• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hasta falan mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
798
Ben farklı fikirler almak istiyorum, aslında kafamda bir yere oturttum gibi ama neyse şu an yurtdışında yalnızım biraz kime, nereye danışayım bilemedim

8 ay kadar önce internetten biriyle tanıştım. İkimizin de Avrupada farklı ama yakın ülkelere gelme durumumuz olduğu için konuşmaya başladık, görüşürüz diyerek. O baya uzak bir ülkeden normalde.

Her neyse ilgilenmesi vs güzel derken bazen dengesizlikleri de vardı. Yani bir an ciddi düşünüyorum derken bir an ortadan kaybolması gibi. Benim en son canıma tak etti ben gelmek istiyorum oraya dedim kasım ayında. İşte geçiştirme cevaplar verdi, gezideydim vs ben de hiçbir şey yazmadım sonra o biletleri aldı yanıma gelmek için kendiliğinden iyi dedim sevindim, biletleri de gördüm, 3 gün sonra iş görüşmesi çıktı ha bunun kağıdını gördüm inandım, tamam sen gelirsine bağladı ve kapadık telefonu. Tam geleceği gün işte ben biletleri alacağım "alma dur" dedi "ben geliyorum bir yanlışlık yapılmış" , hayda apar topar hazırlandım ettim. Saat 5 falan "ben oturma iznimi evde unutmuşum, almıyorlar sınırdan beni" artık kan beynime sıçradı bu kadar duygu değişimi belki ilk kez suçladım yalan söylemekle.

Mesela "çok yoruldum artık, sana olan bazı duygularım var" dedim
"duygular mı? ne hakkında?" diye bir cevap aldım. bir 10 gün bişey konuşmadık.

Sonunda yine konuştuk işte bu kez de ben alacağım yine biletleri. Tam aldım tam 140 euro parayı baydım. 20 dk sonra bana gelen mesaj

"just seninle buluşamam ben biriyle tanıştım"

yine sinirlerim tepeme çıktı tabi. dedim "anlat"
işte 5 sene önce oraya geldiğinde bir kız varmış, o zamanlar sevgilisi varmış kızın, 20 dk önce karşılaşmışlar ve birbirlerine hisleri olduğunu fark etmişler. (5 sene önce gittiği yer de orası değildi bu arada kendisinin de sevgilisi vardı 5 sene önce)

ben de attım biletlerin fotoğrafını, bravo dedim "çık git hayatımdan senle ilgili hiçbir şey görmek, duymak istemiyorum artık" dedim

"silmek bu kadar kolay mı, neden arkadaş gibi olamıyoruz, başka birini mi bulcaksın" vs dedi -bak şimdi sana ne yani sen kızdan bahsediyorsun, bir kız olsa bunu sallamaması lazım

Hala da gel merak etme gezeriz burda, yapacak çok şey var ama tek değişecek şey seninle uyumaktan başka bir şey yapamam dedi. Ya nasıl?!

Ortada bir kız var benimle aynı yatakta (tek kişilik) uyuması sorun değil. Ortada bir kızın olduğuna da inanmıyorum ben. Bahane uyduruyor bence çünkü bu kadar aksilik fazla. Hani ortada bir kız varsa ve benle buluşmasını önleyecek kadar kıymetliyse zaten ben niye gidiyorum oraya parasını falan öder biletin, sat der ne bileyim gel gezeriz, benle uyursun vs demez. Yok kız bu kadar kıymetli değilse onun için zaten sevişmekten neden bu kadar kaçıyor. Özellikle sevişmeyeceğiz vurgusu.

Hakkaten ne zaman sevişme konusu açılsa sevişmesek de olur, tamam seninle bir kahve içeriz ya da iç çamaşırlarını görmek istemiyorum vs lafları, ne bileyim bir erkeğe iç çamaşırını göstermek isteyeceksin ve göstermeyecek, tuhaf ya açıkçası bir bozukluğu ya da hastalığı olduğunu ve bu yüzden kaçtığını düşünüyorum ya da direkt istemiyor beni bahane buldu bunu, 20 dk içinde bir kızla tanışması vs olması çok uçuk. çünkü aynı zamanda bu kız benim bu adamla uyuduğumu, bilmeyecek mi gitsem bilecek, sorayım mı ona ister misin dedi sor dedim cevap gelmedi üstüne ki ben oradayken bu kızla sevgili olmayacakmış, bunun bir gün ayarı mı var çok saçma.

Ha bir de son. Kamerada kendi kendine "sormıcam sormıcam" vs diyordu "neyi sormıcaksın, sor" dedim
kaç kişiyle beraber olduğumu merak ediyormuş ama sonra bilmek istemediğini, sabaha kadar tırnaklarını yemek istemediğini, korkunç bir numara duymak istemediğini söyledi. şu an önemli değilmiş ama ileride önemli olabilirmiş. "ben de seninkini duymak istemiyorum" dedim
"benden ne olabilir ki ben altı üstü ineğin biriyim" dedi işte böyle özgüven ve cinselliğe karşı bakış açıları da var

Acaba diyorum cinsel bir bozukluğu falan mı var, psikolojik de olabilir, cinsel bir hastalığı da, bir erkeğin sevişmekten bu kadar kaçınması bana tuhaf geliyor.

