Merhaba arkadaşlar, bende geçenlerde gittim Mustafa beye.Bendeki sorun düşük olması
7 kez düşük yaşadım ve maalesef net bir neden bulunamadı.Sağlıksız oldukları için bu şekilde sonuçlandığı düşünülüyor.Kendiliğinden de oluşuyor gebelik.Çok doktora gittik, bir çok test yapıldı.PGT öneriyorlar hep, denedimde.Kromozomlarımız normal olsada rastlantısal bir anomali oluşuyor olabilir dediler bebeklerde.
En son Mustafa beyi duyduk ve gitmeye karar verdik.Muayane oldum, sonuçlarıma baktı.Sen şuana gördüğüm en zor 2. Vakasın dedi.Benden başkası düzeltemez dedi.Rahim şekliyle alakalı durumu düzeltecekmiş, bir kerede de düzelmeyebilir dedi.Açıkçası çok şaşırdık.O kadar doktora gözüktüm ve bir problem yok dediler.Hatta daha önce düşüklerimden dolayı (bir sorun varmı Rahimde) diye histeroskopi oldum.Dr Ulun bey yapmıştı üstelik.Bir sorun yok rahiminde.Sadece kürtajlardan dolayı yapışıklık var çok az, onu temizledim demişti.Öncesinde ve sonrasında da Çok fazla doktora gittim, rahimden kaynaklı bir durum yok dediler.Mustafa bey tersini savunuyor.Hamile kalırsam yine aynısı olurmuş o düzeltmezse
Açıkçası kafam çok karışık,güvenemiyorum tam anlamıyla. Buradaki yorumları okuyuncada iyice karıştım