Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acele bakıcı arıyorum kızlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

rhodora

Noldu Hiçbişey
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
716
86
643
Diğer
Konya Selçuklu'da 16 aylık oğluma benim evimde bakabilecek neşeli, bebekleri seven bir bakıcı arıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar... Özelden detaylı konuşup telefonlaşabiliriz şimdiden teşekkürler...

mrb ben selcan.bakıcı ilanınızı gördüm.ben bir çocuk annesiyim.otogar civarı istanbul yolu kenarında oturuyorum.çocuk bakımı ve psikolojisi,yemek yeme düzeni, tuvalet eğitimi,eğitici ve ögretici oyunlar gibi konularda kendime çok güvenirim.siz nerde oturuyorsunuz.sorularınız olursa burdan yazışabiliriz,telefon veya msn den de görüşebiliriz.iyigünler

merhaba Selcan. Oğlunuz çok tatlı Allah bağışlasın, şu an bir bakıcım var ama eşi bırakmasını istediği için bırakacak, ben bulana kadar bakıyor sağolsun. Ben Bosna Hersek'te oturuyorum kampüse yakın olduğu için.. Bilgili vede anne olmanız benim için çok önemli, tek merak ettiğim resimde gördüğüm yeni haliyse bebeğiniz küçük sanırım ikisine birden mi bakmayı düşünüyorsunuz? birde oğlum küçük olduğu için kendi evinde kalsın istiyorum, siz kendi evinizdemi bakmak istersiniz yoksa gelirmisiniz? şimdilik bu kadar canım

ben özel msj atamıyorum siz bana özelden varsa msn adresi gönderin konuşalım şimdi

iyi günler ben ilanı gördüm ben daha önce ikiz bebege daha sonrada 9 aylık bi bebege baktım benim iki tane referansım var ben çocukları çok severim onunla oyunlar oynarım dilerim karşınıza iyi birisi çıkar bu devirde çok zor çalışan annelerin allah yardımcısı olsun bana geri dönerseniz mesaj atabilirsiniz iyi günler:

Merhabalar,

Ben konya selçuklu da ikamet ediyorum. ÖZALKENTte. 1-5 yaş arası bebeklere/çocuklara tam günlük kendi evimde bakmak istiyorum. Ekonomik olarak sıkışık durumdayım. Daha önce anaokulunda yardımcı annelik yaptım. Evimde 3 Yıl boyunca 6 aydan 3,5 yaşına kadar bebek baktım. Titiz ve düzenli bir bakıcıyım. Referans verebilirim. Cep Telefonu: 05068769648

SAYGILARIMLA....

Merhabalar,

Ben konya selçuklu da ikamet ediyorum. ÖZALKENTte. 1-5 yaş arası bebeklere/çocuklara tam günlük kendi evimde bakmak istiyorum. Ekonomik olarak sıkışık durumdayım. Daha önce anaokulunda yardımcı annelik yaptım. Evimde 3 Yıl boyunca 6 aydan 3,5 yaşına kadar bebek baktım. Titiz ve düzenli bir bakıcıyım. Referans verebilirim. Cep Telefonu: 05068769648

SAYGILARIMLA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…