- Konu Sahibi Mavikelebek0134
-
Ben 14 ay once histereskopu olmustum Mustafa Acet'e ancak cok pisman oldum.
Bir anda bu kadar fiyat artisi olur mu ?
Biz ona guvenerek bir yola ciktik ve tedavim yarim kaldi. Cok uzgünüm.
Bu sitemimi belirtmek icin mesaj attim bana yazdigi cevap sok ediciydi.
Bir disci 50 tlye dis ceker digeri 500 tlye, size uygun gelmiyorsa baska bir yere gidin dedi ve ust uste mesaj gonderdi.
Hic profesyonelce bulmadim. Şimdi 2 aydir hangi doktora gidecegimi düşünüyorum.
Merhabalar, siz tüp bebek tedavisine mi başlamıştınız ?
Ben zaten Mustafa Bey in profesyonel düşünen biri olduğunu düşünmüyorum, öyle olsa gittiğimizde 5 saat sıra beklemeyiz. Daha profesyonel yerlerde kritik noktalarda kritik doktorlar devreye girer mesela ilk muayene, yumurta toplama, transfer işlemi gibi kısımlarda. Onun dışında yumurta takibini vs. yanında çalıştırdığı yine çok iyi hekimler yapar. Ama Mustafa Bey in böyle profesyonel bir ortamı da yok. Hatta eski hastanesinden 'eşin yanında çalışmasın, profesyonelce değil' dedikleri için ayrıldı bunu da kendisi açıkladı. Her zaman profesyonel düşünmek iyidir diyemem tabi hatta Mustafa Bey in sevilmesinin nedeni de budur belki herkes 'abim gibi' diyerek tercih ediyor.
Bence Bülent Tıraş ı araştırabilirsiniz. Çok ilgili bir doktormuş. Benim iş yerinden arkadaşımın abisi ve eşi ona gidiyor. İki defa onda denediler olmadı. Bizzat kendisi aradı bilgi verdi 3. den para almayacağım dedi ve şuan 3. deniyorlar...
Bana histeroskopuden sonra yaptigi muayenede rahmin 10 üzerinden 8 olmus. Bu sekilde gebelik olur mu bisey diyemem, birkac ay bekleyelim olmazsa ofis histeroskopi yaparız dedi. Ancak öğretmen oldugum için tatili bekledim ve ne yazikki medipolden ayrildi.
Belkide hayirlisi oldu. Cunku en son muayenede 6 saat bekledim. Odaya aldiktan 45 dk sonra geldi ve 5 dklik bir aciklama yaptı. Hala rahmimdeki sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadim.
Ayrica sitem mesajimi yolladigimda, biz bu sorunu yaşadık tedavimiz yarım kaldi inşallah siz hic bir zaman boyle bir sorun yasamazsiniz demistim bana beddua ediyormus gibi yazmissiniz demis.
Yani cok ilgincti gercekten. Cok cok pisman oldum.
1 yilim bosuna gitti belkide baska bir doktorda simdiye kadar tam bir sonuc alinir ve tup bebek ya da asilama bir seye karar verebilirdik.
Bulent Tras'i duydum ama fiyatlari çok yuksek galiba.
Bir arkadaşım Bahcelievler Medical Park'ta Ali Ihsan Gonenc'i önerdi.
Cok kararsizim, bakalim ne olacak
Bana da aynı şeyleri söyledi histereskopi sonrası. Tabi sonuç sıfır. Sonrasında birçok doktorla görüştüm. Histereskopi oldum diyince hemen Mustafa Acet mi dediler. Herkes biliyor artık. Ve işin tuhafı size niçin yapmış dediler. Hiç gerek yokmuş anlam veremedik dedi hepsi.Merhaba bayanlar bende mustafa hocayla ilgili bir topik görünce kendi düşüncelerimi yazmak istedim. Açıkçası çok kararsızım sizlerin de görüşlerini almak istedim. 4 bucuk yillik evliyim
Bende haziran ayında medipolde histeroskopi oldum. Ameliyat sonrasi gittigimde pko olduğum için sadece metformin önerdi yumurtamama yardımcı olsn diye. Ve herşeyin süper olduğunu 4-5 ay içinde hamile kalirsin dedi. Ancak 7 ay gecince bu ay yeni yerine gittik esimle. Muaynede yine birşey demedi ne düşünüyorsunuz deyince tüp bebek dedik artik beklemek cok zor vs bence tekrar histeroskopi dedi ve bildiğiniz gibi 7500 fiyat çektiler. Etrafımdaki herkes para tuzağı madem herşey yolundaydı suan neden tekrar histeroskopi diyor vs içinden çıkılmaz bi durum aldık. Bende gerçekten mustafa hocanin alanında uzman olduğunu bilerek tereddütsüz girdim ameliyata. Ama herşey yolunda vs dedikten sonra şimdiki kontrolde nerden çıktı bidaha ki histeroskopi? Çok uzun yazdım k bkmayn görüşlerinizi bekliyorum kızlar
Yazılanları okudukça inanamıyorum. Uzun zamandır Mustafa beyle ilgili yazılanlara bakmamıştım. Ne kadar çok kişi mağdur olmuşBen 14 ay once histereskopu olmustum Mustafa Acet'e ancak cok pisman oldum.
