Acaba hasta falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yani evlenmeden yada uzun ilişkisi olmadan sevismezsen hasta mı oluyorsun çok tuhafsin

Ne yani evlenmeden yada uzun ilişkisi olmadan sevismezsen hasta mı oluyorsun çok tuhafsin

ya ohoy ne alaka
adam buluşcağımız tutacağı zaman tutturdu bahaneleri, biletler çoktan alınmış o kadar paraya şimdi gel sevişmicem diyor ya komik, tuhaf, önceden lafını yapmış olan adamın iş ciddiye binince bundan kaçınması evet tuhaf

edit: ama belki uzun ilişki olayı olabilir, türlü türlü insan var. bana güvenmiyordur belki, çünkü şu kaç kişiyle beraber olduğumu sorduğu soruda kaç tane uzun süreli kişi oldu hayatında falan dedi. oraya bağlıyor olabilir. uzun süreli = cinsellik

Son düzenleme:

Yok Meksika'lı olmasıyla alakalı bir durum değil.
Yaptığı hareketler normal insan kafasıyla yapılacak hareketler değil de ondan dedim.

Bence bunlarin hepsi bahane.

Evli falan olabilir mi bu adam?

Evli degilse de sanki sevgilisi var gibi geldi.

Tam havaalanina geldiginde oturma iznini evde unuttugunu fark etmesi-ki eger insan gercekten gitmek istiyorsa evden cikmadan her seyi 50 kere kontrol eder- 20 dakika icinde baskasina hislerinin olusmasi ve o 20 dakikanin sizin bilet aldiginiz gune ve saate denk gelmesi, is gorusmeleri vs. Bu kadar da olmaz artik denilecek cinsten.

Hayatinda bi kadin yok onun ben emin gibiyim, normalde aklima gelecek ilk sey olur ama ciks, bugun de yilisik yilisik mesajlar atmis, gitme tarihim yaklasiyo ya tesekkur ederim yazdin sadece

Dedim iste dengesiz. Hastaligi falan da gectim emin olamiyo napcagindan bence ondam boyle koskoca 26 yasinda adam ama kafa ciks...

Siz taniyorsunuz sonucta yok diyorsaniz yoktur

O zaman sallayin gitsin kendi kendine bir ileri bir geri oyalanip dursun

ben sevişmeye takmadım
adamın sıkıntısı bu olabilir diyorum, bunu belirtiyorum
Bence rezil olmaktan korkuyor olabilir. Ya kendine guveni yoktur yada kendince utanmasina sebep olan bi fiziksel durumu vardir.Hicbiri degilse kadinlara ilgi duymadigini dusunecegim. Gercekten bende cok merak ettim suan. Neden boyle acaba bu adam. Yasi da kucuk degil bilemedim cok saskinim

benim zaten ondan bir gelecek beklentim kalmadı, gitmeden önceki gün diyeceğim böyle böyle geliyorum karşılamak istersen karşıla, olmazsa akrabalarıma, arkadaşlarıma falan gider kalırım. böyle bir adamla bu tavırla ömür geçiremem
öğrenince yazarım derdi neymiş

Merakla bekliyorum, cok guzel yazmissiniz konuyu roman okur gibi hissettim vallahi

Merakla bekliyorum, cok guzel yazmissiniz konuyu roman okur gibi hissettim vallahi

ya o büyük ihtimalle gel diyecek zaten, yılışık mesajlarına başladı çünkü, kestirip attım azcık merak etsin son güne kadar gidip gitmeyeceğimi ama belli de olmaz poh da çıkabilir diyorum sağı solu belli olmadığı için bugüne kadar
hayatımda ekşınsız, enteresan olmayan, sakin bir dönem yok ki zaten

ek: huzura hasretiz

Son düzenleme:
Burdan bakınca çok eğlenceli görünüyor, monoton bi hayat yaşadığım için bana öyle gelmişte olabilir

Dikkat konu sahibi, karsiniza siddet meyilli birisi cikacak. Dengenizi bozmak istemiyorsaniz beyninizden ve hayatinizdan atin bu serseriyi.

Hala bu adamla gorusuyor musun Just?
eger oyleyse hata ettigin taaa buralardan anlasiliyor.
neden ugrasirsin ki boyleleriyle? Dertsiz basina dert aramaya bir ornek olur , o derece...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…