• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba Hamilemiyimdir?

brc82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
9
0
36
İstanbul
merhaba herkeze benim sorunum yaklaşık 19 aylık evliyim .evliliğimin ilk 3 ayı ilaçla korunma oldu.daha sonra korunmadık bu zaman içinde gebe kalmadım.dr.ra göründüm en son geçen ay adetimin 13.gnü doktoruma gittim.yumurtalıklarım da herhangi bir sonrun yokmuş.o gün ilişkiye girmemi büyük ihtimal tutacağıı söyledi.adet dönemlerim normal genelde 2-3 gün öne atar.bu ayda dün olmam gerekiyordu ama bugün sabah sadece bir damla kan geldi. daha bişey yok.nedeni nedir acaba.teşekkürler şimdiden

canım büyük ihtimal hamilesin.o kanda yerleşme kanamasıdır muhtemelen.
idrar testi ile şimdilik, kan testi ile de kesin sonuç alabilirsin.
tebrik ederim, darısı başımıza olsun.

arkadasım öncelikle Allah hayırlıysa gönlüne göre versin. Umarım hamilesindir. Ama aklından "hamilemiyimdir, bu ay hamile kalabilirmiyim" sorularını atarsan inan bana çok daha kolay olur. Bence şimdilik o olasılığı unut, hatta aklında takvimi bir kaç gün öne at :) , rahat ol...

cnm seni cok ümitlendirmek istemem ama benim yengemdede aynı olay olmuştu üstelik o günü gecti halde 3 gün regl oldu ama damla damla olmuş ve 1 hafta snr test yaptıgımızda hamile oldugunu ögrentik bizim büyüklrimiz buna bebegin yerini temizlemesi derler belki sendede aynı olay olmuş olabilir umarım Allahım herşeyi gönlünce verir ( yengem şuan 3 ye hamile ve bundada ilişki sırasında lekenmme olmuş ve bi daha olmadıgını söylemişti ve şuan 2 aylık gebe darısı senin başın ave isteyen herkesin)

teşekkürler canım paylaşımların için .çok istiyorum bebişim olsun ama allahım sağlıklı eli ayağı düzgün nasip etsin ,sadece istiyorum demekle olmuyor işte.eğer olumlu bir durumla karşılaşırsam tek tek hepinize ulaşıcam:)

öncelikle eğer bekliyorsan hamilesindir:) ama yine de bir kan testi yaptırmalısın. kan gelmesi durumunda regli olma ihtimalinde yüksek.

öncelikle eğer bekliyorsan hamilesindir:) ama yine de bir kan testi yaptırmalısın. kan gelmesi durumunda regli olma ihtimalinde yüksek.

tabiki o ihtimalde yüksek ama insan az çok vücudu tanır.şimdiye kadar böyle bi durumla karşılaşmamıştım.neyse bikaç gün daha bekleyip duruma göre kan testi yaptırıcam.ilgin için teşekkürler.

Hemen ümitlenme bence,muammalı bir durum.Kan testi yaptır ve öğren hemen.En doğrusu bu...Sonuç inşallah istediğin gibi çıkar.

bence idrar testine çok güvenme arkadaşım kesin olarak kanda çıkıyor en kısa zamanda git kan testi yaptır emin ol :34:

merhaba kızlar :34: vajiyi yeneli 2,5-3ay oldu evleneli 1,5 sene :80:...
bebiş denemelerine basladık öncelikle son adetim agustos 10du biter bitmez başladık ve 22si gece tekrar birlikte olduk zaten deniyorduk ama bu yumurtalama günüm :) simdi de adet olacakmısım gibi ince sızı ve belagrım var acaba hamiş olabilirmiyim nasıl anlarım :):32::32::32::32:

merhabalar, ya ben de 21 gün doğum kontrol hapı kullandım şuan ara dönemdeyim. fakat 2-3 gün önce bi akşam hapı almayı unuttum, tam o gün de eşimle ilişkiye girmiştik! ertesi akşam 2 hapı birden aldım ama bilemiyorum, hamilelik riski nedir? şuan da böyle tam yumurtalıklarım üzerinde hafif ağrı hissediyorum... adetime en erken 9-10 gün var daha. acaba hapın etkisi mi, yoksa...???

Back