Acaba hasta falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence adamın bir reel bir de sanal kişiliği var
reelde sevgilisi gayet düzgün giden ilişki sanalda da böyle cinsel açıdan muhabbet etmk için arkadaslıklar kuruyor
sürekli yok sevişelim yok vazgectim sevişmeyelim
yok sarılır yatarız muhabbetiniz hep böyleyse zaten sağlam pabuç değil

sanalda da cinsellikten kaçıyor ki
madem istemiyordu neden bilet aldırdı ya lanet olsun o kadar param boşa gitti
madem istemiyor neden hala gel zaman geçiririz ama öpüşemeyiz bile

Ben de arkamı dönüp gitmek istiyorum ama ne olduğunu da çok merak ediyorum kahretmesin ki.
Bir bilsem rahatlayacağım ama yok.
Gidip orada mı konuştursam diyorum, karşı karşıya olsak anlattırırım ben ona
Bu hissi biliyorum ben yakin.zamanda yasadim.sevdigine ayrildigina degil arkasinda ne oldugunu takiliyorsun hayir neye uzulmeliyim bilmem lazima takiliyorsun yani en azindan benimki oyleydi ...amma benimkisi gayet mantikli makul birinden gelmisti sizinkisi soylesede inanmayin bulmaca gibi parcalari birlestir yine bir resim cikmiyor gercekten gerek yok onemsencek bir ciddiyet goremedim su akar yoluni.bulur hayirlisi diyip.kapatin bence belki ozguven eksikligi belki baska sey kismetse gelir.zaten degilse ne ugrasacagim

gercekten değişik bir kişilkmiş
aman boşverin giden paranız olsun daha fazla bu dengesize zaman harcamayın

evet, belki gay olmuş olabilir sonradan. belki deniyordur falan arada olmuyordur

evet tam olarak o zaten. hadi bir sonuca bağlansın da üzülüyor muyuz ne yapıyorsak yapalım yolumuza bakalım mantığındayım. sevmiyorum oyunları vs koskoca insanlarız artık, hiçbir tarafı tutmuyor ki bu parçaların. başka bir şey var ve onu direkt söylemiyor tüm karmaşa buradan çıkıyor zaten. belki para verdim gider gezerim almanyayı, akrabalarım da var

gercekten değişik bir kişilkmiş
aman boşverin giden paranız olsun daha fazla bu dengesize zaman harcamayın

giden zaman ve ayırdığım düşünce ve umutlar daha çok sinirlendirdi beni doğruya doğru

Bence kesinlikle gitmeyin. Gay midir evli midir şizofren midir?? Başınıza dert almayın

3ü de olabilir

Karşındaki bir ruh hastası! net!
Ayrıca bir kadın olarak sen, nasıl adamın ayağına gidiyorsun?
Hemde cinsellik vs için?
Bırak Allahaşkına..
Böyle pislik adamların oyuncağı olmasın hiç bir kadın.. lütfen.. Giden paran olsun..
İleride aşık olacağın bir adam çıkınca karşına kendinden nefret edeceğin, utanacağın hatalara düşme..

Neden cevrenden birini bulmuyorsun? Actigin konularda görüyorum, hep internette tanisiyorsun. One night stand istiyorsan bara filan gidebilirsin.

ayy cnm kafanı karıştırcak ne var arkana bakmadan koş bundan sana hayır mı gelir hani kamera ses olmasa dicemki bu kişi bayan aklına gelen tek şey bu oldu.böyle bayanlarda var erkek gibi taklit yapıp bayan çıkan.gerçekten dünyanın çivisi çıktı.normal olmadığı kesin.hiç bir şekilde görüşme bence.

Kesinlikle gitmeyin o zaman. Hem tanımadan etmeden.. Allah korusun evdeyken ne niyetle olursa olsun size saldırsa, size zarar verse.. O da gelmesin, siz de gitmeyin. İmkanınız varsa farklı bir yere gidin, kafanızı dağıtın ve o kişi hayatınızdan çıkarın. Davranışları pek sağlıklı görünmüyor

cinsellik için gitmiyordum tabii ki sadece, bu kadar zamandır konuştuğum birisiydi artık bir görmek istedim nasıl hissedeceğimi yanında, vakit geçirmek istedim

Hasta derken cinsel anlamda sorunları olduğunu mu düşünüyorsun, ben öyle düşündüm de.

aynen cinsel olduğunu düşündüm, psikolojik de olabilir.

Neden cevrenden birini bulmuyorsun? Actigin konularda görüyorum, hep internette tanisiyorsun. One night stand istiyorsan bara filan gidebilirsin.

öyle bir şey istemiyorum tabii ki. öyle bir şey istesem kalkıp 140 euro vermem bunun için. burda bulmam da kolay, ben sevmiyorum tek gecelik ilişkileri. bilmem öyle denk gelmiştir, burda da görüştüğüm falan oldu yoksa

Koşarak uzaklaşmalısın. Hiç korkmadın mııı?

korktum açıkçası, ne çıkacağı belli değil

pis işte, dürüst olmak direkt olmak kadar kolayı yok aslında

Zahmete değmeyeceğini görmüşsün canım.. Bırak.. Gidende para olsun..

Her şerde bir hayır vardır, oraya gitmiş olsan belki daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaktın. Olan parana olsun boşver. Bence hiç uğraşma ve sakın gitme. Sende belki de şu an merak uyandırıyor, sorun ne bilmek öğrenmek istiyorsun ama sakın. Booşver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…