıya netten bulduğum normal bir rahim filmini koyuyorum. Mesela benimki bu şekilde değildi kenarlardan ve üstten basıktı alan gerçekten biraz dardı ve görüntü bembeyaz değil alacalıydı. Bu da yer yer kalınlaşma olduğunu da gösteriyordu polip sanmışlardı ama değilmiş, kalınlaşmaları da temizledim demişti...A ankr_25 cnm parasında değilim ama histeroskopiye 3.500 tl verdim bir sorunum olsa 3 katını vereyım hiç mühim değil... ama rahmi normla olan bir hastanın histeroskopi olması hiç etik değil... o parayla 3 defa aşılama yaptırabılırdım yada üzerine biraz daha ekleyip tüp bebekte olabılırıdm... şimdi para biriktirmeye çalısıyoruz tedavi için... tabi kısmetım de yoksa tüp yada aşılamada çare olmaz...ama ne bileyim böylesi hem zaman hem de maddi kayıp
cnm buna çok benziyor sadece şu ince boru gibi olan alan var yaaa bende çok az genişlik vardı yane dardı bu kadar açık değildi . Bir ip gibi incecikti ... Mustafa hoca rahim ağzın genişliğin çok dar bu şekılde hamile kalman senı zorlar ama imkansız diyemem... hamile kalsanda normal doğum imkansız olur demişti. o alanı genişletti biraz en son gösterdiği yane düzelttikten sonra gösterdiği resim böyleydi aynı. En son kontrolumde mükemmel görünüyor hatta adetlıyken gittim ben böyle doğru ölçüm alamazdım ama senın rahmin adetlıyken bile mükemmel görünüyor dedi yüzü gülümsüyordu :))) belkıde acele edıyoruz histerokopi vesiıle olacak ama sabredemıyoruz kı :))Canım senin rahim filmin normal miydi ? Az çok sende anlayabilirsin aslında şekil bozukluğu olup olmadığını. Aşağıya netten bulduğum normal bir rahim filmini koyuyorum. Mesela benimki bu şekilde değildi kenarlardan ve üstten basıktı alan gerçekten biraz dardı ve görüntü bembeyaz değil alacalıydı. Bu da yer yer kalınlaşma olduğunu da gösteriyordu polip sanmışlardı ama değilmiş, kalınlaşmaları da temizledim demişti...
Eki Görüntüle 1946770
cnm bende Mustafa Hocanın hastasıyım ama ikinci histeroskopi olman için başka bir doktorunda tavsiyesini al muhakkak. tüp bebek yada aşılama oldunuzmu? Bülent tıraş hocada çok iyi benım kuzenımde pkoluydu ve ilk denemede hamile kaldı aklında bulunsun...Merhaba bayanlar bende mustafa hocayla ilgili bir topik görünce kendi düşüncelerimi yazmak istedim. Açıkçası çok kararsızım sizlerin de görüşlerini almak istedim. 4 bucuk yillik evliyim
Bende haziran ayında medipolde histeroskopi oldum. Ameliyat sonrasi gittigimde pko olduğum için sadece metformin önerdi yumurtamama yardımcı olsn diye. Ve herşeyin süper olduğunu 4-5 ay içinde hamile kalirsin dedi. Ancak 7 ay gecince bu ay yeni yerine gittik esimle. Muaynede yine birşey demedi ne düşünüyorsunuz deyince tüp bebek dedik artik beklemek cok zor vs bence tekrar histeroskopi dedi ve bildiğiniz gibi 7500 fiyat çektiler. Etrafımdaki herkes para tuzağı madem herşey yolundaydı suan neden tekrar histeroskopi diyor vs içinden çıkılmaz bi durum aldık. Bende gerçekten mustafa hocanin alanında uzman olduğunu bilerek tereddütsüz girdim ameliyata. Ama herşey yolunda vs dedikten sonra şimdiki kontrolde nerden çıktı bidaha ki histeroskopi? Çok uzun yazdım k bkmayn görüşlerinizi bekliyorum kızlar