Bir anda bu kadar fiyat artisi olur mu ?
Biz ona guvenerek bir yola ciktik ve tedavim yarim kaldi. Cok uzgünüm.
Bu sitemimi belirtmek icin mesaj attim bana yazdigi cevap sok ediciydi.
Bir disci 50 tlye dis ceker digeri 500 tlye, size uygun gelmiyorsa baska bir yere gidin dedi ve ust uste mesaj gonderdi.
Hic profesyonelce bulmadim. Şimdi 2 aydir hangi doktora gidecegimi düşünüyorum.
Yazılanları okudukça inanamıyorum. Uzun zamandır Mustafa beyle ilgili yazılanlara bakmamıştım. Ne kadar çok kişi mağdur olmuş
Bu yapılmaz gerçekten. Zaten çok zor süreçlerden geçiyoruz. İnanılacak gibi değil bu tutumlar. Geçmiş olsun arkadaşım. Ben yol yakınken dönmüşüm. Taşınma nedeniyle Mustafa beye devam edememiştim. İyi ki de etmemişim. Umarım gönlünce bir doktor bulursun.
Raporlu mu 6000 bin tüp bebek?Sağlık olsun, nasip değilmiş artik ne diyelim. Ben karalamak icin soylemiyorum bunlar yasadigim seylerdi belki benim sanssizligim ama uzucu oldu inşallah baska kimse hayal kirikligina ugramaz.
Bugün medical park Bahçelievler'deb fiyat bilgisi aldım.
Tup bebek 6000 tl
Aşılama 1500 tl dediler.
Oncelikle asilama denemeyi düşünüyorum.
Raporlu mu 6000 bin tüp bebek?
Ben de bezmi alem de yaptırıyorum aşılamayı. İlaçlar hariç 560 tl
Tüp bebek de raporlu 3500 falan
Öyleyse orası da uygunmuş. Bezmi alemde ona yakın bir şey zaten raporsuz. Doktorum Müşerref Banu hanım. Çok tatlı bir doktor. Yeni başladım ben oraya.Hayir raporsuz. Biz Ağustos'ta 3. Yilimizi dolduracagiz o yuzden su aralar rapor alamayiz.
Bezmi alemde doktorunuz kim ?
Bana da aynı şeyleri söyledi histereskopi sonrası. Tabi sonuç sıfır. Sonrasında birçok doktorla görüştüm. Histereskopi oldum diyince hemen Mustafa Acet mi dediler. Herkes biliyor artık. Ve işin tuhafı size niçin yapmış dediler. Hiç gerek yokmuş anlam veremedik dedi hepsi.
Histereskopi sonrası gebe kalan da var tabi ki ama gereksiz yere neden yapılsın ki. Her gidenin mi rahminin şekli bozuk yamuk? Şimdiki aklım olsa yaptırmazdım iyice araştırmadan. Ne kadar zor koşullarda yaptırdık oysa. fiyatların bu kadar artması bana samimi gelmiyor ve kafamdaki soru işaretlerini arttırıyor açıkçası. Bu kadar olmaz ya.
