Eki Görüntüle 131216 bunlar şu anki saç renklerim bugün bal köpüğü ve koyu kumral aldım ya birini boyuycam yada karıştırıp iki durumda da nasıl renkler çıkacağı hakkında fikir verebilirmisiniz aslında ne renk istediğimi bilmediğim için bu renkleri aldım belki güzel sonuçlar çıkar ne dersiz??bana bi akıl lütfen:26:
Eki Görüntüle 131216 bunlar şu anki saç renklerim bugün bal köpüğü ve koyu kumral aldım ya birini boyuycam yada karıştırıp iki durumda da nasıl renkler çıkacağı hakkında fikir verebilirmisiniz aslında ne renk istediğimi bilmediğim için bu renkleri aldım belki güzel sonuçlar çıkar ne dersiz??bana bi akıl lütfen:26:
bu rengi bende çok sevdim ama sanki sıkıldım biraz o yüzden değişiklik olsn dedim ama ucundan bi tutam bal köpüğü boyadım hiç mi hiç değişmedi neden olabilir sizce
Koyu kumralı çok koyu olsn diye aldım siyahı özlediğim için:)diğerini de beğendiğim için:)evde karar veririm diye aldım ama koyu olursa bi daha bu renge dönmem zor olur sanki
bu rengi bende çok sevdim ama sanki sıkıldım biraz o yüzden değişiklik olsn dedim ama ucundan bi tutam bal köpüğü boyadım hiç mi hiç değişmedi neden olabilir sizce
cnm bal köpüğünün saçında tutunması için saç renginin açılması lazım açmadan boyadığın takdirde ztn şu anki saç renginle aynı ton olur o yüzden değişiklik yapmamıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?