Acetto klinik - Dr. Mustafa ACET

cnm çok tesekkur ederım bende okuyacagım bu ayeti :) sen ne zaman histeroskopi olmuştun :)
5ekimde olmuştum. 21aralıkta kontrole gittim. Rahmim ancak kendine gelebilmişti. Mustafa bey bir kez daha histereskopi ile rötüş yapmayı önerdi ama bir süre böyle denemek istedim. Çok şükür Rabbim bekletmedi. İnşaAllah sağlıklı bir şekilde devam eder

Kızlar sonuçlarımı aldım. Beta HCG 339,55 çıkmış. Ama hep bi endişe halindeyim. Daha önce düşük yaptığım için olsa gerek çok korkuyorum.
Hem kendim hem de sizin için çok dua ediyorum. Rabbim inşaAllah hepimizi sevindirsin. Sizde dualarınızı eksik etmeyin nolur

Maşallah çok güzel :) korkmana gerek yok canım Mustafa Bey in dediği gibi çocuk odasını büyüttü o İnşallah çocuğun sağ salim kucağında olacak pozitif düşün. İnşallah darısı da bizim başımıza

Âmin inşaAllah. Bu sayfa hamişlerle dolu olsun inşaAllah

Merhaba arkadaşlar, bende geçenlerde gittim Mustafa beye.Bendeki sorun düşük olması 7 kez düşük yaşadım ve maalesef net bir neden bulunamadı.Sağlıksız oldukları için bu şekilde sonuçlandığı düşünülüyor.Kendiliğinden de oluşuyor gebelik.Çok doktora gittik, bir çok test yapıldı.PGT öneriyorlar hep, denedimde.Kromozomlarımız normal olsada rastlantısal bir anomali oluşuyor olabilir dediler bebeklerde.
En son Mustafa beyi duyduk ve gitmeye karar verdik.Muayane oldum, sonuçlarıma baktı.Sen şuana gördüğüm en zor 2. Vakasın dedi.Benden başkası düzeltemez dedi.Rahim şekliyle alakalı durumu düzeltecekmiş, bir kerede de düzelmeyebilir dedi.Açıkçası çok şaşırdık.O kadar doktora gözüktüm ve bir problem yok dediler.Hatta daha önce düşüklerimden dolayı (bir sorun varmı Rahimde) diye histeroskopi oldum.Dr Ulun bey yapmıştı üstelik.Bir sorun yok rahiminde.Sadece kürtajlardan dolayı yapışıklık var çok az, onu temizledim demişti.Öncesinde ve sonrasında da Çok fazla doktora gittim, rahimden kaynaklı bir durum yok dediler.Mustafa bey tersini savunuyor.Hamile kalırsam yine aynısı olurmuş o düzeltmezse
Açıkçası kafam çok karışık,güvenemiyorum tam anlamıyla. Buradaki yorumları okuyuncada iyice karıştım

Offf. Canım çok geçmiş olsun, kayıplarına çok üzüldüm. Rabbim bir daha acı göstermeden evladına kavuştursun.
Bana da bir çok doktor farklı şeyler söyledi. Gerek yok ameliyata bu şekilde hamile kal diyen, çift rahim diyen, polip var diyen, laparoskopi yapıp tüplerini göremedim diyen... Septum vardı bende ve 4 kez ameliyat geçirdim ve 1 düşük geçirdim. Sonra Mustafa beye gittim 2seferde hallederim dedi. Tek ameliyat sonunda ultrason görüntüsü şaşırtıcıydı. 2.için rötuş önerdi ama sen bilirsin bu şekilde de devam etmek istersen dedi. 2.yi olmadım şimdi 4 haftalık hamileyim. Rabbim inşaAllah devamını getirir. Sen bilirsin demeseydi 2.yi olurdum. Şuan güvendiğim tek doktor o.

Amin canım, teşekkür ederim. Rabbim seninkinide tamamına erdirsin, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah..Senin adına çok sevindim..
İnsan yaşadıklarından sonra her doktora güvenemiyor maalesef olumlu sonuç alman çok güzel. Bizede nasip olur inş..

merhabalar bende ara
arastırma yapıyorum bu konuda bende de rahımde perde var uzman bıldıgın hangı doktorlar var acaba suan arastırma surecındeyım isim verebılırsenız cok mutlu olurum

Merhaba canım, zor şeyler yaşamışsın Allah kolaylık versin Bende arada git geller yaşıyorum Mustafa Bey hakkında ama bazıları için gerçekten çare rahim şeklinin düzeltilmesi bence. Son örnekte Mavikelebek0134 arkadaşımız gibi, rahim iyileşme sürecinden sonra hemen hamile kalan bayağı kişi var. Ama herkeste öyle olmuyor demek ki, mesela ben histereskopi olalı 5 ay oldu hala hamile kalamadım. Demek ki bendeki tek sorun rahimin şekli değilmiş :/ Ama sen hamile kalabilmişsin, ben senin yerinde olsam Mustafa Bey i tercih ederdim muhtemelen...

merhabalar bende ara

arastırma yapıyorum bu konuda bende de rahımde perde var uzman bıldıgın hangı doktorlar var acaba suan arastırma surecındeyım isim verebılırsenız cok mutlu olurum

Canım ben araştırma yapmadım direkt Mustafa Bey de histereskopi oldum. Çok inandım 2 günde karar verdim. Sonrasında bir gelişme olmadı arada gitgeller yaşadım, yaşıyorum. Ama ameliyattan hemen sonra hamile kalanları görünce demek ki Mustafa Bey haklı diyorum. Dolayısıyla araştırma yapmadığım böyle hassas bir konuda isim vermem yanlış olur, seni yanıltmak istemem. Mustafa Bey i neden tercih etmiyorsun ??