Merhaba bayanlar bende mustafa hocayla ilgili bir topik görünce kendi düşüncelerimi yazmak istedim. Açıkçası çok kararsızım sizlerin de görüşlerini almak istedim. 4 bucuk yillik evliyim
Bende haziran ayında medipolde histeroskopi oldum. Ameliyat sonrasi gittigimde pko olduğum için sadece metformin önerdi yumurtamama yardımcı olsn diye. Ve herşeyin süper olduğunu 4-5 ay içinde hamile kalirsin dedi. Ancak 7 ay gecince bu ay yeni yerine gittik esimle. Muaynede yine birşey demedi ne düşünüyorsunuz deyince tüp bebek dedik artik beklemek cok zor vs bence tekrar histeroskopi dedi ve bildiğiniz gibi 7500 fiyat çektiler. Etrafımdaki herkes para tuzağı madem herşey yolundaydı suan neden tekrar histeroskopi diyor vs içinden çıkılmaz bi durum aldık. Bende gerçekten mustafa hocanin alanında uzman olduğunu bilerek tereddütsüz girdim ameliyata. Ama herşey yolunda vs dedikten sonra şimdiki kontrolde nerden çıktı bidaha ki histeroskopi? Çok uzun yazdım k bkmayn görüşlerinizi bekliyorum kızlar
Canım valla bana 10 üzerinden 9 vermişti biliyorsun rahimin son durumuna göre puan veriyor. ben hamile kalan herkesin rahiminin 10 luk olduğunu düşünmüyorum. Tanıdığım biri portakal büyüklüğünde kist ile hamile kaldı doğum sırasında kisti de aldılar. O yüzden ben senin yerinde olsam tekrar hsg çektirip ameliyat sonrasında rahim durumuna bakıp başka doktorlardan da fikir alırdım. Tüp bebek bile 6000 TL + ilaçlar. Histereskopinin fiyatı tüp bebekten bile fazla neredeyse insanın aklı karışıyor şüpheye düşüyor. Bende önümüzdeki ay mesaj atınca tekrar histereskopi derse sana da önerdiğim gibi tekrar hsg çekilip Bülent Tıraş tan da fikir almayı düşünüyorum.Ordada kafamiz karıştı. Ben hocam direk tüp bebek yapalım dediğimde onu senin yerine ben düşünüyorum dedi. Nasıl yani falan oldum. Tutmaz tutsada düşük yaşarsın belki tuplerine tutunur Allah korusun tüpü almak zorunda kalırız falan dedi. Sonrada ekledi. Bu mustafa acet tarzı. Başka bi doktora gitsen sana başka şeyler dicek bana göre hamile kalmak icin en önemli nokta rahimdeki şekil bozuklukları dedi. Belkide doğru çünkü yabana atılıcak sonuçları yok değil. Ben ztn basarılı olmadığını dusumuyorum. Sadece bu klinikten sonra para için mi acaba demedim değil. Insanda o kadar para veriyorum sonuçta diyor yani. Üstüne o kadar sıra bekle vs iyi bir hizmet almak istiyor. Ben tam anlamıyla neden olduğumu anlamadim ki. Bana dedigi çocuk duser tm eyvallah.hadi birinci de ameliyatta belki 2.gerekir deseydi gene şüpheye maal vermicektim.
Canım valla bana 10 üzerinden 9 vermişti biliyorsun rahimin son durumuna göre puan veriyor. ben hamile kalan herkesin rahiminin 10 luk olduğunu düşünmüyorum. Tanıdığım biri portakal büyüklüğünde kist ile hamile kaldı doğum sırasında kisti de aldılar. O yüzden ben senin yerinde olsam tekrar hsg çektirip ameliyat sonrasında rahim durumuna bakıp başka doktorlardan da fikir alırdım. Tüp bebek bile 6000 TL + ilaçlar. Histereskopinin fiyatı tüp bebekten bile fazla neredeyse insanın aklı karışıyor şüpheye düşüyor. Bende önümüzdeki ay mesaj atınca tekrar histereskopi derse sana da önerdiğim gibi tekrar hsg çekilip Bülent Tıraş tan da fikir almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?