Ben eşimi dinlemedim. Eşim söyledi aslında. Bana güven vermedi hiç dedi. Evet dediğin o kadar doğru ki insanın önünü kesiyor. Diğer doktorların söyleyeceklerini söyleyip kafa karıştırıyor. Bu şekilde tüp de yapsan tutmaz vs.Aynen öyle. Benimde birlikte başladığım 2 arkadaşım var hatta bitanesinin 5 yaşında bir kizi var 2.si olmuyor. Aynı şekilde onlarda histeroskopi oldu ve sonuç yok. Muhakkak ki sonuç alanlarda olmustur ben kotu bi doktor demiyorum ama bi anda bu kadar çıta yükseltince insan para içinmi diye düşünmüyor değil. Medipoldeyken yine böyle gelmiyordu. Birde benim öyle bir önümü kesti ki. Baska doktora gitsen sana histereskopi ne alaka dicek diyor ordada insanin kafasi karisiyor.önce 4-5 ayda bana hamile haberini yazarsın herşey süper demişti kaldıki histeroskopi öncesi asilama yapicaktı pko dolayı. Ameliyat sonrasi hiç gerek bile yok dogal diyen şimdi 7-8 ay geçti tekrar histeroskopi tüp bebekle bile düşer diyor. Hadi deseydiki 2.histeroskopi gerekebilir onada eyvallah. Ben o kadar para bayıcam ama doğru düzgün bi açıklama vs bişi yok karşılığında. Çünkü neden el mahkum.biliyorlarki insanlar çocuk için bileziklerine kadsr herşeyi satıyorlar. Ztn bana geliyorsa bunu ödemeyi göze almıştır diyorlar. Bilmiyorum ya allah eğer öyle ise çıkartır zaten.
Bana histeroskopuden sonra yaptigi muayenede rahmin 10 üzerinden 8 olmus. Bu sekilde gebelik olur mu bisey diyemem, birkac ay bekleyelim olmazsa ofis histeroskopi yaparız dedi. Ancak öğretmen oldugum için tatili bekledim ve ne yazikki medipolden ayrildi.
Belkide hayirlisi oldu. Cunku en son muayenede 6 saat bekledim. Odaya aldiktan 45 dk sonra geldi ve 5 dklik bir aciklama yaptı. Hala rahmimdeki sorunun ne olduğunu tam olarak anlayamadim.
Ayrica sitem mesajimi yolladigimda, biz bu sorunu yaşadık tedavimiz yarım kaldi inşallah siz hic bir zaman boyle bir sorun yasamazsiniz demistim bana beddua ediyormus gibi yazmissiniz demis.
Yani cok ilgincti gercekten. Cok cok pisman oldum.
1 yilim bosuna gitti belkide baska bir doktorda simdiye kadar tam bir sonuc alinir ve tup bebek ya da asilama bir seye karar verebilirdik.
Bulent Tras'i duydum ama fiyatlari çok yuksek galiba.
Bir arkadaşım Bahcelievler Medical Park'ta Ali Ihsan Gonenc'i önerdi.
Cok kararsizim, bakalim ne olacak
Ben eşimi dinlemedim. Eşim söyledi aslında. Bana güven vermedi hiç dedi. Evet dediğin o kadar doğru ki insanın önünü kesiyor. Diğer doktorların söyleyeceklerini söyleyip kafa karıştırıyor. Bu şekilde tüp de yapsan tutmaz vs.
Es geçilemez bir başarısı olabilir. Ama sayı arttıkça hamile kalan olduğu gibi hamile kalamayan kişi de çok fazla. Kalanların birçoğu da tüp bebek sonrası. Neyse eğer gerçekten gereksiz yere işlem yaptıysa ben hakkımı helal etmiyorum. Şimdiki doktorum niye yapmış sana histereskopi diyor. Şaşkın. O da istese yapabilir oysaki. İşin ucunda para var sonuçta.
bezmi aleme gidiyorum şu an.Aynen katılıyorum suan siz hangi doktotra gidiyorsunuz
bezmi aleme gidiyorum şu an.
Hayırlısı olsun Can'ım. Şuan Müşerref Banu var Nilay hanımın yerine. Çok tatlı bir kadın. Valla yıllarca özele para döktük. Gezmediğim dr kalmadı. Burası daha uygun birçok yere göre. İnfertilite için ayrı yer yapmaları da iyi olmuş. Şimdilik memnunum. Amacım rapor Zaten. Sen nereye gidiyorsun şimdiBende geçen sene orada asilama yaptırmıştım. Ramazan dansuk vardı bölüm başkani direk asilama demişti benim için. Nilay güler karacaydi yanlış hatırlamıyorsam ona yönlendirmisti. Nasip değilmis
Hayırlısı olsun Can'ım. Şuan Müşerref Banu var Nilay hanımın yerine. Çok tatlı bir kadın. Valla yıllarca özele para döktük. Gezmediğim dr kalmadı. Burası daha uygun birçok yere göre. İnfertilite için ayrı yer yapmaları da iyi olmuş. Şimdilik memnunum. Amacım rapor Zaten. Sen nereye gidiyorsun şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?