F findikk H honeytea kızlar eğer sorununz rahim şekliyse tercihinixz Mustafa Acet olmalı bende 19 eylülde histeroskopi oldum ve hala gebe kalamadım ama rahim şeklınde problem olan birçok kişi histeroskopiden sonra hamile kalıyor ... Ben Mustafa hocaya güvenıyorum tek anlamadığım nokta herkese neden histeroskopi yapıyor ? kendi adıma konusayım bende o kadar doktora gittim tüm doktorlar rahim şeklınde gayaet iyi demişti. Ama Mustafa hoca darlık var dedı aynı gün histeroskopi oldum düşünmedım bıle hala gebe değılım ama bu arada bende haşimeto hastalığı çıktı gebelıgı etkılyırmuş şimdi o nedenle tedavi görüyorum Rabbim inş fazla bekletmez hiçbirimizi A ankr_25
F findikk arkadasım 7 düşük yaşamışsın çok geçmiş olsun yane 7 defa kürtaj bence rahim şeklınde bir sorun olma ihtimalı yüksek Mustafa Hocaya görünmende fayda var

cnm tebrik ederım değerın gayet iyi :)) Rabbimden tek dileğim hiçbir kulunu bununla sınamasın gerçekten çok zor sınav ... bizede nasip olur inş...

Canım o çok engelleyici bir şey değildi sanırım ? Tedavi sürecinde gebelik çalışmalarını durdurmadınız değil mi ? İnşallah tedavini olduktan sonra bir an önce gebe kalırsın ...

Mustafa Bey in siz gebe kalırsınız dedikleri hep kalmış, bir önceki 'Medipol hastanesi Mustafa Acet' başlığındaki herkes hamile idi. Hatta ben oradaki yorumlardan sonra karar vermiştim Mustafa Bey e, bize de kalırsınız dedi ama bizde tık yok ben şuan klomen kullanıyorum günde iki kereye çıktık geçen ay günde bir kere kullanmıştım. Bakalım bu ay da olmazsa Mustafa Bey e mesaj atacağım sıradaki adımımız ne olsun diye. Umarım cevap verir çok yoğun galiba yine kendisi

S sinkar ben kendi doktorumda aşılama fiyatı sordum 1000-1500 TL arasında tutuyormuş takip vs. her şey dahil. Fiyat iyi mi? Belki aşılama denerim perşembe kontrolüm var. Konuşacağız doktorumla...

cnm merhaba iki hafta oluyor öğrenelı sabahları aç karnına ve akşamları yatmdana önce bir ilaç kullanıyorum... şubatın 10 da kontrolum var kan tahlılı yapılacak ve boyun ultrasyonuna girecegım , ona göre belkı ilacın dozunu artırılar ... inş değerlerım düşer doktor korunmana gerek yok dedı sadece hamıle olduğunu öğrenır öğrenmez hemen bize gelıyorsun ilacın dozunu artırmamız gerekır dedı düşük olmaması içn ... ömür boyu ilaç kullanmam gerekıyormuş, genetik bir hastalık halamda da var bir kızı var ve daha sonra çocuğu olmadı malesef... benım de bir tane olsun başka hiçbirsey istemıyorum

S sinkar ben kendi doktorumda aşılama fiyatı sordum 1000-1500 TL arasında tutuyormuş takip vs. her şey dahil. Fiyat iyi mi? Belki aşılama denerim perşembe kontrolüm var. Konuşacağız doktorumla...
cnm normal sayılır medipola sordum 900 tl ama ilaçlar hariç dedi... sana tavsiyem aşılama olacaksan iğneli tedavi gör yane iğne ile yumurtanı büyütsünler tutma ihtimali daha fazla ... iğnenın maliyeti 300 tl civariymiş

cnm normal sayılır medipola sordum 900 tl ama ilaçlar hariç dedi... sana tavsiyem aşılama olacaksan iğneli tedavi gör yane iğne ile yumurtanı büyütsünler tutma ihtimali daha fazla ... iğnenın maliyeti 300 tl civariymiş

A ankr_25 cnm parasında değilim ama histeroskopiye 3.500 tl verdim bir sorunum olsa 3 katını vereyım hiç mühim değil... ama rahmi normla olan bir hastanın histeroskopi olması hiç etik değil... o parayla 3 defa aşılama yaptırabılırdım yada üzerine biraz daha ekleyip tüp bebekte olabılırıdm... şimdi para biriktirmeye çalısıyoruz tedavi için... tabi kısmetım de yoksa tüp yada aşılamada çare olmaz...ama ne bileyim böylesi hem zaman hem de maddi kayıp

Öyle konuşma, farkındayım sende benim gibi histereskopi sonrası olmayınca umutsuzluğa kapıldın, hatta bazen kendimi amaçsız hissediyorum, normalde çocuk istemeyen ben, artık yaşım geldi diye çalışmalara başlayan ben, gebelik olmayınca sanki başka ideallerim yokmuş, her şey çocuğa bağlıymış gibi kalakaldım. Evdeki şen şakrak huzur ortamı zamanla tedirgin bekleyişlere bıraktı yerini. Ama ne yapalım her regl dönemi bittikten sonra yeniden umutla bekleyiş başlıyor, her seferinde hüsrana uğramaktan yoruldum. Eşim bu işin üstüne düşme, sen bu kadar üstüne düşersen çocuğumuz olmaz diyor ama kendime laf geçiremiyorum. Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…