Acalim bir konu dert bir degil maalesef

Ben de onu diyorum saray olsa ne olur huzur içinde oturmadıktan sonra. Deneyin kendi evinizde yaşamayı tadın belki de eşinizin de hoşuna gider koğuştan uzaklaşınca evlendiğiniz ilk günden beri mi orada yaşıyorsunuz

Aile apartmanı mı? Tövbe Estağfirullah derim.

Valla en iyisini dersin ben en başta kiraya gitmedigime çok pişmanım insan herkesi kendisi gibi sanıyor ama hiçte öyle olmuyor birde haklıyken haksız ilan edilmek
Yani bırakın eş tarafını insan kendi ailesiyle bile aynı ev, apartmanda yaşarken zorlanabiliyor. Ben annemle arkadaş gibi büyüdüğüm halde bazen katlanamıyorum ama nazım geçiyor en azından ve birbirimizi kırmamak adına uğraşıyoruz. Eş ve ailesi öyle olmaz ki. Kırılırsa kırılsın el kızı neticede diye düşünüyor. Açıkçası kendi kızı gibi gören kayınvalide ve kayınbaba ile zaten bu denli sorunlar yaşamazsınız. Aksine daha çok sahip çıkarlar. Ama bu tür çirkin muhabbetlere kadar geldiyse mesele ortada aile bağı, saygı sevginin kırıntısı yok demektir. O yüzden en başta karşıyım eş ailesi ile bırak aynı apartmanı aynı mahallede bile yaşanmasına. İsterse kanatsız melek olsunlar mesafe şart.

Zaten esiniz o binada cocuk rolünden cikmadigi icin huzur yok

Evet evlendiğimiz ilk andan itibaren burdayız eşim evde konuşmak istemiyor zaten onlardan gitme diyor ses çıkartma umursama hasta olacaksın kafaya takmaktan diyor ama nasıl takmaz insan iste iki yüzlü birisi olamadım yüze gülüp arkadan kuyu kazan birisi olsaydım en iyi olacaktım ama en nefret ettiğim şeydir yalakalık ve iki yüzlülük

Cinnet geçirin

Haklısınız nisanliyken bir çok kişi o aileye gitme diye nişanı atmam için ellerinden geleni yaptı esimi sevdim ona inandım dedim evleneceğim kısmetmiş nasibim böyle ama bu seneyi geçmeyecek bu bina da oturmam

Ekonomik durumunuzu bilmiyorum ama sahsen ne yapip edip tasinmaya calisirdim. Evde huzursuz olmak baska birseye de benzemiyor..o yüzden "bari kira ödemiyoruz" diye kendimi avutmam. Seneler hizli geciyor cünkü
İstanbulda bulunduğum yerde en düşük kira şuan 9 bin lira eşimle ikimiz çalışsak kolay olurdu 2 yaşında oğlum 5 yaşında kızım var bakacak kimse yok oğluma baba evim var baba vefat etti annem abimle kalıyor altlı üstlü miras var o da ha deyince satılmıyor satılsa alırım bir ev rahatlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…