• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acele bi kıl verin arkadaşlar(resimli)

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
$Fotoğraf0072.jpg bunlar şu anki saç renklerim bugün bal köpüğü ve koyu kumral aldım ya birini boyuycam yada karıştırıp iki durumda da nasıl renkler çıkacağı hakkında fikir verebilirmisiniz aslında ne renk istediğimi bilmediğim için bu renkleri aldım belki güzel sonuçlar çıkar ne dersiz??bana bi akıl lütfen:26:

Eklentiler

• $Fotoğraf0068.jpg
    $Fotoğraf0068.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 112
Eki Görüntüle 131216 bunlar şu anki saç renklerim bugün bal köpüğü ve koyu kumral aldım ya birini boyuycam yada karıştırıp iki durumda da nasıl renkler çıkacağı hakkında fikir verebilirmisiniz aslında ne renk istediğimi bilmediğim için bu renkleri aldım belki güzel sonuçlar çıkar ne dersiz??bana bi akıl lütfen:26:

kesinlikle bal köpüğü.. acık renk saç bakımlı gösterir.. bilmiyorum tabi tercih meselesi :) hem ewde boyayacagın için dibi cıkmsada hemen boyaybilirsin :)

Eki Görüntüle 131216 bunlar şu anki saç renklerim bugün bal köpüğü ve koyu kumral aldım ya birini boyuycam yada karıştırıp iki durumda da nasıl renkler çıkacağı hakkında fikir verebilirmisiniz aslında ne renk istediğimi bilmediğim için bu renkleri aldım belki güzel sonuçlar çıkar ne dersiz??bana bi akıl lütfen:26:

valla canım saç rengin çok güzelmiş bence değiştirme derim şuanki saç rengin doğal rengin mi yoksa boyamı boyaysa markası nedir çok güzelmiş

ne renk çıkcanı kestiremem ama şu an ki saç rengn güzlmiş.karışım mı bu da?

şimdiki saçından açık renk istiyorsann bal köpügüne,
baya koyu bi renk istiyorsan koyu kumrala(kahve gibi tutuyo)
ikisini karıştırırsanda bal renginin 2 ton koyusu olur tahminimce..
ben olsam önce bal rengine boyardımmm begenmessen koyu yapma şansın var ama koyuyu açmak daha zor:)

şu anki saçım palette altın parıltılı tofee.. eskiden siyahtı çok özlüyorum o saçlarımı ama bi daha yapmam çok zor çıkıyo.bu rengi 6 aydır kullanıyorum sıkıldım ya açık oldun değişik bi renk olsun yada koyu olsun istiyorum siyah yapmamak için uçlarına bal köpüğünü bi tutam denesem rengi görürüm en azından ama kararsızım???

valla cnm altın parıltılı toffe bence kutu üzerindeki reismden daha güzel tutmuş saçlarında:)bal rengi adı gibi turunculuk var seviyorsan dene güzel o renkte amaaa ben senin yerinde olsammm açıkk kumral yada koyu sarı denerdimm..sonraaa begenmeessen bal rengi yaparsın..şahsen ben aynen bu dedigim gibi yapcam:)açık kumral ve koyu sarıları deniycem bakcam eger begenmessem bal rengi yaparım :)
bennn de siyaha boyadım inan 20 gün geçmeden geri gidip açtırdım sakın boyama koyu renge heleki saç renginden sıkılan birisiysen:)

Son düzenleme:
saçımın bir tutamına bal köpüğünü:44: denedim ama hiç bi değişiklik olmadı ya nedenini bilen var mı??

şu anki rengine bayıldım. modeli de güzel görünüyor.

bu rengi bende çok sevdim ama sanki sıkıldım biraz o yüzden değişiklik olsn dedim ama ucundan bi tutam bal köpüğü boyadım hiç mi hiç değişmedi neden olabilir sizce

40 dakikadan oldu daha bile olmuştur ya başka bi yerde denedim yine hiç değişim olmadı çok ilginç:)neyle karıştırsam tutar acaba

allah allah aslında bal rengi kulandıgın boyadan daha açık bi renk niye öle oldu inan hiç bi fikrim yokk..içine açık saır falanmı katsan belkim işe yarar :S

bilemedim ne yapsam ama aldığım koyu kumralı açmadım onu toffee ile değiştirip bu sefer de aynı renge boyuycam belki onun içine katarım azcık:)

koyu kumralı keisn deiştir cnm çok koyu tutuyoo:)toffte bence çok güzel olmuş gerçekten herkesde bu sonuç çıkmas:)sen yine boya bu renge sonra git kuaöfrde 2 3 paket balyaj attır ince ince çok tatlı durur:)

Koyu kumralı çok koyu olsn diye aldım siyahı özlediğim için:)diğerini de beğendiğim için:)evde karar veririm diye aldım ama koyu olursa bi daha bu renge dönmem zor olur sanki

Koyu kumralı çok koyu olsn diye aldım siyahı özlediğim için:)diğerini de beğendiğim için:)evde karar veririm diye aldım ama koyu olursa bi daha bu renge dönmem zor olur sanki

aman aman cnmmmmm bak bu rengi bidaha bulamassın benden demesi..bende koyu yaptım sonra gidip açtırmak zorunda kaldımm..gerçektennn koyu rnekten bıkmıycagını düşünüyosan boya ama inan insan bıkıyo ben boyadım siyaha 20 gün sonra açtırdım kuaförde:)illa bi deişiklik istiyorsan balyaj yada uçlarına krepe balyaj yaptır:)ama ben olsam bu rengi kulanınrdım:)çok dogal ve güzel:)

bu rengi bende çok sevdim ama sanki sıkıldım biraz o yüzden değişiklik olsn dedim ama ucundan bi tutam bal köpüğü boyadım hiç mi hiç değişmedi neden olabilir sizce

cnm bal köpüğünün saçında tutunması için saç renginin açılması lazım açmadan boyadığın takdirde ztn şu anki saç renginle aynı ton olur o yüzden değişiklik yapmamıştır...:31:

Son düzenleme:
cnm bal köpüğünün saçında tutunması için saç renginin açılması lazım açmadan boyadığın takdirde ztn şu anki saç renginle aynı ton olur o yüzden değişiklik yapmamıştır...:31:

bende öyle olduğunu düşünmeye başladm...aynı renge devam şimdilik

Back