Ne yani evlenmeden yada uzun ilişkisi olmadan sevismezsen hasta mı oluyorsun çok tuhafsin
varmış demek ki krolarmeksikalı deyince uyuşturucu geldi dimi aklına
frankfurt, valla gezdirsene beninerdesin sen?
aa yazmaz mıyım tabii ki dedikodusunu bile yaparız
çok güzel soldato alpinolar var. googlea yaz bakpişman olmazsın
Türkiyeye yerleşecekmiş o, döndüğünde görüşelim diyor ama bende pek tık yok artık ona karşı :)
Bariz rahatsız.
Artık neresinden Allah bilir. Kafasından mı, pip.sinden mi. ruhundan mı.
Facebooktan bir arkadaşını bulup arkadaşınızın kafası çok güzel annesi aceyle mi çitilemiş diye sor merakını böyle gider bence :)
Onun dışında biletleri yakma, ya sat ya git gez dolaş gel.
Ama o psycho yla uğraşma, karşılaşma bile. Napacağı belli olmaz güven telkin etmiyor.
Meksikalı tipi belli zaten. Kara kıllı kısa boylu...pffff derim.
Bence bunlarin hepsi bahane.
Evli falan olabilir mi bu adam?
Evli degilse de sanki sevgilisi var gibi geldi.
Tam havaalanina geldiginde oturma iznini evde unuttugunu fark etmesi-ki eger insan gercekten gitmek istiyorsa evden cikmadan her seyi 50 kere kontrol eder- 20 dakika icinde baskasina hislerinin olusmasi ve o 20 dakikanin sizin bilet aldiginiz gune ve saate denk gelmesi, is gorusmeleri vs. Bu kadar da olmaz artik denilecek cinsten.
Siz taniyorsunuz sonucta yok diyorsaniz yokturHayatinda bi kadin yok onun ben emin gibiyim, normalde aklima gelecek ilk sey olur ama ciks, bugun de yilisik yilisik mesajlar atmis, gitme tarihim yaklasiyo ya tesekkur ederim yazdin sadece
Dedim iste dengesiz. Hastaligi falan da gectim emin olamiyo napcagindan bence ondam boyle koskoca 26 yasinda adam ama kafa ciks...
Siz taniyorsunuz sonucta yok diyorsaniz yoktur
O zaman sallayin gitsin kendi kendine bir ileri bir geri oyalanip dursun
Bence rezil olmaktan korkuyor olabilir. Ya kendine guveni yoktur yada kendince utanmasina sebep olan bi fiziksel durumu vardir.Hicbiri degilse kadinlara ilgi duymadigini dusunecegim. Gercekten bende cok merak ettim suan. Neden boyle acaba bu adam. Yasi da kucuk degil bilemedim cok saskinimben sevişmeye takmadım
adamın sıkıntısı bu olabilir diyorum, bunu belirtiyorum
Bence rezil olmaktan korkuyor olabilir. Ya kendine guveni yoktur yada kendince utanmasina sebep olan bi fiziksel durumu vardir.Hicbiri degilse kadinlara ilgi duymadigini dusunecegim. Gercekten bende cok merak ettim suan. Neden boyle acaba bu adam. Yasi da kucuk degil bilemedim cok saskinim
Merakla bekliyorum, cok guzel yazmissiniz konuyu roman okur gibi hissettim vallahibenim zaten ondan bir gelecek beklentim kalmadı, gitmeden önceki gün diyeceğim böyle böyle geliyorum karşılamak istersen karşıla, olmazsa akrabalarıma, arkadaşlarıma falan gider kalırım. böyle bir adamla bu tavırla ömür geçiremem
öğrenince yazarım derdi neymiş
Merakla bekliyorum, cok guzel yazmissiniz konuyu roman okur gibi hissettim vallahi
Burdan bakınca çok eğlenceli görünüyor, monoton bi hayat yaşadığım için bana öyle gelmişte olabilirya o büyük ihtimalle gel diyecek zaten, yılışık mesajlarına başladı çünkü, kestirip attım azcık merak etsin son güne kadar gidip gitmeyeceğimi ama belli de olmaz poh da çıkabilir diyorum sağı solu belli olmadığı için bugüne kadar
hayatımda ekşınsız, enteresan olmayan, sakin bir dönem yok ki zaten
ek: huzura hasretiz
Burdan bakınca çok eğlenceli görünüyor, monoton bi hayat yaşadığım için bana öyle gelmişte olabilir
Hadi bakalim merakla bekliyoruzakıl ve fikir diliyorum4 gün sonra belli olacak akkoyun karakoyun oh be :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?