Bilmiyorum, siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım etmeliyim. Sizlerden yardım ve fikir istiyorum, kafam çok karışık

Edit 1: geri geldi, yilisik mesajlar atti ben de sagol dedim :KK70: dengesiz iste ben hastaligi, baska bi kadini falan gectim ya eminim artik ne istedigini bilmiyor bence. Neyse

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle kendi dünyasında, hayal aleminde yaşayan, hatta birden fazla sanal arkadaşı olan bir tip, yani kim ne dese ona dönüyor.. Belki ciddi görüştüğü biri var, ama o kurduğu dünyadan da vazgeçmiyor.. Arkanıza bakmadan koşarak uzaklaşın derim.. o_O

Ben de arkamı dönüp gitmek istiyorum ama ne olduğunu da çok merak ediyorum kahretmesin ki.
Bir bilsem rahatlayacağım ama yok.
Gidip orada mı konuştursam diyorum, karşı karşıya olsak anlattırırım ben ona

Ben de arkamı dönüp gitmek istiyorum ama ne olduğunu da çok merak ediyorum kahretmesin ki.

yahu adamın kafası iyimidir nedir ,
Neyini merak ediyorsunuz arkama bile bakmam ,
Onun için telefonumun tuşlarına bile basmam yorulmam
Biletler alınmış adam 5 yıl önce 20 dakikada gördüğü kıza tekrardan aşkı depreşmiş
Bu adamdan ne beklersin ki ?

Bence gitmyin, mümkünse iletişimi tamamen koparın.. Değer vermeye değmez bir tip, zaten size kaç kişiylr birlikte oldun? sorusunu soran adam sağlıklı düşünceye, yada konuşmaya değecek karakter değildir.. Niyeti resmen belli.. Siz olaya sanırım daha reel yaklaştığınız için adam böyle davranıyor.. Kaldıki ayağına gitseniz başınıza ne geleceği belirsiz.. Değmez..

Görüşmemek için sürekli yalan söylüyor dicem ama onu da beceremiyor pek.
20 dakika önce gördüğü kıza sadakat mi gösteriyor şimdi.

Şapşal yaa bu, bırak gitsin.

Birde kameradan gördün mü, belki tipine güvenmiyordur ve çekiniyordur. buda bir ihtimal.

Bence gitmyin, mümkünse iletişimi tamamen koparın.. Değer vermeye değmez bir tip, zaten size kaç kişiylr birlikte oldun? sorusunu soran adam sağlıklı düşünceye, yada konuşmaya değecek karakter değildir.. Niyeti resmen belli.. Siz olaya sanırım daha reel yaklaştığınız için adam böyle davranıyor.. Kaldıki ayağına gitseniz başınıza ne geleceği belirsiz.. Değmez..

niyeti belli derken? reel yaklaşmamdan kastınız benim gerçekte bir şeyler yapmaya çalışmam ve onun kaçması mı

Görüşmemek için sürekli yalan söylüyor dicem ama onu da beceremiyor pek.
20 dakika önce gördüğü kıza sadakat mi gösteriyor şimdi.

Şapşal yaa bu, bırak gitsin.

Birde kameradan gördün mü, belki tipine güvenmiyordur ve çekiniyordur. buda bir ihtimal.

bu kadar önemli bir mevzu değildi bu ya görüşürürz olmaz, bir daha konuşmayız biter yani büyütmenin lüzmu yoktu açıkçası bu kadar. güvensizlik yüzünden bu kadar kaçması normal mi? ben hala cinsel problemde takılı kaldım ona büyük ihtimal veriyorum

Ne hastası ya hasta masta değil tipik sıradan erkeklerden biri. Bu bence hayatinda birisi var yada evlidir böyle kactigina gore korkuyordur olacaklardan

korkuyorsa gelmemi de istememesi lazım engeller biter yani ne bu hala gel gezeriz, vakit geçiririz ama sevişmeyiz, sevişme yok. aynı yatakta 5 gün uyuyacağız tek kişilik ama sevişme yok çok tuhaf. hani zaten sadakatsz bir adamsa takmaması lazım, yok sadakatliyse benim orda işim ne iki ihtimal de tutmuyor, öyle bir kız yok ama ne var onu bilemiyorum

tek anladığım adamın normal olmadığı uğraşma boşuna kendi kaosunun içine senide çekmesin..
evli bile olabilir.. o ne ya 20 dk önce görmüşte bıdı bıdı çocuk mu kandırıyor aklı sıra..

dengesiz ve yorucu bir adam size çok zararı dokunur..

Valla benim içimden evli olduğu geciyor. Hanı evli adamlar gezemez mi çok da rahat gezer. Tatlim bence bu kazayla hamile kalirsin diye de şey ediyo olabilir yaa:KK57:

niyeti belli derken? reel yaklaşmamdan kastınız benim gerçekte bir şeyler yapmaya çalışmam ve onun kaçması mı

bu kadar önemli bir mevzu değildi bu ya görüşürürz olmaz, bir daha konuşmayız biter yani büyütmenin lüzmu yoktu açıkçası bu kadar. güvensizlik yüzünden bu kadar kaçması normal mi? ben hala cinsel problemde takılı kaldım ona büyük ihtimal veriyorum

korkuyorsa gelmemi de istememesi lazım engeller biter yani ne bu hala gel gezeriz, vakit geçiririz ama sevişmeyiz, sevişme yok. aynı yatakta 5 gün uyuyacağız tek kişilik ama sevişme yok çok tuhaf. hani zaten sadakatsz bir adamsa takmaması lazım, yok sadakatliyse benim orda işim ne iki ihtimal de tutmuyor, öyle bir kız yok ama ne var onu bilemiyorum
Niyeti belli derken, muhtmelen kendine cinsel birlitelik için arayışta olan adam anlamında.. Sizin reel anlamda yaklaşımınızdan kastım, siz daha gerçekçi bakmaya, hatta daha cesur davranıp yüz yüze görüşmeye gidecek kadar cesursunuz, ama karşınızdaki tutarsız, siz genel tanımaya çalıştıkça adam batırmış.. Bırakın, değmez anlamında demiştim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back